Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

negaliu apsispresti,kaip elgtis...
Dukrytei 4 men.ir kelios dienos,maitinu MP ir misineliu,svoris auga gerai-po 700-800 g.
Pediatre pataria pradeti primaitinti-nuo banano,obuolio.Po ju -bulve,bulve+kopustas,kivis ,sake,gerai virskinimui.
Bet juk dabar beveik visur patariama nuo 6 men.pradeti primaitinima...Kaip elgtis? g.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Pasakaite30 @ 2009 03 29, 21:20)
Sakykit,o jūs tas košelias su šaukštu duodat ar iš buteliuko.Nes 40ml  su šaukštu ilgokai užtrunka,o tai jei visas maitinimas 150ml tai kaip tada>??

smile.gif labas,as pasidarau kosytes apie 50ml ir duodu su sauksteliu,tikrai ilgokai uztrunka kol pavalgom,bet mes gi dar tik mokomes smile.gif ,po to manau viskas bus greiciau.....ir taip neissiterliosim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2009 03 31, 09:23)
Dukrytei 4 men.ir kelios dienos,maitinu MP ir misineliu,svoris auga gerai-po 700-800 g.
Pediatre pataria pradeti primaitinti-nuo banano,obuolio.Po ju -bulve,bulve+kopustas,kivis ,sake,gerai virskinimui.
Bet juk dabar beveik visur patariama nuo 6 men.pradeti primaitinima...Kaip elgtis? g.gif

sveika,na cia kiekvienos mamos reikalas kada ji nuspres vaikeli primaitinti,tik ji geriausiai mato kada ateina laikas smile.gif ,mes pradejom bandyt nuo 4men, o 6men jau galesim po truputi keisti maitinima.....pvz-1maitinimas-kosyte,2maitinimas-darzoviene ir t.t....juk viska reik daryt labai is leto... smile.gif ,o dabar tai tik mokomes ir pratinam skranduka prie naujo maisto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 03 31, 08:23)

Manau kad jei taip gerai priaugat svorio-tikrai neskubek, o tos gyd. tik ir stengias kuo anksciau ikisti ta papildoma maitinima, toks vaizdas kad joms MP tai ne maistas g.gif
Ir labai keistai pataria: nuo vaisiu pradet-??- juk po to tau nevalgys darzoviu, paragave "saldumo", kaip tik reik nuo darzoviu pradeti..
Kivis ?? g.gif g.gif tokiam mazam??
Tikrai palauk dar- mes va mazai svorio priauginejam ir tai neskubu farsiruoti kitu maistu..o jus tai tiesiog sauniai augat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mums suejo 4 menesiukai, jau noriu pradeti po truputi primaitinti, bet visiskai nieko neatsimenu(nors cia musu atras vaikelis), labai prasau man priminti nuo ko pradeti.
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 04 02, 09:59)
Sveikos mamytes,

Mums suejo 4 menesiukai, jau noriu pradeti po truputi primaitinti, bet visiskai nieko neatsimenu(nors cia musu atras vaikelis), labai prasau man priminti nuo ko pradeti.
Buciau labai dekinga.

Na neįsižeisk,bet negi manot,kad kiekviename puslapyje šios temos vis rašys kas nors nuo ko pradėti mirksiukas.gif ?Jau antra tema įpusėjo, n kartų apie tai rašyta buvo.Na nepatingėkit paskaitinėt mirksiukas.gif
Pirmos temos kažkuriuose paskutiniuose labai smulkiai aprašyta visa primaitinimo pradžia. Va kaip pvz paskaitinėkit ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,

as jau net nezinau nei ka man duoti savo maziukui, alergiskas berniukas tik nezinau kam verysad.gif trina akytes,pilvukas labai sausas,misiniu pakeiciau nemazai,kosytes jau ragavom.gal kurios leliukas irgi alergiskas toks,ka duodat valgyti?kokia kosyte ar tyrele saldzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2009 04 02, 14:08)
sveikutes,

as jau net nezinau nei ka man duoti savo maziukui, alergiskas berniukas tik nezinau kam verysad.gif    trina akytes,pilvukas labai sausas,misiniu pakeiciau nemazai,kosytes jau ragavom.gal kurios leliukas irgi alergiskas toks,ka duodat valgyti?kokia kosyte ar tyrele saldzia unsure.gif

seip saldesne yra morku,bet jai alergiskas tai netinka ,nes morka gali alergija isaukti,o seip moliugas yra saldesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasakaite30 @ 2009 03 29, 22:20)
Sakykit,o jūs tas košelias su šaukštu duodat ar iš buteliuko.Nes 40ml  su šaukštu ilgokai užtrunka,o tai jei visas maitinimas 150ml tai kaip tada>??

reikia duoti su sauksiuku:) as 100ml per 10 min ir dar 130 ml pageria misinuko,tai viso uztrunku apie 20 min ,su visais pasiterliojimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2009 04 02, 13:08)
sveikutes,

as jau net nezinau nei ka man duoti savo maziukui, alergiskas berniukas tik nezinau kam verysad.gif    trina akytes,pilvukas labai sausas,misiniu pakeiciau nemazai,kosytes jau ragavom.gal kurios leliukas irgi alergiskas toks,ka duodat valgyti?kokia kosyte ar tyrele saldzia unsure.gif

smile.gif sveikute,gal pabandykit kosyte sinlac,ji skirta alergiskiems vaikuciams,dar yra tyreliu hipoalerginiu..... mirksiukas.gif maniskis irgi labai jautriai reaguoja i maista,bet labiausiai i baltymus verysad.gif ,taigi alergologe patare pabandyt ta kosyte,nes irgi trina akytes,odele sausa ,kai kur paraudus verysad.gif ,dar patare naudot misinuka aptamil pepti alergy care ir jei nieks nepasikeis vel pasirodyt pas ja unsure.gif
Atsakyti
lukos mamyte smile.gif ,kazkodel neleidzia issiust tau zinutes i az schmoll.gif ...geriam dar tik 5dienele,didelio pagerejimo tikrai nera,bet apie rezultatus dar anksti sprest,nes alergologe sake isgert nors 1dezute,be to as maitinu dar ir pati,todel stengiuosi nevalgyt pienisku produktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man lb idomu pasidarė, mamytės, kai leliukai trina akytes reiškia, kad kažkas alergiją sukelė? 4u.gif mano abu dvynukai trina retkarčiais, bet aš visada galvojau, kad miegučio nori blush2.gif mažajam jau kelios dienos ant kakliuko tokios išsausėjusios, papleiskanojusios vietos, aš pati maniau, kad nuo atpilto pienuko, ir gydytoja tą patvirtino, o tai gal tai nuo kokios daržovės (bandžiau kopūsto truputį į košytę įdėti)..
Atsakyti
Akytes maniškė visada trina,kai nori miego tongue.gif Sausos dėmelės pas maniškę-atopinis dermatitas verysad.gif Alergija į morką ir obuolį pasireiškė tuo,kad žandai raudoniu užsiplieskė.Mūsų tokia patirtis 4u.gif
Atsakyti
mes grizom is alergologes,padarius keleta tyrimeliu pasitvirtino kad mazius alergiskas baltymui,kiausiniui....taigi komisija dabar spres ar priklauso mums tas misinukas neocate.....labai tikiuosi kad musu bedeles baigsis pradejus vartoti ta misinuka be baltymu unsure.gif
Atsakyti