tikrai turi reiksmes. vakar mees pavalgem 8 ir kelesi tik 3 ir poto 7val.. jau reteja tarpai.. kazkur skaiciau kad jau 2-3men vaikai nesikele valgyt....o kokias krupas duodat vaikui ir ar jau nuo 4men galima duoti?
nu smagu kad Jusu vaikiukas taip miega. As ir giedejau, kad nuo 3 ar 4 men nakti vaikui nebereikia duoti minisuko. Nu bet sakau, kiekvienas vaikas yra skirtingas. vat mano drauges maziukas, gulasi vakare ir pabunda tik ryte, negali buti visi vienodi.
Nu, tokios mamytes kaip as pavargsta biski kol toki krupi isaugina. Pvz as svajoju apie nors viena naktele, kada galeciau issimiegoti, o kaip matau tai nesisviecia.
Mamyte rase kad duoda tik darzoviu kose, duok ir pieniskas koseles, jas nuo 4 menesiuku galima duoti.
Nu, tokios mamytes kaip as pavargsta biski kol toki krupi isaugina. Pvz as svajoju apie nors viena naktele, kada galeciau issimiegoti, o kaip matau tai nesisviecia.
Mamyte rase kad duoda tik darzoviu kose, duok ir pieniskas koseles, jas nuo 4 menesiuku galima duoti.
Aš savo lėlei duodu košeles nuo 2 mėn, pirma košelė buvo manų, nors gydytojai nepataria, atseit tunka. Nė velnio netunka. Po to pradėjau duoti avižų ir ryžių, ryžių ir kukurūzų bei grikių košes. Dabar mums 4 mėn., košes valgom 3 kartus per parą, ryte, per pietus ir prieš miegą. Pavakariams gauna bananą ir tyreles. Kažkaip pastebėjau, kad obuolio nemėgsta. Naktį, jei prabunda, tai madam tik arbatėlės atsigeria, o ryte keliamės kaip žadintuvai 7, kad brolis su sese į mokyklą nepavėluotų.
gaila, kad šitas režimas ir savaitgalį galioja...

QUOTE(musonija @ 2009 11 01, 17:44)
Žiedinį tai tikraigalima, o paprastą kiek žinau irgi šaldo(bent jau tuose šaldytų daržovių rinkiniuose būna kartais ir paprastas kopūstas...

Mano maziukas nevalgo nei morkyciu, nei buvuciu...Bandziau po bisku duoti, tai susirauke ir viskas...Obuoliuko ir nelabai nori, o banana tik duok...Nesuprantu darzoves jam neskanu ar tiesiog kiekviena diena doti , kad priprastu prie skonio?
QUOTE(neone @ 2009 11 01, 23:38)
Mano maziukas nevalgo nei morkyciu, nei buvuciu...Bandziau po bisku duoti, tai susirauke ir viskas...Obuoliuko ir nelabai nori, o banana tik duok...Nesuprantu darzoves jam neskanu ar tiesiog kiekviena diena doti , kad priprastu prie skonio?
na maniske ir morkos nelabai , bet vitiek nepasiduodu, juk darzoves vertingos kudikiams, reikia ir valgys.

QUOTE(neone @ 2009 11 01, 23:38)
Nieko nuostabaus, kad nenori. As irgi vargau ne viena diena, kol priprato prie morkytes, po to prie bulvytes.. Irgi raukesi, sauke ir pan. Nors Tavo vaikutis sakyciau dar mazokas primaitinimui.. Dar manau pakenteti reiketu.. Na, o kai jau bus laikas, kaip jau sakiau: Svarbiausia KANTRYBES

QUOTE(Jestea @ 2009 10 31, 14:10)
na jau trecia savaite kaip duodu jam. bandziau banana, o po to obuoli su kriause ir dbr duodu jogurta su bananu. laukia pudingas ryziu, cia airijoj toks psirinkimas, dar nebandem darzoviu, man atrodo jos sunkesnes skarndukui....
del buteliuko-na nezinau net....maziau pieneli geria gal...nori sauksto...
net nepagalvojau...
del buteliuko-na nezinau net....maziau pieneli geria gal...nori sauksto...

Na as nezinau man mano gyd Airijoje patere neduot parduotuvese pirktu koseliu nes jose yra visokio s... kad jos ilgiau laikytusi. Tai toks ir pasirinkimas, verdu koses pati

QUOTE(neone @ 2009 11 01, 22:38)
nu manoji tas pats, naminiu niekaip nevalgo, pirkau milupos, tas pats, hippo lyg ir skaniau biski, bet mazai suvalgo, kaip ja pripratint.