Sveiki, o mano verbenas uzpuole amarai
. Dabar kovoju purksdama juos. Tikiuos greit pavyks isnaikinti.

SVEIKOS 
AS SIEMET IR ATRADAU VERBENAS TIK MAN SU JOM NEPASISEKE PIRKAU TRIS DAIGELIUS TAI ISGYVENO TIK VIENAS BET IR TAS AUGO NELAIMINGAS SILTNAMI JAU NOREJAU ISMESTI NES MIRINEJO O KAD SAKELE GALIMA DAUGINTI NET NEZINOJAU TAI IKISAU AS JA BELEKUR GALVOJU PAZIURESIU KAS BUS O GI ATSIGAVI TAI AS JA VEL I VAZINA IR ZIURIU LAUKE JAU ATSIGAUDINEJA
ZINOMA JI DAR VISAI MAZIUKE
CIA JI PRIES PORA SAVAICIU DABAR DAUK VESLESNE KAIP PRAZYS IDESIU NUOTRAUKYTE
O TAI JAI AS DABAR IKISIU I ZEME JOS SAKELE TAI SPES ISAUGTI KITA GELYTE?

AS SIEMET IR ATRADAU VERBENAS TIK MAN SU JOM NEPASISEKE PIRKAU TRIS DAIGELIUS TAI ISGYVENO TIK VIENAS BET IR TAS AUGO NELAIMINGAS SILTNAMI JAU NOREJAU ISMESTI NES MIRINEJO O KAD SAKELE GALIMA DAUGINTI NET NEZINOJAU TAI IKISAU AS JA BELEKUR GALVOJU PAZIURESIU KAS BUS O GI ATSIGAVI TAI AS JA VEL I VAZINA IR ZIURIU LAUKE JAU ATSIGAUDINEJA

O TAI JAI AS DABAR IKISIU I ZEME JOS SAKELE TAI SPES ISAUGTI KITA GELYTE?

QUOTE(zylute81 @ 2009 06 29, 23:00)
man i zeme ikistos neprigijo,bet pamerktos vandeny, labai greit isleido saknytes ir dabar jau zydi

Uzsuku su klausimu
sakykit, o jus nuskabot nuzydejusius ziedynus? mano verbenos labai gausiai zydejo, o dabar pilna tu nudziuvusiu ir jau maziau nauju sukrautu. Nu, as jau nukarpiau, nes negraziai atrodo, bet dabar galvoju, ar gerai padariau

QUOTE(dar viena mama @ 2009 06 30, 00:18)
man i zeme ikistos neprigijo,bet pamerktos vandeny, labai greit isleido saknytes ir dabar jau zydi 

na pabandysiu tada pam erkti as sakele nes panasu kad ta zemeje nelabai nori gyventi

Papildyta:
QUOTE(dar viena mama @ 2009 07 07, 23:19)
Uzsuku su klausimu
sakykit, o jus nuskabot nuzydejusius ziedynus? mano verbenos labai gausiai zydejo, o dabar pilna tu nudziuvusiu ir jau maziau nauju sukrautu. Nu, as jau nukarpiau, nes negraziai atrodo, bet dabar galvoju, ar gerai padariau 

na kiek as zinau tai verbenu nereikia skabyti kad krautu naujus ziedus bet jai yra tie negrazius stabariukai tai kad juis pasalinai tikrai manau nieko tokio augalas tures daugiau jegu

QUOTE(dar viena mama @ 2009 07 07, 23:19)
Uzsuku su klausimu

Kaip jau ir atsake ju karpyti nereikia, nors as irgi nukarpau. Vasaros gale nekarpysiu sekloms paliksiu.
QUOTE(rimulia12 @ 2009 07 10, 00:05)
Kaip jau ir atsake ju karpyti nereikia, nors as irgi nukarpau. Vasaros gale nekarpysiu sekloms paliksiu.
o tai kaip tom seklom palikti reikia gal galit isamiau papasakot

labai buciau dekinga

QUOTE(satanele @ 2009 07 12, 10:40)
Atsikandau as verbenu, kuo daugiau sokineji ,tuo prasciau auga,pirkau baltas ir raudonas ,gavosi ruzavos,vienu zodiu nebevargsiu as su jom daugiau 

Labas rytas.
Nors vasara pas mus paciame grozyje, Naglis Sulija dar grazesne ja zada, bet mane grauzia baisus rupestis, ar verbenas galima islaikyti per ziema? Bandau roges kaip sakoma ziemai pasiruost
T.Y. informacijos pasirinkt
Gal bandet? ir aisku smalsu, kaip sekesi?
Nors vasara pas mus paciame grozyje, Naglis Sulija dar grazesne ja zada, bet mane grauzia baisus rupestis, ar verbenas galima islaikyti per ziema? Bandau roges kaip sakoma ziemai pasiruost