Įkraunama...
Įkraunama...

Verbenos-gėlės gražuolės

Sveiki, o mano verbenas uzpuole amarai verysad.gif . Dabar kovoju purksdama juos. Tikiuos greit pavyks isnaikinti.
Atsakyti
SVEIKOS smile.gif

AS SIEMET IR ATRADAU VERBENAS TIK MAN SU JOM NEPASISEKE PIRKAU TRIS DAIGELIUS TAI ISGYVENO TIK VIENAS BET IR TAS AUGO NELAIMINGAS SILTNAMI JAU NOREJAU ISMESTI NES MIRINEJO O KAD SAKELE GALIMA DAUGINTI NET NEZINOJAU TAI IKISAU AS JA BELEKUR GALVOJU PAZIURESIU KAS BUS O GI ATSIGAVI TAI AS JA VEL I VAZINA IR ZIURIU LAUKE JAU ATSIGAUDINEJA bigsmile.gif ZINOMA JI DAR VISAI MAZIUKE

user posted imageCIA JI PRIES PORA SAVAICIU DABAR DAUK VESLESNE KAIP PRAZYS IDESIU NUOTRAUKYTE

O TAI JAI AS DABAR IKISIU I ZEME JOS SAKELE TAI SPES ISAUGTI KITA GELYTE? g.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo verbenom wub.gif ax.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 06 29, 23:00)
O TAI JAI AS DABAR IKISIU I ZEME JOS SAKELE TAI SPES ISAUGTI KITA GELYTE? g.gif

man i zeme ikistos neprigijo,bet pamerktos vandeny, labai greit isleido saknytes ir dabar jau zydi 4u.gif
Atsakyti
Uzsuku su klausimu ax.gif sakykit, o jus nuskabot nuzydejusius ziedynus? mano verbenos labai gausiai zydejo, o dabar pilna tu nudziuvusiu ir jau maziau nauju sukrautu. Nu, as jau nukarpiau, nes negraziai atrodo, bet dabar galvoju, ar gerai padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 06 30, 00:18)
man i zeme ikistos neprigijo,bet pamerktos vandeny, labai greit isleido saknytes ir dabar jau zydi  4u.gif

na pabandysiu tada pam erkti as sakele nes panasu kad ta zemeje nelabai nori gyventi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dar viena mama @ 2009 07 07, 23:19)
Uzsuku su klausimu  ax.gif  sakykit, o jus nuskabot nuzydejusius ziedynus? mano verbenos labai gausiai zydejo, o dabar pilna tu nudziuvusiu ir jau maziau nauju sukrautu. Nu, as jau nukarpiau, nes negraziai atrodo, bet dabar galvoju, ar gerai padariau  blush2.gif

na kiek as zinau tai verbenu nereikia skabyti kad krautu naujus ziedus bet jai yra tie negrazius stabariukai tai kad juis pasalinai tikrai manau nieko tokio augalas tures daugiau jegu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 07 07, 23:19)
Uzsuku su klausimu  ax.gif  sakykit, o jus nuskabot nuzydejusius ziedynus? mano verbenos labai gausiai zydejo, o dabar pilna tu nudziuvusiu ir jau maziau nauju sukrautu. Nu, as jau nukarpiau, nes negraziai atrodo, bet dabar galvoju, ar gerai padariau  blush2.gif

Kaip jau ir atsake ju karpyti nereikia, nors as irgi nukarpau. Vasaros gale nekarpysiu sekloms paliksiu.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 07 10, 00:05)
Kaip jau ir atsake ju karpyti nereikia, nors as irgi nukarpau. Vasaros gale nekarpysiu sekloms paliksiu.

o tai kaip tom seklom palikti reikia gal galit isamiau papasakot 4u.gif

labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Atsikandau as verbenu, kuo daugiau sokineji ,tuo prasciau auga,pirkau baltas ir raudonas ,gavosi ruzavos,vienu zodiu nebevargsiu as su jom daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 12, 10:40)
Atsikandau as verbenu, kuo daugiau sokineji ,tuo prasciau auga,pirkau baltas ir raudonas ,gavosi ruzavos,vienu zodiu nebevargsiu as su jom daugiau schmoll.gif

biggrin.gif ta pati isrotija doh.gif Pirkau baltas ir raudonas, prazydo raudonos ir dvieju atspalviu ruzavos doh.gif Nu ruzavos spalvos isvis nemyliu ir tokia misraine is mano gelynu gavosi doh.gif O taip desciau kompozicijas lotuliukas.gif Bet auga, zydi ir ka tu joms ax.gif
Atsakyti
Pas mane kokios trys nymirė,bet i ta kažkokia be ryšio spalva nesinori net žiurėti schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nors vasara pas mus paciame grozyje, Naglis Sulija dar grazesne ja zada, bet mane grauzia baisus rupestis, ar verbenas galima islaikyti per ziema? Bandau roges kaip sakoma ziemai pasiruost biggrin.gif T.Y. informacijos pasirinkt g.gif Gal bandet? ir aisku smalsu, kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti