QUOTE(julem @ 2008 06 24, 18:38)
šitas sakinys labai tikslus, tik va, ar tikrai toks motyvas teisingas, šitas klausimas vis neduoda ramybės. O dabar, gal kiek per drąsiai..apie čia bendraujančius žmones. Gal ir man taip atsitiks, gal aš dar daug ko nesuprantu, nesu jaunutė, nesu naivi ar saldi, bet....Kodėl čia tiek daug nesupratimo, netolerancijos? Kodėl žmonės net jaučia baimę čia parašyti? Ar ta patirtis tikrai taip keičia mamas? Tiesa, mane pačią labai erzina ( o norėčiau, kad taip nebūtų) džiaugsmingi pagyrimai, ar net, atseit, žavesys, kad nusprendėme įvaikinti, bet ne į temą aš čia. bandau suprasti čia rašančias moteris, labai daug kartų skaitau, bet dar nepavyko.
aš karti kaip piras, kartais labai griežta, kartais labai kategoriška. Julem, mano darbo specifika tokia, aš labai dažnai susiduriu su norinčiom globoti, įsivaikinti moterim, porom. Ir labai dažnai atskiriu tas, kurioms to daryti ir neverta. Kartais taip ir gaunasi.Bet ne visosm tokia esu, su kai kuriomis visai sutariu, labai daug kam pritariu, tam kas yra sakoma. Ne visos gi tokios bjaurios, kaip aš