Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 25, 02:17)
Man niekada nebuvo suprantamas aplinkinių susižavėjimas mūsų drąsa, o dar labiau pasakymas: "kaip vaikams pasisekė". Nuoširdžiai sakau - niekad to nesupratau.

manes visada klausdavo "kas yra mergaites tevai? blink.gif ir kodel pati negalejau pasigimdyti vaiko, jei jau taip norejau. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 06 24, 20:15)
Tai gi kaip ir sakiau kiekvienas sau atsako į klausimą ką ir ko nori ir įsivardija sau priežastis aš norėjau maž-iuko Laureta didesnio nesvarbu kas kokį vaiką pasiėmė svarbu kokio tu nori o savo vaikelį tu rasi jis tavęs lauks jei reiks jis 10 įtėvių atstums o tu būsi 11 ir ta laimingoji.Kai lankiau savo mergytę apie tokį berniuką pasakopjo vaikų namų direktorė jo įtėviai buvo 11 jį lankę žmonės bet ir vieninteliai su kuriais jis mielai bendravo

tai jau tiesa, jeigu lemta tai ir susitiks. pavyzdziui kaip ir mes su mazyle ir susitikome, nors mano planai jau buvo visai kitokie. teko planus pakeisti visu 360'.
Atsakyti
Sveikos,
Esu pasimetusi ir nusiminusi. Kalbėjau su mūsų miesto globos namų direktore ir supratau, kad kūdikio galiu laukt tikrai neaišku kiek. Dauguma vaikų tampa galimi įvaikinti tik vienerių ar dvejų metukų. Reikėtų ieškoti vaikučio, rizikuoti imant laikiną globą, jei vaikutis nėra galimas įvaikinti.Bet kur ieškoti, skambinau į Klaipėdos kūd. namus, norėjau nuvažiuoti pasikalbėti, bet davė suprasti, kad jiems tai neįprasta. Neaiškiai aš čia rašau, bet kad ir pati dabar nesuprantu nieko, reikia laiko man sudėliot viską į vietas.
Atsakyti
julem, pirmiausia apsiramink. tavo vaikutis tikrai laukia. geriau palauk tarnybu atsakymo. tau gali pasiulyti ir is kitu miestu (as taip manau). jeigu nori isivaikinti, geriausia lauk., nes paemus laikinai globoti veliau jo gali netekti, nes motina gali persigalvoti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 26, 21:26)
julem, pirmiausia apsiramink. tavo vaikutis tikrai laukia. geriau palauk tarnybu atsakymo. tau gali pasiulyti ir is kitu miestu (as taip manau). jeigu nori isivaikinti, geriausia lauk., nes paemus laikinai globoti veliau jo gali netekti, nes motina gali persigalvoti.

taip, ko gero taip ir elgsiuos, bet kad visoj respublikoj tie reikalai tokie. Aš tikrai bijau, kad laukti gali tekti metus, dvejus, trejus unsure.gif
Papildyta:
kai pagalvoju, kokia buvau naivi, kai parašiau prašymą ( balandžio mėn.) ir tikėjausi, kad jau šią vasarą sulauksiu mažylio, susitvarkysiu atostogaudama ( mokytoja aš, ati vasara laisvesnė) visus įvaikinimo reikalus ir rudenį jau ramiai auginsiu savo vaiką.....ot protinguolė doh.gif
Atsakyti
Klaipėdos kūdikių namuose direktorė griežta bet vaikais rūpinasi o kad kūdikių klaipėdoje nėra tai preš kelias dienas rašiau . Julem o tu pati iš JKlaipėdos ar kaip
Atsakyti
Sveika. Na, nereikia taip nusiminti. Kartais neįmanoma suprasti, kodėl viskas vyksta ne taip, kaip planuota. Bet kai pažvelgi iš laiko perspektyvos, džiaugiesi, kad taip nutiko. Ir nenorėtum susikeisti. Gal tavo mažylis dar negimė? O gal bus kaip Zaika2 ar Aršua, kurioms sakė tą patį: nėra, neaišku, kiek teks laukti. Bet labai sėkmingai ir gan greitai sulaukė savųjų panelių.
Suprantu tave. Mes irgi balandį nunešėm visus dokumentus, parašėm prašymus. Žinau, kaip nelengva vidury mokslo metų išeiti iš mokyklos. Man panašokai, tik jau nebedirbu mokykloj. Nieko nežinau: nei ką planuoti, nei ką žadėti rugsėjį. Nesuprantu tos sistemos, kai vaikučius laiko vaikų namuose, sutrinka jų raida, vystymasis. Kuo tai naudinga vaikui? nežinau, gal vis laukia biologinių giminių prašviesėjimo. Visai atmetus savo siekius, vis tiek ryškėja, kad mūsuose ne vaiko teisės ir poreikiai yra svarbiausi, o biologiniai tėvai ir, deja, labiausiai jo didenybė popierius. Bet vėl gi visokių yra žmonių. Ir tėvai gali susivokti (na noriu tikėti beveik stebuklais), ir norintys įvaikinti būna visokie. Noriu tikėti, kad turi visos institucijos svarų motyvą, kodėl taip vyksta ir kuo tai geriau mažyliui, kurių daugumos be mūsų, tėvelių ateity, niekas negina.
O tu skambinai į Įvaikinimo tarnybą? Jei taip, ką jie sako-kokia ta situacija? Ar Vaiko teisių tarnyba apibūdino šią situaciją?
Bet kokiu atveju, nenusimink. Na juk turi būti žvali ir pailsėjusi, kai susitiksi su savo vaikiuku. Be to, juk tu ir mama, žmona. Liūdės ir taviškiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 06 26, 22:08)
Klaipėdos kūdikių namuose direktorė griežta bet vaikais rūpinasi o kad kūdikių klaipėdoje nėra tai preš kelias dienas rašiau . Julem o tu pati iš JKlaipėdos ar kaip

iš Mažeikių. Na, aš supratau, kad galimų įvaikinti nėra, bet tikėjausi, kad gal galima mažylį, kuris gyvena ten, kol tėvai pagerins sąlygas, bet, tarkim, jau tos šeimos vaikai auga globos įstaigose, arba šiaip aišku, kad niekada tos sąlygos nepagerės, bandyti globoti, o po to įvaikinti. Sakau, košė mano galvoje, todėl ir reikšt aiškiai minčių negaliu
Papildyta:
QUOTE(Vasarvidė @ 2008 06 26, 22:10)
  O tu skambinai į Įvaikinimo tarnybą? Jei taip, ką jie sako-kokia ta situacija? Ar Vaiko teisių tarnyba apibūdino šią situaciją?

bendrauju su mūsų miesto VTAT-u, tai jie irgi sako, kad lauksiu ilgai, bet nelabai jie čia praktikos turi ir nelabai ką išmano, pačiai reikia domėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 26 birželio 2008 - 21:16
Susitark dėl susitikimo su mūsų miesto Klaipėdos VTAT jie tikrai puikūs žmonės ir žino kas bei kaip pvz kai prieš mėn lankiausi kdikių namuose tai ten buvo vaikelis vietnamietis tėvas motina lietuvė jų vaikų neaiškus kiekis įvaikintas ir per teliką rodė tai va ten mažius iki metų yra paimtas iš tos šeimos kada bus galimas įvaikinti neaišku. jei nori ateityje laisvo vaiko tai siūlaqu pasiskambinti kLAIPĖDOS vtat TEN SUSITARTI DĖL SUSITIKIMO jos tau papasakos kokie vaikai galimi ateityje vaikinti ir kokios ten šeimos. moterys ten Laaabai geros .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 06 26, 23:24)
Susitark dėl susitikimo su mūsų miesto Klaipėdos VTAT  jie tikrai puikūs žmonės ir žino kas bei kaip pvz kai  prieš mėn lankiausi kdikių namuose tai ten buvo vaikelis vietnamietis tėvas motina lietuvė jų vaikų neaiškus kiekis įvaikintas ir per teliką rodė tai va ten mažius iki metų yra paimtas iš tos šeimos kada bus galimas įvaikinti neaišku. jei nori ateityje laisvo vaiko tai siūlaqu pasiskambinti kLAIPĖDOS vtat TEN  SUSITARTI DĖL SUSITIKIMO  jos tau papasakos kokie vaikai galimi ateityje vaikinti ir kokios ten šeimos. moterys ten Laaabai geros .

Tai negi priima iš kitų savivaldybių? Manau, kad savas konsultuoja.
Įdomu, kiek šiuo metu Klaipėdoj planuojančių įsivaikinti ar globoti? Kiek Jūsų mokymų grupėj buvo ar yra porų?
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 06 26, 22:24)
Susitark dėl susitikimo su mūsų miesto Klaipėdos VTAT  jie tikrai puikūs žmonės ir žino kas bei kaip 

ačiū, pabandysiu, bet ar kalbės su manim g.gif
Atsakyti
Beabejo norinčių yra bet visi nori su popieriai vaikų jei tu sutinki rizikuoti ir imti vaikutį be popierių tai gali nueitį ar į savo ar į kitą BVTAT ir ten paklausti ar turi vaikų kuriem tik dabar bus ruošiami popeiriai
Papildyta:
o tu kai tarsies dėl susitikimo pasakyk kad nori pakalbėti dėl įvaikinimo nesakyk per telefoną tiesos kai nuvažiuosi tai ir išklosi viską.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 06 26, 22:36)
Beabejo norinčių yra bet visi nori su popieriai vaikų jei tu sutinki rizikuoti ir imti vaikutį be popierių tai gali nueitį ar į savo ar į kitą BVTAT ir ten paklausti ar turi vaikų kuriem tik dabar bus ruošiami popeiriai

taigi buvau, ten ir sakė, kad nėra, o Klaipėdoje davė suprast, kad taip jie nelabai daro.
Atsakyti