Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

Aš irgi savo kleckei duodu kartais Miau. Taip negertų, bet per šiaudelį per keletą kartų išgeria kažkiek. O kitokio pieno negeria, nei mišinėlių, nes mamos pienukas pats skaniausias tongue.gif .
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(astoldita @ 2007 06 22, 10:52)
Mano sūnui 1,5m.Nuo to laiko kai pradėjo viską valgyti nebegeria pieno unsure.gif Niekaip negaliu įsiūlyti.Bandžiau ir medaus dėti,niekas nepadėjo doh.gif Prieš kelis mėn pabandžiau duoti MIAU pieno gėrimą,tai geria pasigardžiuodamas smile.gif Būtų įdomu sužinoti kokia jūsų nuomonė apie šį gėrimą ax.gif

as bandziau isiulyti savo mazyliui bet jis jo negeria ax.gif
Atsakyti
maniskis geria ir MIAU ir Smilgele, aisku daznai neduodu.kasdien geriam piena su kakava drinks_cheers.gif labai patinka, nors vieno pieno paragaves net nusipurto doh.gif
del vemimo, tai man atrodo cia buna dazniau, atpylimas, kai vaikas prigeria daug pieno(miau ar ne miau) o po to duodasi g.gif tai ir isbega tas pienas ax.gif maniskis bent jau nevemia
Atsakyti
maniškis irgi laaabai mėgsta miau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2007 08 30, 10:04)
Mažyliui-metai,''Miau'' nepatiko,užtat ''Smilgelę'' labai mėgsta  smile.gif

thumbup.gif maniske t.p miau negere, siaip ji pieno schmoll.gif O vat "Smilgele" tai su mielu noru geria, tik duok smile.gif
Atsakyti
Labai mėgsta pieno gėrimus abu vaikiukai mano.
Atsakyti
Miau vieną kartą bandžiau duoti, negėrė, pasiskaičius jūsų patirties bandysiu pasiūlyti Smilgelę, gal gers mano ponia.
Atsakyti
As savo maziukui duodu ir miau ir smilgeles ir ji mes labai megstame.
Atsakyti
Mes anksciau gerem pieniuka miau,bet pastebejau,kad po miau jis kosyciu nebevalgo,nes labai saldaus sis pieniukas,gal del to ir nebenori daugiau nieko kito... rolleyes.gif
Atsakyti
Nei jis labai saldus nei ka ,bet as ji stengiuosi duoti pries miga jis atsigeria ir i lovyte miegoti,man paciai jis skanus.
Atsakyti
Mes ir mėstam abu gėrimus tik duog ir apie sotę pamiršta blush2.gif
Atsakyti
unsure.gif o jum dzin ko ten prideta?
Atsakyti