o man nikita
bet kiekvienas savaip jukk gali isvartyti. svarbu patinka tevams.as dar kai laukiausi jau dukrytei buvom sugalvoje varda Norvile bet kaip pasakem tevams ir draugams vieni sake kad silkiu firma norvelita yra,o katiems skambejo kaip norvegijos k... bet vardelis mums patiko ir kitu nuomoniu neklausem.

QUOTE(Goote @ 2006 07 15, 13:07)
man labai labai gražus vardas

Nikita man labiau asocijuojasi su vyriškos giminės vardu (NIKITA MICHALKOVAS).
Nelabai supratau, kam reikia mergaitę vadinti vyrišku vardu? Ar moteriškų jau neliko?

Man tai nelabai toks vardas mergaitei. Nebent ateinančios kartos istorijos nesimokins ir rusiškų filmų nežiūrės (kad ir "Pirmyn, gardemarinai"). Kitaip patyčios mokykloje neišvengiamos, juk vaikai kuo toliau, tuo labiau netolerantiški darosi.
ne ne ne

na mano drauges sunus vardu Nikita, o mergaitei tai

Fantastiškas vardas 
Mano viena draugė dar nežino ko laukiasi bet varda jau turi: Nikita - man ir berniukui, o dar mergaitei išviso gražu

Mano viena draugė dar nežino ko laukiasi bet varda jau turi: Nikita - man ir berniukui, o dar mergaitei išviso gražu

Man labai labai
šitas vardas.. prie ruso gyvenau labai trumpai
todėl jokių asociacijų su berniukišku vardu, ir dar gyvenu Kaune, kur rusiški vardai nedominuoja ir visi kalba lietuviškai
mielai pavadinciau savo dukra Nikita (dar buvau ir serialo jos vardas Nikita gerbėja)

Primena kažkokį serialą
Šiaip man nelabai