Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Man šitas vardelis nelabai gražus... schmoll.gif
Atsakyti
o man nikita thumbup.gif bet kiekvienas savaip jukk gali isvartyti. svarbu patinka tevams.as dar kai laukiausi jau dukrytei buvom sugalvoje varda Norvile bet kaip pasakem tevams ir draugams vieni sake kad silkiu firma norvelita yra,o katiems skambejo kaip norvegijos k... bet vardelis mums patiko ir kitu nuomoniu neklausem.
Atsakyti
QUOTE(Goote @ 2006 07 15, 13:07)
O man patinka Nikoleta... wub.gif  thumbup.gif

man labai labai gražus vardas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sandi-: 21 liepos 2006 - 19:36

Nikita man labiau asocijuojasi su vyriškos giminės vardu (NIKITA MICHALKOVAS).
Atsakyti
Nelabai supratau, kam reikia mergaitę vadinti vyrišku vardu? Ar moteriškų jau neliko? g.gif
Atsakyti
Man tai nelabai toks vardas mergaitei. Nebent ateinančios kartos istorijos nesimokins ir rusiškų filmų nežiūrės (kad ir "Pirmyn, gardemarinai"). Kitaip patyčios mokykloje neišvengiamos, juk vaikai kuo toliau, tuo labiau netolerantiški darosi.
Atsakyti
ne ne ne doh.gif
Atsakyti
na mano drauges sunus vardu Nikita, o mergaitei tai g.gif
Atsakyti
Fantastiškas vardas biggrin.gif
Mano viena draugė dar nežino ko laukiasi bet varda jau turi: Nikita - man ir berniukui, o dar mergaitei išviso gražu smile.gif
Atsakyti
Man labai labai wub.gif šitas vardas.. prie ruso gyvenau labai trumpai hihihi.gif todėl jokių asociacijų su berniukišku vardu, ir dar gyvenu Kaune, kur rusiški vardai nedominuoja ir visi kalba lietuviškai smile.gif mielai pavadinciau savo dukra Nikita (dar buvau ir serialo jos vardas Nikita gerbėja) smile.gif
Atsakyti
super vardas, bet tik berniukui rolleyes.gif
Atsakyti
Primena kažkokį serialą g.gif Šiaip man nelabai schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti