Kadangi si tema pradeta jau pakankamai seniai, tai galbut jau ir gimusi mergyte, del kurios vardo Nikita ir uzvire visa si diskusija. Jei autore kada cia uzklystu, butu labai idomu koki varda vis delto dave dukrytei (o gal gime sunelis?)

QUOTE(ewita @ 2005 01 25, 17:27)
man ir pirma asocijacija tokia buvo...kad vyriškas net nepagalvočiau

svarbiaysia, kad tau tas vardas patiktu, bet siulyciau neskubeti, nes kai gimsta vaikelis ir i ji pasiziuri, buna,kad isrinktas vardelis jai prie vedelio netinka.

QUOTE(As mama @ 2006 01 27, 11:45)
Aš irgi prisiminiau rodytą serialą "Jos vardas Nikita". Bet tavo mergytė (jei bus mergytė) ir jos bendraamžiai nežinos tokio serialo. O gal kartos?
Pritariu, kad gimus vaikeliui gal ir pamatysi tinka tas vardas ar ne. Gal pasisakys

Pritariu, kad gimus vaikeliui gal ir pamatysi tinka tas vardas ar ne. Gal pasisakys

Tikra tiesa! buvau isrinkus dukrai varda Ieva, bet kai gime, kai paziurejau i ja, iskart sau pasakiau - sitas vaikas tikrai ne Ieva:)
QUOTE(mandalina @ 2005 01 24, 11:58)
Vardas Nikita daugiau berniukui tinka, nesakau apie užsieni, bet Lietuvoje Nikita-tai berniukas
as laukiuosi mergytes ir noreciau jai duoti kokios nors salies pavadinimo varda,(taciau labiau iseina galvoti vardus berniukams)gal kas nors galit patart???
QUOTE(suvaikejus @ 2006 06 25, 01:01)
as laukiuosi mergytes ir noreciau jai duoti kokios nors salies pavadinimo varda,(taciau labiau iseina galvoti vardus berniukams)gal kas nors galit patart???

nesupratau???
QUOTE(leliux @ 2006 06 25, 09:19)
gi vienas vaikutis - kipras

kazkaip neateina man i galva mergaiciu vardai-saliu pavadinimai...o kodel taip sugalvojai?