Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Nieko neturiu pries bite Maja, tiesiog juokinga asocioacija biggrin.gif Mintys apie vaikyste uzpludo smile.gif Dar net daina is filmuko atmenu "In einem unbekannten Land war eine Biene seht bekaaaaannt... " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2005 03 23, 19:29)
O KAIP JUMS ERLIKA? MANO DRAUGE TAIP NORI PAVADINTI DUKRYTĘ. MAT TAI NELABAI schmoll.gif

schmoll.gif schmoll.gif Man asocijuojasi su Erlicku blink.gif Ir šiaip kažkoks grubus vardas.Bet kiekvienas turi savo nuomonę.KAs vienam patinka, kitam gali atrodyti visiška nesamonė. ax.gif
Man gražus Mija ir Medeinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2005 04 21, 19:27)
Va vis baugina, kad ta mano Nikita trumpins visaip kaip ir gausis taip, kad saukiant vargiai suprasi ar zmogu, ar koki gyvuneli kviecia. Tai vis dar mastau, o echoskopas gresmingai mergyte rodo kol kas  biggrin.gif O kaip jums Maja? Pastaruoju metu ir sis vardas galvoj eme suktis, nors kai pasakiau vyrui jam pirmoji mintis buvo bite Maja  doh.gif

maja geriau nei nikita mirksiukas.gif
Atsakyti
NIKITA vardas su galūne -a, manau tinka mergaitei, bet aš tokio nedėčiau savo dukrai, nes veliau gali ji nemaloniai jaustis, dėl tokio vardo, sutikusi berniuka tokiu pačiu vardu:)
ERLIKA gal perdaug griežtas mergaitei, o MAJA visai nieko, bent jau aš pagal varda isivaizduoju, kad tai turėtu buti miela mergaitėsmile.gif
jei ka, tai nepykit, nes čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Nikita man schmoll.gif . Bet ir Maja schmoll.gif .
Atsakyti
Man tai totaliai "serialinis" vardas. O visokie serialiniai vardai kaip Džesika, Nikita, Dženifer, Miranda, Samanta man parodo apie tėvų išsilavinimo stokaą. Aš tikrai nenoriu įžeisti šių konkrečių tėveliu, bet tiesiog man tokios asocijacijos kyla...
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
kai pamaciau berniuka tokiu wardu tai nustebau kazkodel buwau nustitacius tokia nuomone kad cia mergaitiskas wardas.....Pazistu mergiote wardu Nike nu toks nieko wardas g.gif ir nedaznas good.gif
Atsakyti
Baisiausias mergaites vardas, kuri girdejau per visa savo gyvenima Edminrika Rochele doh.gif Nu siaubas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2005 01 24, 12:01)
man labai gražus vardas.ir kai perskaičiau,anaiptol nekilo jokių asociacijų su berniuku.taip galvot gali arba rusas,arba siaurų pažiūrų,iš socializmo dar neišlipęs žmogus.

blink.gif blink.gif blink.gif
tai pati jau islipai tikriausiai laugh.gif
Atsakyti
Man pats graziausias Jore, dar Emile arba Ula, o vienu pazystamu dukrele Lija:)
Atsakyti
Man negrazus schmoll.gif .Primena ta seriala "Jos vardas Nikita". biggrin.gif
Atsakyti