paskolinkit pety ir deze serveteliu....
QUOTE(pilietevakare @ 2008 07 03, 09:29)
paskolinkit pety ir deze serveteliu....
ka darysi?

galiu paskolinti dideli sepeti, pagelbes.

verkst norejau.... dabar jau nusiraminau
aciu sepetys pravers kita karta gal

QUOTE(pilietevakare @ 2008 07 06, 23:29)
gal papasakok

papasakosiu ryt kaip man sekesi su vyro vaikais savaite leisti

siandien turiu sveciu, bet vakare prisesiu gal ilgeliau ir papasakosiu... beje as taip pat po atostogu savaites su vaikais....
buvo visko...
o is esmes oi kiek daug negeru dalyku....
buvo visko...
QUOTE(pilietevakare @ 2008 07 07, 13:10)
siandien turiu sveciu, bet vakare prisesiu gal ilgeliau ir papasakosiu... beje as taip pat po atostogu savaites su vaikais....
buvo visko...
buvo visko...
lauksim pasakojimu.
O mano savaite su MB sunumis (7, 8 bus rugpjuti, 10, 11 bus gruodi) galima sakyti praejo neblogai, kai pati pirma pradzia. Nes as su MB gyvenu tik viena menesi

Nera tokie blogi, tiesiog truksta disciplinos. Negaliu sakyti, kad nesutariu. Bet per viena diena pakeisti ir ju neimanoma, nes motina ju auklejimu nelabai uzsiima. O jie gavo is manes siek tiek demesio, tai vaikams pasake kad as esu ju mama

QUOTE(Rytine kava @ 2008 07 07, 19:49)
Mano dvi (mergaites) ir MB du (berniukai). Visu vaiku amzius skirtumas apie 3 metus

QUOTE(laureta @ 2008 07 07, 11:28)
Mano dvi (mergaites) ir MB du (berniukai). Visu vaiku amzius skirtumas apie 3 metus 

Neisiskaiciau

QUOTE(pilietevakare @ 2008 07 07, 04:10)
buvo visko...
buvo visko...
Nu ir nelengva tau

Kur dingus

Na mergytes pasiskaiciau as cia jusu istoriju ir labai dziaugiuosi kad pas mane problemos buna tik tada kai mano vaikino vaikui oziukas ilenda. Vaikui 5 metukai.
Pirmus metus bendravom labai sunkiai, vaikas is viso aplink mane metru apeidavo. Nei labas, nei viso gero. Bet po to vaikas apsiprato. dabar kai i svecius kokiai savaitelei atvaziuoja, tai saunus vaikas, ir mane pasitinka, kai is darbo griztu ir sutariam pakankamai gerai. Kartais buna, kad kai ateina laikas namucio vaziuoti, tai labai garsiai pareiskia nora likti pas teti ir mane gyventi
sako man tu gera, tai as pas tave liksiu. O si ilgaji savaitagli pasiseke vienai dienelei i Klaipeda islekti prie juros, tai vaikas pareiske, kad ta diena jam buvo pati geriausia. tai panasu kad viskas gerai. Na o kai uzeina oziukas ir jis neklauso, ka nors blogai daro, tenka ir biski pasipykti. Bet stengiuosi be riksmu paaiskinti kodel negalima kazko daryti, aisku nieko jis neklauso.
Na bet aciu dievui jo tevelis niekada neuztaria, ir jau jeigu as kazka sakau, tai mane palaiko
tada as vaikui kokia puse dienos jau bunu nebe tokia gera, bet siek tiek apsiramina ir vel as jo drauge. Kai si savaitgali atsisveikinau su mazium, jis man ir sako, gal tu nevaziuok i ta darbeli , su mumis pasilik
, mat maniskiui dabar atostogos ir jis su vaiku pas mociute pabus
Tai tiek, na bet tikrai uzjauciu tas, kurioms su vaiku sunku susisneketi.
Pirmus metus bendravom labai sunkiai, vaikas is viso aplink mane metru apeidavo. Nei labas, nei viso gero. Bet po to vaikas apsiprato. dabar kai i svecius kokiai savaitelei atvaziuoja, tai saunus vaikas, ir mane pasitinka, kai is darbo griztu ir sutariam pakankamai gerai. Kartais buna, kad kai ateina laikas namucio vaziuoti, tai labai garsiai pareiskia nora likti pas teti ir mane gyventi

sveikutes simta metu cia nebuvau.... labai jusu pasiilgau...
noriu pasakyti - turiu nuostabia dukryte kuriai siandien 13 dienu - Vakare vardu mazoji...
pas mane kaip zinote vis dar pasitaiko visko, bet thu thu thu - mazoji siek tiek pakeite viska musu seimoje. Kas keisciausia vyresnysis vyro vaikas labai draugiskai ja priima ir dar labiau reaguoti y mane prdejo... pasitaria, ka nors grazaus pasako.... ateina vis sesute pamyluoja, sako duok man panesioti... eina tikrina ar miega ar nepabudo, laikouz rankutes kai keiciu pampersa... jei atvirai as apakus, ir labai labai noreciau kad tai nepasikeistu.... labai bijau kad tas grazus bendravimas laikinas.... na tikiuosi kad taip tesis visa laika ir bus ramybe namuose.... nesakau kad vis dar nepasitako kataklizmu musu santykiuose, bet juos vis lengviau isgyveni kai matai kad jis stengiasi, aisku ir man gryzo noras stengtis nusileisti ir t.t. man net atrodo kad vyresnelis gerokai pabrendo suprates savo atsakomybe uz sese ir t.t. ... papasakokit kaip jums sekasi....
ir aciu uz palaikyma kury visada cia rasdavau.... man jo labai reikejo jei ne jus nezinau ar buciau viska istverusi....
p.s. linetablue kaip tu gyva? ar viskas gerai pas tave?
noriu pasakyti - turiu nuostabia dukryte kuriai siandien 13 dienu - Vakare vardu mazoji...
pas mane kaip zinote vis dar pasitaiko visko, bet thu thu thu - mazoji siek tiek pakeite viska musu seimoje. Kas keisciausia vyresnysis vyro vaikas labai draugiskai ja priima ir dar labiau reaguoti y mane prdejo... pasitaria, ka nors grazaus pasako.... ateina vis sesute pamyluoja, sako duok man panesioti... eina tikrina ar miega ar nepabudo, laikouz rankutes kai keiciu pampersa... jei atvirai as apakus, ir labai labai noreciau kad tai nepasikeistu.... labai bijau kad tas grazus bendravimas laikinas.... na tikiuosi kad taip tesis visa laika ir bus ramybe namuose.... nesakau kad vis dar nepasitako kataklizmu musu santykiuose, bet juos vis lengviau isgyveni kai matai kad jis stengiasi, aisku ir man gryzo noras stengtis nusileisti ir t.t. man net atrodo kad vyresnelis gerokai pabrendo suprates savo atsakomybe uz sese ir t.t. ... papasakokit kaip jums sekasi....
ir aciu uz palaikyma kury visada cia rasdavau.... man jo labai reikejo jei ne jus nezinau ar buciau viska istverusi....
p.s. linetablue kaip tu gyva? ar viskas gerai pas tave?