Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Estrea @ 2007 07 03, 12:16)

Šiaip labai gražiai žiūrisi smile.gif Bet klausimas - ar buvo patogu nešioti tokią kompoziciją?
Atsakyti
Labai idomiai bei orginaliai atrodo. ax.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=pantera83,2007 07 03, 12:29]
[quote=Estrea,2007 07 03, 12:16]
Cia mano ir vyro puosmenos, mano puoksteje - drugelyje, orchidejos buvo be vanden nuo 9 ryto iki velumos, apvyte jau gal atrode sedint prie stalo, t.y. 9 val. vakaro, bet kiek paslaksciau vandenuko, jos taip graziai gulejo ant drugelio pagrindo, nelabai ir matesi kam, kad pavyte. smile.gif

jei gali, parodyk manikiura mirksiukas.gif
[/quote]

blush2.gif tai kad jis nelabai kuo idomus ir siaip, pirma kart priaugino nagus, kazkaip prastokai, tai likau nelabai patenkinta, geriau jau buciau savo pasiauginusi ir buvui dailiais naguciais, va dabar turiu savus uzsiauginusi, tai galeciau maivytis. ax.gif blush2.gif Idesiu, jei rasiu tokia, kuri gedos nepadarys. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 07 03, 12:32)
Šiaip labai gražiai žiūrisi  smile.gif Bet klausimas - ar buvo patogu nešioti tokią kompoziciją?

Galbut atrodo, kad nepatogu, bet jei atvirai, net nepamenu kad labai butu ji mane varginusi, tokia lengvute, tai kaip akcentukas buvo, nes visos vestuves buvo su drugeliu asociacija, mat man drugeliai patinka, tokio jaunatviskumo, polekio dave, nes pati ale baisi rimtuole esu, tai mamos ideja buvo ta rimtuma netinkanti jaunajai paminkstinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
mano pacios puokste buvo saulegrazos ziedas su tokiu zaliu lapu sone pritaisytu ir jaunikio atlape taip pat saulegraza tik ta mazoji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 03 liepos 2007 - 22:07
QUOTE(ausryte @ 2007 07 03, 10:23)

2- puokste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 02, 18:07)
kas vienam akivaizdu,kitam visiskai neaisku...man geles isvis ne mano stichija,as josmis nesidomiu ir man jos neidomios,as renkuosi pagal grozi. doh.gif

Nereikia didelio nusimanymo apie geles, kad pastebetum naturalu ir dirbtini zieda lotuliukas.gif
nemanau kad yra tokiu zmoniu schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
man ta su rožėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 07 04, 08:36)
ax.gif
Papildyta:
man ta su rožėm  wub.gif

o man is eustomu grazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 04, 09:26)
Nereikia didelio nusimanymo apie geles, kad pastebetum naturalu ir dirbtini zieda  lotuliukas.gif
nemanau kad yra tokiu zmoniu  schmoll.gif

as tokia! thumbup.gif nu ir ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 04, 07:26)
Nereikia didelio nusimanymo apie geles, kad pastebetum naturalu ir dirbtini zieda  lotuliukas.gif

nu nereikia... yra tikrai tokiu puoksciu, kur ilgai ziurint ir pagrinejant abejones tikrai islieka wink.gif
atsimenu net viena destytoja, pripazinta floriste, kuri sake, kad kartais tikrai neimanoma...

nors kur akivaizdu tai akivaizdu... butu nelogiska sakyti, kad kiekvienos merginos akys yra tiek pat pastabios kaip ir profesionalios floristes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 04, 11:09)
as tokia! thumbup.gif  nu ir ka?  g.gif

sveikinu tuomet 4u.gif viena is nedaugelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 04, 08:26)

Tai žinoma kai gyvai gėles matai tai galbūt, be kai jos nuotraukose, tai nesakyk tikrai nėra labai jau taip lengva atskirti doh.gif
O be to ne visos domisi gėlėmis ir nieko čia juokingo mirksiukas.gif
Atsakyti