Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(izaura16 @ 2007 06 29, 16:31)
Sveikos merginos,
as praejusi savaitgali savo vestuves jau atsokau  ax.gif
Mano puokste buvo is baltu kaliju, o dariausi pati. Is tiesu, tai buvo tik grazia juostele surista 15 dideliu kaliju ziedu su ilgais kotais. O pamerges turejo po 1 zieda taip pat surista juostele. Atrode ir realybeje, ir nuotraukose labai graziai, puikiai issilaike per visa diena. Jei reiketu rinkti puoste antra karta, rinkciausi tik kalijas - labai grazu ir praktiska. bigsmile.gif

Gal gali parodyt vestuviu fotke su pulku kur geles matosi? pas mane bus taip pat su gelem...Mano baltos kalijos, pamergiu 1 geltonu kaliju ziedas su siek tiek zalumyno.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 29, 19:44)
dar karta skonio nesutapimas-man tai pats kiciausias kicas. Gamtoj geles taip neauga... Ir jokio originalumo ir neturalumo nebera.
Papildyta:

nu nesamone blink.gif kicas gal ir kicas...nera jau visai tragedija, beto visu skoniai skirtingi..o trecia, juk nesvarbu kaip geles auga gamtoje- juk vestuves nes kazkoks naturaliu desniu augimo konkuras, nebutina daryt puokste buten kaip geles auga gamtoje schmoll.gif kaip kas nori taip tas daro..nera taisykles cia ne matematika blush2.gif
Atsakyti
hmm, tai dabar visos nuotakos bus su kalijom suristom jostele hihihi.gif
Atsakyti
Kalija yra grazi gele, bet ji laidotuviu vainikuose dazniausiai buna,..laidotuvine gele juk
Atsakyti
QUOTE(pandaaa @ 2007 06 29, 22:23)
hmm, tai dabar visos nuotakos bus su kalijom suristom jostele  hihihi.gif

nu tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
kalija ne jokia ne laidotuviu gele, as ta pati galeciau pasakyti ir apie kitas kurias zmones nesa i laidotuves.... schmoll.gif Man jos pacios mieliausios, bent jau as jas isivaizduoju prie savo suknytes, o ne kitas cool.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
wooow... wub.gif
user posted image
sicia tai kaip kuoka kokia lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 30, 03:14)
user posted image
user posted image
user posted image
wooow... wub.gif
user posted image
sicia tai kaip kuoka kokia lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

O jau pirmosios kokios idomios.. wub.gif
Atsakyti
user posted image

V su tokia skrybelaite nė lietus, nė vėjas nebaisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 30, 14:34)
user posted image

V su tokia skrybelaite nė lietus, nė vėjas nebaisu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Kokios idomios.. ax.gif
Sau nenoreciau tokios schmoll.gif
Atsakyti
na jau ta skrybelaite lotuliukas.gif
o ir puokste ne ka geresne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 29, 21:19)
nu nesamone blink.gif  kicas gal ir kicas...nera jau visai tragedija, beto visu skoniai skirtingi..o trecia, juk nesvarbu kaip geles auga gamtoje- juk vestuves nes kazkoks naturaliu desniu augimo konkuras, nebutina daryt puokste buten kaip geles auga gamtoje schmoll.gif  kaip kas nori taip tas daro..nera taisykles cia ne matematika blush2.gif

Mergaite, isplesk savo akiraty...ir paskaityk postus normaliai, o neuzsipulk, kaip ozkos. Jei tai nera grazu MAN, nereiskai kad tai yra BLOGAI.
As vertinu naturaluma-spalvas, formas. Mano garderobe nera jokiu salotiniu ar kt ryskiu spalvu, bet as niekada nesakiau, kad tai yra blogai. Kiekvienas mes skirtingai suprantam mada. As, pvz, geriau pirksiu rubus skuduryne nei Gariunuos, nes man ten KICAS!!! Lygiai taip pat, kaip nekokybiskos dirbtinos geles, nes kaikurios ir to nesugeba atskirt....
O matematikoj taisykliu nera-tik FORMULES...jei IQ per mazas (atsiprasau moderatoriu... 4u.gif retai man kantrybe kada truksta...)
As rasydama ir pasakiau "KAD SKONIAI SKIRIASI"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 30 birželio 2007 - 22:07