Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(erikkute @ 2007 07 14, 19:06)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jau nepyk bet as biski nukopijuosiu blush2.gif
ieskojau tokios paprastos puokstes is kaliju, bet tik raudonu wub.gif labai labai grazi puokste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 16, 17:11)
o as tai kazka tokio gaminsiu savo sventei, paprasta bet elegantiska, nes su kardelaiis kuriu labai norejau daug bedu tai spalvu negaus tai dar ko tai jau geriau nesuksiu galvos daugiau nes jau ir taip prisisukau
na tikra vaizda pamatysit po vestuviu

as turiu nerealios foto nuotrauka is kardeliu ax.gif

uzsisakiau siandien puokste ir kt geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 16, 19:46)
as turiu nerealios foto nuotrauka is kardeliu ax.gif

uzsisakiau siandien puokste ir kt geles smile.gif

atsiusk man ta foto i sarune@bos.lt
ir kur daraisi puokstes jei nepaslaptis as darausi linaziedyje tai ten nezino kokiu gaus tuomet kardeliu ir panasiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 16, 19:53)
ir kur daraisi puokstes jei nepaslaptis as darausi linaziedyje tai ten nezino kokiu gaus tuomet kardeliu ir panasiai... doh.gif

nerandu dabar, bet atsiusiu, jei ka drauges vel paprasysiu..atrodo taip kaip ne kardeliai biggrin.gif

o as daraus Sodo Dizaine, hortenzijos + frezijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 16, 10:28)
Jo Erikkutes fantastiska puokste 4u.gif  bet as kaliju nenoriu smile.gif 

TUSINA-ka manai ar tiktu kokios dar geles prie roziniu hortenziju? as galvoju gal su frezijom maisyt? g.gif

pervariau visus vln salonus, tik sodo dizainas sake tures ju rugpj gale g.gif

man prie smulkiu geliu graziau stambesnes pvz. rozes. Ju ir spalvu ivairiausiu yra. Labai grazu, kai puokste iseina tokia lygi, o frezijos man nelabai ziurisi, nes labai jau ziedu formos skirtingos. Tu freziju nei gilyn itraukti nei iskelti virs hortensijos.
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 16, 19:53)

va tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 16, 21:08)
va  tokia biggrin.gif

Labai grazi 4u.gif
Atsakyti
TUSINA- kad jau velu..uzsisakiau su frezijom, be jokiu eustomu biggrin.gif

Va kaip tik radau kazka panasaus, bet gal man kazkaip kitaip padarys nz biggrin.gif tik as noriu roziniu Hydrangea macrophylla...nes pamergiu skraistes bus rozines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 07 16, 19:39)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  jau nepyk bet as biski nukopijuosiu  blush2.gif
ieskojau tokios paprastos puokstes is kaliju, bet tik raudonu  wub.gif labai labai grazi puokste  bigsmile.gif

Nu ka jau darysi - kopijuok biggrin.gif . o as net nezinojau kad kaliju raudonu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 17, 06:08)
va  tokia biggrin.gif

LABAI GRAZI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 07 16, 21:50)
TUSINA- kad jau velu..uzsisakiau su frezijom, be jokiu eustomu biggrin.gif

Va kaip tik radau kazka panasaus, bet gal man kazkaip kitaip padarys nz biggrin.gif tik as noriu roziniu Hydrangea macrophylla...nes pamergiu skraistes bus rozines smile.gif

super puokste thumbup.gif . As kazkodel isivaizdavau toki apvalu, tvarkinga bukietuka ax.gif
Atsakyti
Tusina, sakei, kad baltas orchidejas (phalenopsis) palikti vienas puoksteje, nereikia zalumos, bet tie ziedai yra gan dideli ir ploksti, tad kaip juos suguldyti ant ir bent jau megint daryti apvalia puoskte? g.gif Nes floriste siulo i mikrofaniuka deti, tad gal geriau tiesiog daug ziedu suristi ir kaspineliu suristi? Gal gausis apvalesne puokste? doh.gif
Atsakyti