Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Dzada @ 2007 07 17, 20:14)
dar keletas 4u.gif
user posted image

Sita is tavo idetu grazute... wub.gif

Visai idomi saulegrazu puokstele rolleyes.gif
user posted image

Klasikines baltos puoksteles bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Sitos dar simpatiskos ax.gif
user posted image
user posted image

Juoduju kaliju puokstele... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 21 liepos 2007 - 04:10
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 07 07, 11:54)
o mano pamergytes uzsimane ne puokstyciu, o apyrankiu is geliu...kiek klausinejau, vieni sako patogu ir labai gerai, kitu nuomone-greit nuvysta, apsilamdo ziedai....ka jus manot? ir ka tokiu atveju pirslienei geriau daryt ?irgi apyranke ar puokstele kazka panasaus kaip ir jaunoji kad tures?

pernai rudeni bubau pirsliene blush2.gif dariausi apyranke ir likau labai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif nuotraukos kitam kompiuteryje bet kai tik galesiu idesiu smile.gif o ir floriste nereali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dievaite: 21 liepos 2007 - 19:26
Mano pamergytems buvau uzsakius apyrankes. Sake kad buvo patogu labai ir jokiu rupesciu thumbup.gif . Buvo va tokios http://public.fotki....s-/img2781.html ax.gif
Atsakyti
kaip zadejau keletas nuotraukeliu smile.gif

http://public.fotki....raugu-vestuves/
Atsakyti
o as kuo toliau tuo labiau nusiviliu verysad.gif pbegau is to salono, kuris mane pavede, bet buvau dar dviejuose ir visur panasiai kalba, kad kalijas mano svenei labai sunku gauti, kad gali ir negaut, zodziu esu labai nuliudus, nes nezinau ka daryt cray.gif Labai jau noriu tu kaliju, nu bet... visur tas pats "labai sunku gaut, mes negarantuoja kad gausim kitos spalvos kaip baltas, jei isvis gausim, nes rugpjutis ne kaliju sezonas, jos tada buna brangios".... ir panasiai cry.gif
Atsakyti
o stai - mano puokstele- labai patogu buvo nesiotis ir pastatyti kur nors smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2007 07 23, 01:57)
o stai - mano puokstele- labai patogu buvo nesiotis ir pastatyti kur nors smile.gif

Labai smagi ir originali puokstele/tasyte... mirksiukas.gif thumbup.gif

Man sios orchideju puoksteles mielos: bigsmile.gif

O cia, kam tulpes patinka... mirksiukas.gif
http://www.beecroftf.....n Wedding.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 23 liepos 2007 - 04:33
QUOTE(mallena @ 2007 07 23, 00:57)

Labai originalu ir išradinga thumbup.gif Super atrodo wub.gif
Atsakyti
[quote=mallena,2007 07 22, 23:57]

user posted image

Kooookia foto! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2007 07 23, 00:57)

user posted image

user posted image

grazu wub.gif bet sau labiau noreciau puoksteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 22, 22:43)
o as kuo toliau tuo labiau nusiviliu verysad.gif  pbegau is to salono, kuris mane pavede, bet buvau dar dviejuose ir visur panasiai kalba, kad kalijas mano svenei labai sunku gauti, kad gali ir negaut, zodziu esu labai nuliudus, nes nezinau ka daryt  cray.gif  Labai jau noriu tu kaliju, nu bet... visur tas pats "labai sunku gaut, mes negarantuoja kad gausim kitos spalvos kaip baltas, jei isvis gausim, nes rugpjutis ne kaliju sezonas, jos tada buna brangios".... ir panasiai  cry.gif

man rugpjucio 4 diena darys puokste is vyno spalvos kaliju,jokiu problemu nebuvo.ziedas 7 litai g.gif
Atsakyti