Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

dar keletas 4u.gif
Atsakyti
Man sitos mielos... ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Viskas, suderianu savo vestuvine puokste iki smulkmenu!!! thumbup.gif Bus kremines rozes, baltos frezijos ir tos mazutes zalsvai baltos "zvaigzdutes" kur su juodu viduriuku (pavadinimo tikrai neprisimenu doh.gif ) Visos geles su savo tikrais kotais, tvirta puokste turi gautis, kokios ir noriu!! bigsmile.gif
Oi kiek prikelsiu po vestuviu nuotrauku jums mergaites pasigrozeti!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 18, 09:53)
Viskas, suderianu savo vestuvine puokste iki smulkmenu!!! thumbup.gif  Bus kremines rozes, baltos frezijos ir tos mazutes zalsvai baltos "zvaigzdutes" kur su juodu viduriuku  (pavadinimo tikrai neprisimenu doh.gif ) Visos geles su savo tikrais kotais, tvirta puokste turi gautis, kokios ir noriu!! bigsmile.gif
Oi kiek prikelsiu po vestuviu nuotrauku jums mergaites pasigrozeti!!! drinks_cheers.gif

Jau laukiam thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Super mergaites, prisisemiau kruva ideju ir keliausiu i salona uzsisakineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 18, 10:53)
Viskas, suderianu savo vestuvine puokste iki smulkmenu!!! thumbup.gif  Bus kremines rozes, baltos frezijos ir tos mazutes zalsvai baltos "zvaigzdutes" kur su juodu viduriuku  (pavadinimo tikrai neprisimenu doh.gif ) Visos geles su savo tikrais kotais, tvirta puokste turi gautis, kokios ir noriu!! bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Mano puokste irgi bus is kreminiu roziu ir baltu freziju thumbup.gif As ir jau uzsisakiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites wink.gif dieve kiek cia nuostabaus grozio pas jus wink.gif fantastika wink.gif Po pusanru metu pati isteku ir jau mastau apie gelytes,suknutes... tiek galvoj minciu sunku iskirti kazka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niina @ 2007 07 18, 13:57)
sveikos mergaites wink.gif dieve kiek cia nuostabaus grozio pas jus wink.gif fantastika wink.gif Po pusanru metu pati isteku ir jau mastau apie gelytes,suknutes... tiek galvoj minciu sunku iskirti kazka wink.gif

Tai užsuk čia bigsmile.gif čia plepa visos būsimos 2008 nuotakos wink.gif 2008 nuotakos
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 07 17, 20:57)
Tusina, sakei, kad baltas orchidejas (phalenopsis) palikti vienas puoksteje, nereikia zalumos, bet tie ziedai yra gan dideli ir ploksti, tad kaip juos suguldyti ant ir bent jau megint daryti apvalia puoskte?  g.gif  Nes floriste siulo i mikrofaniuka deti, tad gal geriau tiesiog daug ziedu suristi ir kaspineliu suristi? Gal gausis apvalesne puokste? doh.gif

sudetinga g.gif phalaenopsis yra ant sakeles.Man atrodo bus sudetinga sakeles sudet apvaliai. Galima teipuot prailginant ziedo koteli ir tada padaryt apvalia puokstele. Jei det i laikikli, tai kazkokiu budu reikes uzdengt oazi, kad jo nesimatytu g.gif
Atsakyti
daug cia graziu puoksteliu pridejusios esat, bet man tai graziausios vienos rusies geliu puoksteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 19, 19:25)
daug cia graziu puoksteliu pridejusios esat, bet man tai graziausios vienos rusies geliu puoksteles ax.gif

man irgi thumbup.gif
Atsakyti