Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(maybe24 @ 2007 07 23, 20:52)
man rugpjucio 4 diena  darys puokste is vyno spalvos kaliju,jokiu problemu nebuvo.ziedas 7 litai  g.gif

o man rugpjucio 25 diena, dabar tai ju yra, bet tipo kuo arciau rudens tuo sunkiau gaut, nes ju sezonas yra ziema ir ankstyva pavasari. O tu kur uzsisakinejai??? Kokiam salone?
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 23, 23:14)
o man rugpjucio 25 diena, dabar tai ju yra, bet tipo kuo arciau rudens tuo sunkiau gaut, nes ju sezonas yra ziema ir ankstyva pavasari. O tu kur uzsisakinejai??? Kokiam salone?

Na nežinau kaip su tais sezonais, bet pvz. birželio pačioje pabaigoje Kauno stoties turgus tiesiog linko nuo įvairiaspalvių kalijų wink.gif ax.gif Tai reiškia tik salonams su jomis problematiška... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 22, 23:43)
o as kuo toliau tuo labiau nusiviliu verysad.gif  pbegau is to salono, kuris mane pavede, bet buvau dar dviejuose ir visur panasiai kalba, kad kalijas mano svenei labai sunku gauti, kad gali ir negaut, zodziu esu labai nuliudus, nes nezinau ka daryt  cray.gif  Labai jau noriu tu kaliju, nu bet... visur tas pats "labai sunku gaut, mes negarantuoja kad gausim kitos spalvos kaip baltas, jei isvis gausim, nes rugpjutis ne kaliju sezonas, jos tada buna brangios".... ir panasiai  cry.gif

Jolita,

aisku skonis labai savitas dalykas ir norai ta diena irgi labai svarbu, kad issipildytu, BET ar tikrai reikia tiek energijos ir nervui paaukot del geliu rusies? Ne tik kalijos per vestuves graziai atrodo (pvz. man tai yra bene vienintele gele ( be chrizantemu), kurios niekada nesirinkciau vestuvems). O, kad salonai teisybe pasako dabar, tai geriau, nei, kad atejus atiimti puokstes rastum visai is kitokiu geliu ir paaiskinimas butu ,,ne sezonas, neturejom". Kai pasako realia padeti, bent turi dar laiko pasiieskot kito varianto. Sau puokste uzsisakiau per viena diena pas jau seniai isbandytas floristes, mazdaug nupasakojau ko noriu, o kita palikau ju fantazijai, nes nemanau, kad puokste - svarbiausias vestuviu akcentas, otik aksesuaras, kuris turi papildyt bendra grazu vaizda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ista @ 2007 07 24, 14:16)
Jolita,

aisku skonis labai savitas dalykas ir norai ta diena irgi labai svarbu, kad issipildytu, BET ar tikrai reikia tiek energijos ir nervui paaukot del geliu rusies? Ne tik kalijos per vestuves graziai atrodo (pvz. man tai yra bene vienintele gele ( be chrizantemu), kurios niekada nesirinkciau vestuvems). O, kad salonai teisybe pasako dabar, tai geriau, nei, kad atejus atiimti puokstes rastum visai is kitokiu geliu ir paaiskinimas butu ,,ne sezonas, neturejom". Kai pasako realia padeti, bent turi dar laiko pasiieskot kito varianto. Sau puokste uzsisakiau per viena diena pas jau seniai isbandytas floristes, mazdaug nupasakojau ko noriu, o kita palikau ju fantazijai, nes nemanau, kad puokste - svarbiausias vestuviu akcentas, otik aksesuaras, kuris turi papildyt bendra grazu vaizda 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai sutinku su tavo nuomone. drinks_cheers.gif
As pati irgi panasiai kaip tu dariau su savo puokste. Tiesiog nuejau i salona, ir pasakiau kokia mazdaug savo puokste isivaizduoju, apibudinau ja labai paprastai - paprasiau, kad ji butu gan maza, neperkrauta, su baltom rozytem bei truputi zalumos. lotuliukas.gif
Rezultatas buvo tiesiog nuostabus, likau labai patenkinta. thumbup.gif
Kazkaip labai nereikia sureiksminti visko. Juk vestuves turi teikti dziaugsma o ne asrau kruva del visiskai nereiksimngu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 07 24, 16:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Labai sutinku su tavo nuomone.  drinks_cheers.gif
As pati irgi panasiai kaip tu dariau su savo puokste. Tiesiog nuejau i salona, ir pasakiau kokia mazdaug savo puokste isivaizduoju, apibudinau ja labai paprastai - paprasiau, kad ji butu gan maza, neperkrauta, su baltom rozytem bei truputi zalumos.  lotuliukas.gif
Rezultatas buvo tiesiog nuostabus, likau labai patenkinta.  thumbup.gif
Kazkaip labai nereikia sureiksminti visko. Juk vestuves turi teikti dziaugsma o ne asrau kruva del visiskai nereiksimngu dalyku.

drinks_cheers.gif Kaip faina rast bendraminčių! O jaudinimosi (kartais jau beveik ir ašaru)ir taip užtenka nuo bendro rūpinimosi ir laukimo, o gal tiesiog nuovargio. Vis randam su MB temų, kur reikia padiskutuot kol abu randam priimtina varianta. Tai puokštė, pagalvėlė žiedams ir panašūs dalykai atrodo ne tokie ir esminiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ista: 24 liepos 2007 - 16:48
QUOTE(Ista @ 2007 07 24, 17:42)
drinks_cheers.gif Kaip faina rast bendraminčių! O jaudinimosi (kartais jau beveik ir ašaru)ir taip užtenka nuo bendro rūpinimosi ir laukimo, o gal tiesiog nuovargio. Vis randam su MB temų, kur reikia padiskutuot kol abu randam priimtina varianta. Tai puokštė, pagalvėlė žiedams ir panašūs dalykai atrodo ne tokie ir esminiai biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif oi mergaitės, jumi abi esat visiškai teisios. kai pagalvoju apie tą dieną, tai tikrai svarbiausia ir esmė buvo MANO ŽMOGUS kuris stovėjo šalia ir laikė už rankos. Ir tuo momentu supranti kiek neverti didžiūjų pergyvenimų ir ašarėlių visi niekeliai. Nesakau, kad visai nereikia rūpintis, bet pult į kraštutinumus negalima. Man pavyzdžiui vietoj baltų gėlyčių atvežė rūžavas(taip nutinka... gamta gi). tai visa sugalvota puokštė tą sekundę ir išgaravo, teko išvakarėse persigalvoti. puokštė nuo to blogesnė nebuvo, diena taip pogi.... sėkmės jum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 07 24, 19:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  oi mergaitės, jumi abi esat visiškai teisios. kai pagalvoju apie tą dieną, tai tikrai svarbiausia ir esmė buvo MANO ŽMOGUS kuris stovėjo šalia ir laikė už rankos. Ir tuo momentu supranti kiek neverti didžiūjų pergyvenimų ir ašarėlių visi niekeliai. Nesakau, kad visai nereikia rūpintis, bet pult į kraštutinumus negalima. Man pavyzdžiui vietoj baltų gėlyčių atvežė rūžavas(taip nutinka... gamta gi). tai visa sugalvota puokštė tą sekundę ir išgaravo, teko išvakarėse persigalvoti. puokštė nuo to blogesnė nebuvo, diena taip pogi....  sėkmės jum  mirksiukas.gif

sutinku su jumis, bet nesinoretu, kad geliu puokste nuviltu ax.gif Lygiai taip pat kaip kaip makiazas ar manikiuras. Norisi tobulybes mirksiukas.gif
Reiketu but sugalvojus pora variantu, jei ne kalijos, tai rozes mirksiukas.gif

Nusipirkau praeitos savaites "Zmones" (gyvenu Dubline). Buvo sakyc Krakauskienes foto vestuviu foto. Na viskas nuostabu isskyrus puokste. Na absurdas doh.gif Nederejo nei kiek prie prabangios aplinkos.

Noretusi to isvengti.... Norisi, kad viskas deretu..
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 24, 22:41)
sutinku su jumis, bet nesinoretu, kad geliu puokste nuviltu ax.gif  Lygiai taip pat kaip  kaip makiazas ar manikiuras. Norisi tobulybes mirksiukas.gif

Nusipirkau praeitos savaites "Zmones" (gyvenu Dubline). Buvo sakyc Krakauskienes foto vestuviu foto. Na viskas nuostabu isskyrus puokste. Na absurdas doh.gif  Nederejo nei kiek prie prabangios aplinkos.

Noretusi to isvengti....  Norisi, kad viskas deretu..

Jo man irgi nepatiko per daug jau ten visko perkrauta buvo..
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 24, 22:41)
sutinku su jumis, bet nesinoretu, kad geliu puokste nuviltu ax.gif  Lygiai taip pat kaip  kaip makiazas ar manikiuras. Norisi tobulybes mirksiukas.gif

Nusipirkau praeitos savaites "Zmones" (gyvenu Dubline). Buvo sakyc Krakauskienes foto vestuviu foto. Na viskas nuostabu isskyrus puokste. Na absurdas doh.gif  Nederejo nei kiek prie prabangios aplinkos.

Noretusi to isvengti....  Norisi, kad viskas deretu..

oi tos vestuves aplamai kazkoks cirkas...ten ne tik geles neskoningos bet is visi apredai doh.gif na bet kiekvienam savo.
as va jau dariaus 3 bandomaji makiaza...sako nerikia sureiksmint. o ka geriau verkti per savo vestuves????pamacius vaizda?? O del geliu pervariau kelis viln salonus, kurie sutiko ir sake bus hortenziju rolleyes.gif
Atsakyti
va tokia buvo mano puokste biggrin.gif
Atsakyti
nu jo as suprantu, kad nevrta nervintis, bet kaip jus jaustumetes kai norit puokste (ko as visai nenoriu, as noriu paprastu geliu perristu kaspinelu) is kazko)kiu geliu, o jums bent keliose vietose pasako, kad gali ir negaut. Siais laikais uz pinigus viska galima gaut. Va nuejau i dar viena saloniuka ir man pasake "be problemu, reikia, tai bus" Ten dirba mano pazistama, tai nemanau, kad siaip del bajeriop galejo pasakyt kad geles gaus. Roziu tikrai nenoriu. ir jokiu tystanciu, ar kitokiu puoksciu, as noriu kuo paprasciau, geliu perristu kaspinu wub.gif O man labiausia i aki kritusios kalijos. Kitokiu geliu geliu as net neisivaizduoju. Lygiai kaip ir jums, kurios daretes puokstes, jus gi zinojot kokiu geliu norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 24, 22:14)
nu jo as suprantu, kad nevrta nervintis, bet kaip jus jaustumetes kai norit puokste (ko as visai nenoriu, as noriu paprastu geliu perristu kaspinelu) is kazko)kiu geliu, o jums  bent  keliose vietose pasako, kad gali ir negaut. Siais laikais uz pinigus viska galima gaut. Va nuejau i dar viena saloniuka ir man pasake "be problemu, reikia, tai bus" Ten dirba mano pazistama, tai nemanau, kad siaip del bajeriop galejo pasakyt kad geles gaus. Roziu tikrai nenoriu. ir jokiu tystanciu, ar kitokiu puoksciu, as noriu kuo paprasciau, geliu perristu kaspinu  wub.gif  O man labiausia i aki kritusios kalijos. Kitokiu geliu geliu as net neisivaizduoju. Lygiai kaip ir jums, kurios daretes puokstes, jus gi zinojot kokiu geliu norit  4u.gif

Salonas vadinasi 'Bugenvilija' yra Vilniuj Pilaitej ir kazkur centre dar,kaip su kitais miestais nezinau.Seip jas veza is olandijos.tai man atrodo kad kalijas gali gaut visus metus ,skirsis tik kaina.Sekmes renkantis savo puokste.ir nieko blogo nematau ieskoti to ko tikrai nori ar ka isivaizduoji.juk vestuves tik karta gyvenime,todel kiekviena nusipelno gauti ko troksta smile.gif
Atsakyti