QUOTE(jolita82 @ 2007 07 22, 23:43)
o as kuo toliau tuo labiau nusiviliu

pbegau is to salono, kuris mane pavede, bet buvau dar dviejuose ir visur panasiai kalba, kad kalijas mano svenei labai sunku gauti, kad gali ir negaut, zodziu esu labai nuliudus, nes nezinau ka daryt

Labai jau noriu tu kaliju, nu bet... visur tas pats "labai sunku gaut, mes negarantuoja kad gausim kitos spalvos kaip baltas, jei isvis gausim, nes rugpjutis ne kaliju sezonas, jos tada buna brangios".... ir panasiai
Jolita,
aisku skonis labai savitas dalykas ir norai ta diena irgi labai svarbu, kad issipildytu, BET ar tikrai reikia tiek energijos ir nervui paaukot del geliu rusies? Ne tik kalijos per vestuves graziai atrodo (pvz. man tai yra bene vienintele gele ( be chrizantemu), kurios niekada nesirinkciau vestuvems). O, kad salonai teisybe pasako dabar, tai geriau, nei, kad atejus atiimti puokstes rastum visai is kitokiu geliu ir paaiskinimas butu ,,ne sezonas, neturejom". Kai pasako realia padeti, bent turi dar laiko pasiieskot kito varianto. Sau puokste uzsisakiau per viena diena pas jau seniai isbandytas floristes, mazdaug nupasakojau ko noriu, o kita palikau ju fantazijai, nes nemanau, kad puokste - svarbiausias vestuviu akcentas, otik aksesuaras, kuris turi papildyt bendra grazu vaizda