Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(tikurila @ 2007 06 28, 13:40)
Bet iskyla klausimas, jaigu pasirinksiu puokste is kaliju, tai kaip as ja savo pamergytem mesiu  unsure.gif  juk tai ne tas pats ka mesti apvalia roziu puokste  g.gif  O as labai noriu mesti savo puokste, kad ir jos biskuti pasidziaugtu  blush2.gif

As irgi apie tai galvojau, kad ne tas vaizdas bus kaip meti apvalia kokia puokste... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 28, 12:43)
merginos, gal kuri pas save turite prikaupe nuotraukyciu su apyrankem is gelyciu ?  4u.gif 
buvau tiek prisiseivinus, bet kompui nuluzus-nuluzo ir visas mano turtas  doh.gif 
dar einu i buvusias jusu temas, bet jei turit kazka-ko cia neideja-buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif

ideti negaliu verysad.gif , bet jeigu parašysi emailą galiu permesti, kiek buvau prikaupus.
Atsakyti
Dar keletas puoksciu su hortenzijom ir ne tik ax.gif
Atsakyti
sveikutes, cia visos klausineja kiek kalijos gali kainuoti, tai va, as irgi renkuosi jas, tai ju kaina nuo 6 iki 8 litu (vienas ziedas), ten priklauso kokio jis dydzioir atspalviu atskiru yra. O jei norit tiksliau tai patarciau nueit i geliu salona kur zadat gelytes daryti ir pasiklausinet smile.gif Cia viena forumiete buvo idejus kalijas peristas tik su kaspineliu, ten berods 8 ziedai dedasi, tai va mano buten tokia ir bus, tik jos bus su ilgais kotais wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 18:52)

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 27, 21:39)
baltos kalijos ar geriau rinktis apvalia kreminiu roziu puokste (ar gal kitos spalvos rozes geriau ziuretusi  g.gif  ) Labai prasau TUSINOS patarimo kaip floristes, nes man noretusi tik tu gelyciu, jos man pacios  wub.gif  Tai gal padesite apsispresti ir pasirinkti is tu dvieju varijantu  blush2.gif

man kalijos graziau ziuretusi mirksiukas.gif Sustiprintu elegancijos pojuti. Ypac ilgu kotu ir labai simboliskai padekoruotos, nes pati suknele turtinga.
O jei nori pamerges pradziuginti, daryk trumpa apvalia puokste mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(piamia @ 2007 06 28, 09:35)
o kurie salonai tuo uzsiima?
nes daugelis del vienos puokstes nesiruosia is olandijos vezti..o man bijunu kaip tik labai noris.. blush2.gif

visu pirma geliu pardavejam i Olandija vaziuot nereikia mirksiukas.gif
Mes, jei nuotaka uzsakydavo brangiu ir neperkamu geliu puokste, sutardavom, kad ji mokes uz visa ipokavima, net jei i puokste sudedavome tik puse jo. Arba likusias geles sunaudodavom pamergems ar stalo dekorui. O pokai yra ivairiu dydziu (priklauso nuo geliu) ir po 5 ir po 10 ir po 20 vnt.
Nemanau, kad dideliam salonui iskiltu del to problemu, ypac jei nuotaka nelabai skaiciuoja pinigus tongue.gif
Manau, kokia Florisima ar Shishi geles Europoje apsiimtu...
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 28, 19:55)
man kalijos graziau ziuretusi mirksiukas.gif Sustiprintu elegancijos pojuti. Ypac ilgu kotu ir labai simboliskai padekoruotos, nes pati suknele turtinga.
O jei nori pamerges pradziuginti, daryk trumpa apvalia puokste mirksiukas.gif .

Ot tai dilema doh.gif kai negali ir to ir to suderinti g.gif Bet jauciu, kad vistik rinksiuos kalijas, o savo puokste tiesiog perduosiu pirmai pamergytei, savo mylimiausiai draugei, kaip estafeta su namioku kad ir jai laikas susitupeti mirksiukas.gif Manau, ji tikrai apsidziaugs ir gaudyt nieko nereikes rolleyes.gif Na ka padarysi, prarasiu proga pasidziaugti atrakcija doh.gif , nes planavau mesti puokste net 11 netekejusiu paneliu, tai isivaizduoju kaip smagu butu ziureti, kaip jos del puokstes pestusi lotuliukas.gif
TUSINA aciu uz patarimus aciuks.gif yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 28 birželio 2007 - 21:54
isivaizduoju kaip gerai atrodytu 11 panu del tuokstes pesasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 28, 12:43)
merginos, gal kuri pas save turite prikaupe nuotraukyciu su apyrankem is gelyciu ?  4u.gif 
buvau tiek prisiseivinus, bet kompui nuluzus-nuluzo ir visas mano turtas  doh.gif 
dar einu i buvusias jusu temas, bet jei turit kazka-ko cia neideja-buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif

As turiu, bet tik kelias ax.gif . Pati planuoju daryti pamergems apyrankes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 28 birželio 2007 - 21:57
QUOTE(erikkute @ 2007 06 28, 22:56)
As turiu, bet tik kelias  ax.gif . Pati planuoju daryti pamergems apyrankes.

antrosios grazutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 28, 23:00)
antrosios grazutes 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi tokios grazutes
Atsakyti