Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

http://mano.zebra.lt...iu_aleja/36319/

kokios grazios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 29, 10:51)
man cia sukuosena labai grazi  wub.gif  ir sukute  thumbup.gif

man tai cia sukuosena nelabai ir matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 06 29, 11:07)

blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif Super spalva..
Atsakyti

Va, labai noriu tokios spalvos kaliju wub.gif
Atsakyti
O man kalijos kažkodėl nelabai patinka, nors vieną puokštę radau kur visai neblogai žiūrisi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
as praejusi savaitgali savo vestuves jau atsokau ax.gif
Mano puokste buvo is baltu kaliju, o dariausi pati. Is tiesu, tai buvo tik grazia juostele surista 15 dideliu kaliju ziedu su ilgais kotais. O pamerges turejo po 1 zieda taip pat surista juostele. Atrode ir realybeje, ir nuotraukose labai graziai, puikiai issilaike per visa diena. Jei reiketu rinkti puoste antra karta, rinkciausi tik kalijas - labai grazu ir praktiska. bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image

aha grazios
Atsakyti
QUOTE(izaura16 @ 2007 06 29, 17:31)
Sveikos merginos,
as praejusi savaitgali savo vestuves jau atsokau  ax.gif
Mano puokste buvo is baltu kaliju, o dariausi pati. Is tiesu, tai buvo tik grazia juostele surista 15 dideliu kaliju ziedu su ilgais kotais. O pamerges turejo po 1 zieda taip pat surista juostele. Atrode ir realybeje, ir nuotraukose labai graziai, puikiai issilaike per visa diena. Jei reiketu rinkti puoste antra karta, rinkciausi tik kalijas - labai grazu ir praktiska. bigsmile.gif

labukas, gal gali savo gelyciu foto atsiusti jolita82@gmail.com Nes as irgi noriu kaliju perristu su kaspineliu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Aciu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 29, 19:19)
labukas, gal gali savo gelyciu foto atsiusti jolita82@gmail.com Nes as irgi noriu kaliju perristu su kaspineliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Aciu labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o gal gali cia mums visoms parodyti ax.gif
Atsakyti
labai aciu merginoms, kurios nepatinegejo ir man padejo wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pamergytem puokstes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2007 06 29, 14:33)
O man kalijos kažkodėl nelabai patinka, nors vieną puokštę radau kur visai neblogai žiūrisi  blush2.gif

dar karta skonio nesutapimas-man tai pats kiciausias kicas. Gamtoj geles taip neauga... Ir jokio originalumo ir neturalumo nebera.
Papildyta:
QUOTE(izaura16 @ 2007 06 29, 17:31)
Sveikos merginos,
as praejusi savaitgali savo vestuves jau atsokau  ax.gif

man irgi smalsu blush2.gif Labai zaviuosi ir gerbiu barbes-devyndarbes, kurios VISADA viska suspeja.... Nesakyk, kad ir tortus pati kepei, nes eisiu Xanax arba Valerijono ikalt lotuliukas.gif
Atsakyti