Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

Niu va, o musu vestuves buvo liepos men, ir nuo to laiko kai cia guodziaus del tos pacios bedos- jau daug vandens nutekejo. Kaip viskas praejo ? Puikiai, pusesere buvo patenkinta, buvo "svetys", nors mama labai norejo, kad butu pamerge, mama - irgi liko patenkinta, nes matyt pastebejo, kad visgi tikrai ji nebutu derejusi prie kit pamergiu..niekas jokiu priestaravimu daugiau be mamos nereiske. Nei ten kokios apkalbos buvo nei ten ka, nei surauke snukius kas sedejo. cool.gif Dar viena drauge baisiai norejo atvaziuot, bet aiskiai pasakiau - nepyk bus tik artimiausi, tai matyt supyko, nes ilgai nerase, bet dabar va vel atvaziuoja, tai gal ne tokia ir beda?? tongue.gif Taip kad laikiausi savo ir viskas buvo ciki. Ir dabar pagalvojus kokias scenas mama kele - juokas ima biggrin.gif

Darykit taip, kaip norit - kitaip - visa gvenima pasakosit - va per musu vestuves viskas buvo gerai, tik va, kad niekas nebutu izeisti padarem taip....

Sunkiau patart toms - kurios su vyrais del vestuviu nesutaria.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 06 07, 07:05)
O pas mane iš viso kuo toliau tuo blogiau,su mama jau nebežinau kaip kalbėti,jau beveik ir nesikalbame.Viskas dėl to ,kad noriu kviesti tėtį į vestuves.Šį savaitgalį kategoriškai pareiškė,kad vestuvėse nebus,jei bus tėtis.Ir verkiau ir šaukiau,niekas nepadeda.O dar šį savitgalį tėvelį ištiko insultas,ačiū dievui pagalba buvo laiku suteikta,po truputį atsigauna.Supratau,kad jį  labai myliu ir papraščiausiai negaliu jo nekviesti.
Pradedu galvoti,kad tų vestuvių man iš viso nereikia,jei negaliu būti su man brangiais žmonėmis.

tikeimes tetis tavo iki vestuviu pasveiks!
na o tetis priesinas kada mama bus?! tavo reikalas abu pakviesti, o jei mama nesupranta taves ir tavo jausmu teciui reiksia taves taip nemyli, kad pamirstu visus principus, tai gal tada mamai nevertetu eiti!?
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2005 08 31, 11:06)
sveikos...na ir pas mane yra panasiu problemu...mano ir maniskio gimines pakankamai placios ir sudejus visus svecius gaunasi apie 80, o tiek tai as tikrai nenoriu...ir nzn ka daryti...atrodo kvieciam jau pacius artimiausius...galbut didziausia beda ta, kad yra apie 20 zmogeliuku iki 16 metu...net neisivaizduoju ka su jais daryt...su giminaiciais labai gerai sutariu ir nepakviest ju vaiku butu labai nemandagu, bet ka daryt jei as nenoriu tu vaiku matyt savo vestuvese??? Man atrodo kad tie vaikai tik trukdys, juolab kad yra nemazai naklauzadu kuriuos tiesiog reikia sekti kiekvienam zingsny...ar man paciau pasikalbet su tevais kad ju neimtu?ar jie patys susiprotes kad vaikai jiems trukdys?ar prasyt kad tevai su jais pakalbetu?nzn...prasau, patarkit...  sad.gif

as irgi vaiku tokio amziaus nenoriu kviesti. o mes galvojam padaryti taip: siusim pakvietimus ir parasysim tu zmoniu vardus, kuriuos kvieciam. taip pat bus idetos koreteles , kur reikes pazymeti ar atvaziuos ir kiek zmoniu ir isiusti idetame vokelyje!, tai va jei kas uzrasys su vaiaksi, bus paskambinta ir pasakyta, kad sorry...del vaiku...bet ne. siaip tai jie gali ateiti i baznycia, pasiziureti, bet manau kad vaikams ne vieta tokie baliai.
o jei kas labai jau liks nepatenkinti, tai tegu pyskta, o man tai kas...
butu vienas du, bet kaip dabar apie 10 jus susidaro...tai tikrai ne...
Atsakyti
ai dar pasisakysiu!
na mes su busimu vyru sveciu sarasa sudarem, abu isakem ka norim kviest. gavos apie 60-70. na skaitau normaliai. uz vestuves mokesim patys irgi.
kazkodel itariu kad turesiu problemu su mama, man atrodo per daug ji kisis, nes cia siek tiek uzsiminiau, tai jau pradejo kalbeti, kad reik ir ta ir ana. o as isvis jau 5 metai ne lietuvoj gyvenu, su giminem beveik nebendrauju, na bet teks kaip kuriuos pakviest.
jauciu teks mamai grieztai pasakyti kad nesikistu ir tiek! mes abi labai tvirtu paziuru, kurios labai skirias ir uzsispyrusio charakterio. tai jauciu bus visko.
Atsakyti
As tai irgi turejau tokiu zmoniu, kuriu as nenorejau kviesti, bet kadangi del sveciu skaiciaus reikejo gincytis tik su brangiuoju smile.gif, tai sukvietem visus ka reikejo, o paskui AS gyvenau su ta viltimi, kad ne visi atvyks.
Taip ir buvo dvi dideles seimos po 5 zmones neatvyko, su kuriais mes is tikro nepalaikem glaudziu santykiu. Tai gerai, kad paskambinom paklausti del ju dalyvavimo pries vestuves, nes patys mulkiai butu nesusiproteje.
Na tik labai gaila buvo, kad atsirado tokiu sveciu, kurie dar pries savaite zadejo atvykti, o TA DIENA neatvaziavo ir nieko nepranese. tai tikrai buvau supykusi. schmoll.gif
Atsakyti
na tevai mums nedare visiskai jokio spaudimo, ka kviesti o kane. Tai buvo tik musu reikalas. O ir su vyru tuo klausimu puikiai sutareme, kad kviesime tik tuos, su kuriais bendraujame, taigi tokiu "pasaliniu" zmoniu musu vestuvese nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 10 20, 08:31)
na tevai mums nedare visiskai jokio spaudimo, ka kviesti o kane. Tai buvo tik musu reikalas. O ir su vyru tuo klausimu puikiai sutareme, kad kviesime tik tuos, su kuriais bendraujame, taigi tokiu "pasaliniu" zmoniu musu vestuvese nebuvo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif teisingai, pas mus pradžioje buvo spaudimas, bet po to atsileido tėvai tuo labiau kad pagrindo spaudimui nebuvo, už vestuves mokėjome mes rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va o pasakysiu kaip mums yra. Suraseme visus svecius kuriuos noretume/turime pakvieti i savo vestuves. Gavosi 110 zmoniu, nes maniskio gimine nerealiai plati! karsta.gif O siaube! Pradejome mazinti sarasiuka ir stop... Nebezinau ka daryt su kai kuriom draugem. Univere buvom mes panu chebryte gal 5 kur visos kartu gerai laika leisdavom. Dabar kas kur issivazinejom - su 2 praktiskai visai nebendrauju. Neseniai su jom per msn messenger kazkaip susirasem - uzklause apie vestuves. Sakau - bus. Tai abi pradejo remt prie sienos, kada , kur ir t.t. nes mat viena jau nori bilietus is Londono uzsisakineti, kad atvaziuotu. Kita irgi panasiai. O as ju nenoriu kviesti. Tai kaip daryt? 3 drauges is tos chebrytes pakviest, o kitu 2 ne ?? g.gif Tas pats su pussesserem schmoll.gif nu nebendrauju as su jom. Irgi noreciau nekviest. Bet ner kaip. verysad.gif Kai paskaiciuoju, tai susidaro maziausiai 10 sveciu kuriu nekviesciau... Kaip viska sutvarkyt diplomatiskai
unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi paskaičiavom svetelius tai kažkur 65 gaunasi kviesim visus gimines ( ir tuos su kuriais mažai bendraujam, išskyrus vaikus) ir keletą draugų. Jei kas nors atsisakys iš giminių daugiau draugų pasikviesim, nes nemažai tokių kurie sužinoję apie vestuves įkyriai prašosi .
Atsakyti
Pas mus svečių buvo paskaičiuota virš 50, bet paskui iš vyro pusės mama pradėjo sakyti kad nereikia kviesti nei vyro kūminų ei dirmavonės kūminų kadangi jie žmonės labai jau linkę prie stikliuko, aš su ja iš dalies sutinku kad nemalonu būtų žiūrėti kaip ten visokių nesamonių prodorba, bet kaip vyras sako tai juk mano kūminai, ką mums daryti????? Tas pats gavosi ir su būsimo vyro močiutėmis, mano uošvienė ir sako nukam jų reikia kas jas prižiurės juk jos jau gerokai metuose, viso vakaro neprasedės, tai uošvienikė sako man šventės tada nebus jei reiks savo mamą kaip vaiką prižiūrėti. patarkit mergičkos ką daryt?? verysad.gif
Atsakyti
tie, kurie linke stikliukui-nekviesk, dar svente sugadins, diplomatiskai pasakyk, kad daromos kuklios vestuves (arba pvz.tik jaunimo su artimiausiais giminemis)

as taip pradejau visiems, kurie nebus pakviesti, pasakoti...ir niekas neisizeide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2006 01 02, 03:33)
Va o pasakysiu kaip mums yra. Suraseme visus svecius kuriuos noretume/turime pakvieti i savo vestuves. Gavosi 110 zmoniu, nes maniskio gimine nerealiai plati! karsta.gif O siaube! Pradejome mazinti sarasiuka ir stop... Nebezinau ka daryt su kai kuriom draugem. Univere buvom mes panu chebryte gal 5 kur visos kartu gerai laika leisdavom. Dabar kas kur issivazinejom - su 2 praktiskai visai nebendrauju. Neseniai su jom per msn messenger kazkaip susirasem - uzklause apie vestuves. Sakau - bus. Tai abi pradejo remt prie sienos, kada , kur ir t.t. nes mat viena jau nori bilietus is Londono uzsisakineti, kad atvaziuotu. Kita irgi panasiai. O as ju nenoriu kviesti. Tai kaip daryt? 3 drauges is tos chebrytes pakviest, o kitu 2 ne ?? g.gif Tas pats su pussesserem schmoll.gif nu nebendrauju as su jom. Irgi noreciau nekviest. Bet ner kaip.  verysad.gif Kai paskaiciuoju, tai susidaro maziausiai 10 sveciu kuriu nekviesciau... Kaip viska sutvarkyt diplomatiskai
unsure.gif

pas mane tas pats buvo su draugem is univero, tai joms buvo pasakyta, kada tuokiames, bet paminejom, kad vestuves kuklios ir bus tik artimiausi gimines. dar pridurem, kad milijonus neuzdirbam, kad pakviestume visus, kuriuos norite smile.gif
Atsakyti