Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(Odisėja @ 2006 02 06, 15:50)
na taip...sunkus reikaliukas kai kazka reikia kvieti i vestuves o tu nelabai nori. bet ka daryt, jei tas zmogus - tetis.jis - alkoholikas.skaudu ji matyt nuolat girta, bet be to jis nebegali.bet tikrai nenoriu kad toki ji matytu kiti ir dar tokia man svarbia diena!net nezinau ka daryt cry.gif  g.gif

Sveika,

Pas mus šeimose irgi panašių problemų yra. Labai pergyvenome dėl to, kaip elgsis tą dieną mums patys svarbiausi ir artimiausi žmonės. Visgi tądien jie laikėsi puikiai! Esam jiems labai dėkingi 4u.gif

Tikiuosi, kad Tavo tėvelis tą dieną sugebės susilaikyti. Nuostabių vestuvių!
Atsakyti
vat as irgi nesuprantu, kam kviesti tuos, kuriu nenor matyti??

mes su brangiausiuoju vestuves darysim uz savo pinigus, tai jau atkrenta tas variantas, kad tevai liepia kviesti puse gimines. o is draugu/pazistamu ir t.t. tai jau cia apsisprendimo reikalas. aisku sunkaiu buna, jei poroj viena labai nori matyti, o kito ne g.gif tada jau reik turbut burtus traukt smile.gif nezinau ka daryt.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 07 vasario 2006 - 00:32
Oi, mergytes, nemazai cia mano bendraminciu ... Zinau, kad vestuves daromos TIK sau, kad tai TIK musu svente ir kad joje norime matyti TIK artimiausius zmones...Visa tai zinau, taciau...Yra principai, isitikinimai, kazkokia garbe...Ir skaudziausia, kai tuos princinpus demonstruoja mano brangiausiojo tevelis... verysad.gif
Na bet iki mano vestuviu liko dar nemazai laiko ir tikiuosi, mes ji "apraminsime", nors jis ir svaistosi pazadais, jog duos mums tu pinigu, jog kuo daugiau sukviesim, tuo labiau atsipirks...O tu pinigu jis tikrai neduos, nes neturi doh.gif , na o atsipirks ar ne, tai cia jau ivairiai buna...

Sunku su tom giminem, bet bukime STIPRIOS ir ATKAKLIOS, nes pacios kuriames savo svente! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile smile @ 2006 02 03, 16:32)
perskaiciau sita tema nuo pradzios iki pat paskutinio puslapio. mano vestuves jau praeiti, jau penkeri metai kaip esme susituoke, ir nesuprantu kaip kai kurios cia kalba. As suprantu vestuves jusu svente, bet kai kurios cia labai principingos. As ir mano vyras irgi beveik negeriantys, nu bet niekaip neisivaizduoju vestuviu baliaus be alkoholiniu gerimu, taigi jusu sveikinti susirinks zmones, ne tik sveikinti bet ir svesti jusu vestuviu, nejaugi jus negalvojate apie svecius, nenorite kad jusu vestuves jiems butu irgi linksmos, kad ne tik jus jas visa gyvenima prisimintumet, bet ir sveciai greitai ju nepamirstu. Nezinau nezinau... cia dauguma galvoja tik apie save, reikia ir apie svetelius pagalvoti, nesvarbu kad cia jusu vestuves. Nezinau ar cia aiskiai as parasiau savo nuomone, kas nores tas supras.
O del nepageidaujamau sveciu tai taip sutinku kad taip buna. Mano vestuvese irgi buvo pilna nepazistamu net is mano gimines puses, mama norejo pasikviesti savo pussesere, po tetis savo pusbroli. Ir as nepriestaravau, taigi tevai irgi tos sventes tiek laukia, negaila gi. Na kiekvienam skirtigos situacijos, maziau i tai gilinkites. tai tiek.

kodel kazin man toks itarimas kyla, kad uz teveliu pinigus vestuves vyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2006 02 06, 23:32)
vat as irgi nesuprantu, kam kviesti tuos, kuriu nenor matyti??

mes su brangiausiuoju vestuves darysim uz savo pinigus, tai jau atkrenta tas variantas, kad tevai liepia kviesti puse gimines. o is draugu/pazistamu ir t.t. tai jau cia apsisprendimo reikalas. aisku sunkaiu buna, jei poroj viena labai nori matyti, o kito ne  g.gif  tada jau reik turbut burtus traukt smile.gif nezinau ka daryt..  doh.gif

na ir mes uz savo darom pinigelius...padarem sarasa patys...ir kvieciame tuos ka norime matyti musu vestuviu diena..

bet jei mano mama ar jo tevai paprasytu pakviesti viena ar du jiems artimus zmones, kuriu neplanavom itraukti i sarasa, tikrai nesipriesintume ir sutiktume..na juk ir jie nori pasidziaugti musu laime su jiems artimais ir svarbiais zmonemis...
Atsakyti
Na as nenoreciau sutikti, kad labai jau yra blogai noreti visu pirma svente grazia pasidaryti sau... g.gif Aisku, vestuvese visi turi jaustis gerai, taciau kad nenorime matyti kruvos nepazistamu zmoniu Ta vakara, manau nera blogai...Aisku, jei butume milijonieriai, tai prasau, kodel gi ne, jei mama nori visas kaimynkas sukviest, o tetis visus savo 9 brolius su seimom ir vaikaiciais... rolleyes.gif
Atsakyti
hmmm...aš taip pat vienos šeimynėlės kviest nenorėčiau ax.gif tik kad labai jau (na labai biggrin.gif ) artima giminė...vien dėl mamos juos kviesiu...
Atsakyti
sveikos,
man ir didele problema yra su sveciu sarasu,mes norim matyti tik artimiausius zmones savo sventeje,o problema ta kad mano brangiausias yra vienturtis o dar jo mamyte labai nori pries kitus pasipuikuoti,toks jau zmogus mano busima anyta doh.gif kelsimvestuves uz savo pinigelius,tai jai ir didelis smugis,neimsiu nei 1 centois jos,nes paskui tik ir girsiskad mokejo clap.gif sveciu sarasui kisa pastoviai vis nauju zmoniu kuriu beveik nei nepazistu normaliai,o kai pasakom kad nekviesim tai isizeidausia vaidina ir dar be to pareiskia, kad negali ji ju nepakviesti!!!! ir kad susimokes uz savo svecius huh.gif
bet laimei mes laikomes savo nuomones ir i ja visai nekreipiam demesio nors ir zinau kad busiu be galo bloga thumbup.gif
Atsakyti
wink.gif+2006 02 16, 16:58-->
QUOTE(kriste wink.gif @ 2006 02 16, 16:58)
  bet laimei mes laikomes savo nuomones ir i ja visai nekreipiam demesio nors ir zinau kad busiu be galo bloga  thumbup.gif

labai gerai kad ir busimas vyras atsilaiko pries mamos spaudima ir palaiko tavo puse drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir tuo labai dziaugiuos, thumbup.gif nes kitaip taip iseitu kad ji viska organizuotu o mes liktume nuosaly mad.gif
Atsakyti
Ištekėjau visai neseniai. Vestuves darėmės už savo pinigėlius, tai kvietėm ką norėjom. Bet be nemalonių personų vistiek neapsėjom.. schmoll.gif . Tai mano vyro geriausio draugo žmona. doh.gif. Labi stengiausi nekreipti į ją dėmesio, bet yra tokių žmonių, kad nori būti pastebėti nors tu ką. Net ir nuotraukose atrodo, kad ne mes, o ji tuokiasi - visur pirma, visur svarbiausia. Ir dar jos tos papūstos lūpos!!! doh.gif .
Taigi jeigu galite išvengti nemielų žmonių - venkite!!! Nes nuotraukose juos tikrai visada matysite ir tai gali pradėti erzint.
Atsakyti
ma kazkaip irgi teks isvenkti dedes zmoneles, nes jau taip n e v i r s k i n u ...na neisivaizduojat, kas per persona, viskas apkalbeta, viskas apsneketa, visur trigrasis ikistas, kiek nervu prigadinusi su savo nesamoningais issigalvojimais....oh..net susinervinau.. mad.gif
...................nekviesiu ir viskas..dede kviesiu, jos ne, neznau, kaip baigsis, bet nenoriu nei as nei maniskis
Atsakyti