Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

jetau inore tau jau tik 3 savaites liko thumbup.gif is musų susitikusi tu busi antra po Yell thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 07, 17:27)
Kaip man patinka kai kam nors nesiseka.
Sukneles paprastesnes siūkitės, liks nepageidaujamiems svečiams ant ėdalo.

piktu zmoniu visada buvo ir bus ir geriausia yra palinketi jam sekmes savam sunkiam kely, nes pyktis atsiranda ne be priezasciu cool.gif

O visoms jaunamartems linkiu daug sekmes, geru nervu ir aisku graziu vestuviu
.. smile.gif cia taip iseina, kad ir p[ati sau to palinkejau.. 4u.gif ai tai tada dar ir sekmingo povestuvinio gyvenimo ax.gif ax.gif
jokie blogi horoskopai ir pikti zmones nesutrukdys, jei du zmones siekia savos laimes bunant kartu
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 07, 18:27)
jetau inore tau jau tik 3 savaites liko  thumbup.gif is musų susitikusi tu busi antra po Yell  thumbup.gif

Tai jau taip. Žinokit ir laukiu ir bijau. Laukiu nes noriu kuo greičiau visko, bet bijau kad praeis ir viskas žinau kokia trumpa atrodys ta šventė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 07, 19:56)
Tai jau taip. Žinokit ir laukiu ir bijau. Laukiu nes noriu kuo greičiau visko, bet bijau kad praeis ir viskas žinau kokia trumpa atrodys ta šventė. ax.gif

as kaip tik taip pagalvojau apier save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 07, 19:25)
Kaip negražiai tu šneki, pamatysi nesiseks ir tau kada už tokius užgauliojimus. Ir nesitikėk kitų pagalbos, nes jie tau paprasčiausiai nepadės. schmoll.gif

Gyvenu šia diena ir kol kas nesiskundžiu.
Ačiū už rūpestį.

Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 07, 16:27)
Kaip man patinka kai kam nors nesiseka.
Sukneles paprastesnes siūkitės, liks nepageidaujamiems svečiams ant ėdalo.

Kaip man nepatinka tokie žmonės kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 06 07, 22:30)
Kaip man nepatinka tokie žmonės kaip tu.

tai tau ne vienai tokie nepatinka, atsibosta tokie iki kaulų smegenų
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 07, 18:54)
Gyvenu šia diena ir kol kas nesiskundžiu.
Ačiū už rūpestį.

tai kad matoi nekoks tas tavo gyvenimas.TAMSUS TAMSUS. schmoll.gif

sakai aciu uz rupesti?

merginos?ar mes ja rupinames? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
megaitės, aš jau kažkuriam skyrelyje rašiau, kad geriausiai būtų IGNORUOTI TOS TAMSTELĖS PASISAKYMUS. Tiesiog praleiskite kaip tuščią vietą. Jūs į ją reaguojat, o ši pasiekia savo - ATKREIPIA Į SAVE DĖMESĮ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vIKIs: 09 birželio 2005 - 07:16
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 09, 07:14)
megaitės, aš jau kažkuriam skyrelyje rašiau, kad geriausiai būtų IGNORUOTI TOS TAMSTELĖS PASISAKYMUS. Tiesiog praleiskite kaip tuščią vietą. Jūs į ją reaguojat, o ši pasiekia savo - ATKREIPIA Į SAVE DĖMESĮ.

tai va kad joms geriau ją aptarinėti negu savo rūpesčius
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 09, 07:17)
tai va kad joms geriau ją aptarinėti negu savo rūpesčius

man tai jos pasisakymai juoka sukelia, po tokiu rimtu diskusiju ji vietoj klauno man pabuna smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
man irgi smagu buna smile.gif
Atsakyti