Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

O ka daryti, kai vestuvese nenori matyti busimos uosvienes?! Ji manes labai nemegsta, as taip pat. kai tik manes nera, bando perkalbeti sunu del vestuviu, neva as jam netinkiu, kad jam reik susirast kita ir pan..kaip galima kviesti toki zmogu, kuris yra kategoriskai pries musu jungtuves?! net nezinau kaip elgtis..
Atsakyti
QUOTE(veren @ 2006 05 27, 17:56)
O ka daryti, kai vestuvese nenori matyti busimos uosvienes?! Ji manes labai nemegsta, as taip pat. kai tik manes nera, bando perkalbeti sunu del vestuviu, neva as jam netinkiu, kad jam reik susirast kita ir pan..kaip galima kviesti toki zmogu, kuris yra kategoriskai pries musu jungtuves?! net nezinau kaip elgtis..

nu pasiseke tau su uosviene... blink.gif bet tai kazkaip jo mamos tai nelebai grazu nekviest... g.gif gal kai pamatys, kad jau nieko neperkalbes, nusiramins...? as tai siandien buvau tiesiog priversta pakviesti savo pussesere su vyru, kuri su manim jau 5 metai nebendrauja ir i savo vestuves nekviete, dura... fool.gif
Atsakyti

Vaje, užuojauta unsure.gif
Net nežinau ką čia ir pasakyti. Vistiek tavo vyras norės matyti ją šventėje, ir nieko čia nepakeisi. Mano manymu, prieštarauti nėra prasmės - vistiek ji dalyvaus, ir ne tik vestuvėse, bet ir jūsų gyvenime... unsure.gif
Atsakyti

reikia kviesti...

pritrenk ja savo spinduliuojanciu groziu, placia sypsena ir nuotakos elegantiskumu biggrin.gif kad paskui sakytu, kokia kvaisa buvo, kad perkalbeti bande... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veren @ 2006 05 27, 16:56)

o nemeginai issiaiskinti, kodel tu jai nepatinki?
tai tik motiniskas pavydas (kompleksas) ar kur tas suo cia pakastas doh.gif doh.gif

bet kokiu atveju jos nekviesti turbut negalima, nebent tavo busimasis jos nenoretu matyti savo vestuvese unsure.gif g.gif

venk kontakto su ja tuomet, jei ji tikrai tokia jau... doh.gif arba issiaiskink!
Atsakyti
as tai nekviesciau tokiu, kuriu nenoreciau matyti tokia svarbia diena schmoll.gif
Atsakyti
jei svečiai ne šeimos nariai....pakviesk prieš savaitę tongue.gif
tada abejoju ar dalyvaus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi, koki kosmara as su ta uosviene isgyvenau..viena diena sukaupiau drasa ir nuejau issiaiskint, kodel ji pries musu jungtuves..maniau jei jau draugisku santykiu nera, gal galesim bent nesipykti, bet kur tau.. Ji gimusi vadovauti ir kai pasakiau kad vestuves patys planuojam, tai siaubingai isizeide, kad jos vyks ne pagal ja..bandziau ieskot kompromiso, derinant ir mano ir jos norus, bet ji pareiske arba bus kaip ji sako, arba ji visai nesikis ir i vestuves kategoriskai atsisake eit.. man sioje situacijoj labiausiai gaila savo brangiausio, nes ji jo mama ir nors sako, jog jam visvien bus ji ar ne, bet jauciu kad noretu kad ji butu ta akimirka salia verysad.gif

Papildyta:
manau ta ne meile man is per dideles meiles jam. jam jau 23m, bet mama kas vakara skambina ir klausia kur yra, ar sveikas ir pan..galbut bijo, kad as uzimsiu jos vieta?! kitaip sios nemeiles paaiskint negaliu..
Atsakyti
mes tai nusprendem nekvieti jokiu zmogu tik is reikalao arba tikis mandagumao, noriu matyti tik tuos kurie man svarbus ir brangus.....mano tevai apie tai suzinoje pradejo bujoti schmoll.gif kad butinai reikia kviesti dedes, tetas..ten ju visokias, taciau po karsto pokalbip pasakiau kad snekekit ka norit, mes padarysim kaip mes norim lotuliukas.gif drinks_cheers.gif dabar asiramino jau 000189.gif
Atsakyti
o kai as pasakiau kad savo kriksto tevu nekviesiu( as jau ju kokie 5 metai nemacius, jie nei paskambina paiteriauti, nezino nei kada gimtadieniai, nu nieko) tai mano tevukas pasake, as juos atsivesiu(tipo kaip noresiu taip ir elgsiuos), nes maniskiai issikyre tai matai jam nebus su kuo bendrauti. Kaip jums tpoks atsakymas?
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 14:33)
as tai nekviesciau tokiu, kuriu nenoreciau matyti tokia svarbia diena  schmoll.gif

thumbup.gif

tokią dieną turi būti tik patys artimiausi tau žmonės
Atsakyti
Sutinku su Rennis, tik artimiausi ir brangiausi smile.gif
Atsakyti