Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

Ačiū merginos 4u.gif truputi nuraminot. O dar ir maniškis sakė, kad jei pamatysim kad jau pradeda krikštamotė kabinėtis ar jau yra pasiekusi ribą, tai paims ir paprašys kad išvežtų. Tikrai taip, neesam milijonieriai ir visų tikrai neišeina pakviesti ax.gif Na tikiuosi nebusiu gimineje nesuprasta g.gif
Atsakyti
Šiuo klausimu, atrodo, ir mums nenuskilo unsure.gif
Mūsų vestuvės bus rugsėjį, jau daugiau mažiau paplanavom, kiek bus žmonių - norim nedidelių vestuvių, kad būtų tik širdžiai mieli žmonės. Ir čia staiga mano būsimoji anyta pareiškė, kad JAI BUS GĖDA, jei JI NEPASIKVIES SAVO GERIAUSIŲ DRAUGŲ blink.gif Neblogai skalba? Ir taip užsispyrė, kad jaučiu, taip ir bus, nes nenoriu su ja pyktis. Aš tuos jos draugus mačiau 2 kartus gyvenime, ir tie žmonės dalyvaus mūsų vestuvėse!!!! Aš tų žmonių tikrai nekviesiu, nes jų nepažįstu, taigi į mano vestuves ji pakvies man nepažįstamus žmones cry.gif
Šiaip ji labai šauni moteris, mes gerai sutariam, na bet šitas dalykas mane siutina ir varo į neviltį..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape Snape: 18 gegužės 2006 - 09:01
Lape snape, užjaučiu dėl tokios situacijos. Tik čia kyla klausimas: kas moka už vaišes ir nakvynę (jei tokia reikalinga)?
Mano anyta irgi labai norėjo susikvieti savo puseseres. Kai pareiškė, kad ji sumokės už puotą, labai neprieštaravau (savo pinigus išleidom kelionei). Kitą dieną tik su draugais išvažiavom į sodus ir ten prisidūkom kiek tilpo ax.gif
Atsakyti
man irgi labai nepatiko,kai mano mam pareiskie ka kviesti i vestuves o ko ne.mes patys mokam uz vestuves nuo iki.ir man ji pareiske,kad daugiau seniu kviesti,o ne jaunimo.nes jaunimas prisigeria greitai,o senimas moka linksmintis alc.gif o as su tom tetom labai mazai bendrauju,bet aciu dievui nedalyvaus nes negali thumbup.gif
tikiuosi kai grisiu i lietuva pries vestuves,neturesiu jokiu staigmenu is mamos g.gif
Atsakyti
nu ir nepavydetinos jusu situacijos.. gerai kad mes neturim ka kviest. ta prasme draugu jokiu neturim, tai su mumis ir tevais bus 11 zmoniu jei visi numatytieji dalyvaus. aisku dedes tetos bobutes yra, bet kaip kas nors gali juos priverst kviest, kai net jaunimo jokio nekvieciam tik liudininkus.
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2006 05 18, 13:00)
Lape snape, užjaučiu dėl tokios situacijos. Tik čia kyla klausimas: kas moka už vaišes ir nakvynę (jei tokia reikalinga)?
Mano anyta irgi labai norėjo susikvieti savo puseseres. Kai pareiškė, kad ji sumokės už puotą, labai neprieštaravau (savo pinigus išleidom kelionei). Kitą dieną tik su draugais išvažiavom į sodus ir ten prisidūkom kiek tilpo ax.gif

Tai va, Redike, kad vestuves mums kelia mano tėvai ir draugo tevai per pusę.... Taigi net ir neišeina griežtai pasakyti, kad nepažįstamų žmonių nekviesim... verysad.gif - visgi jie mokės, ne mes. Bet man keista, kaip ji pati nesupranta, kad taip kišti savo draugus tikrai netaktiška, be to, net jos vyras jai pasake: "Juk čia vaikų vestuvės, o ne mūsų", bet ji vistiek laikosi savo ir nors tu ką. Ir dar sakė, kad atseit, ar mes tokie "biedni", kad negalime draugų pakviesti? Juk čia ne "biednume" esme. Esmė tame, kad tai MŪSŲ šventė, ir norisi kad būtų artimi žmonės.
Draugas tai pasakė, kad jis nesikiš, nes nenori pyktis su mama, ir aš jį suprantu...
Jau pradėjau galvoti, kad reikės padaryti korteles svečiams prie stalo, ir nugrūsti tuos "draugus" kuo toliau, nes kitaip kartu su anyta atsisės artimiausioj vietoj -tiesiai prieš mus cry.gif
Papildyta:
QUOTE(orinta @ 2006 05 18, 13:31)
man irgi labai nepatiko,kai mano mam pareiskie ka kviesti i vestuves o ko ne.mes patys mokam uz vestuves nuo iki.ir man ji pareiske,kad daugiau seniu kviesti,o ne jaunimo.nes jaunimas prisigeria greitai,o senimas moka linksmintis alc.gif o as su tom tetom labai mazai bendrauju,bet aciu dievui nedalyvaus nes negali thumbup.gif
tikiuosi kai grisiu i lietuva pries vestuves,neturesiu jokiu staigmenu is mamos g.gif

Man atrodo, kaip tik kvieskit kuo daugiau jaunimo, kuo daugiau draugų - atsipalaiduosit ir gerai pasilinksminsit; be to, padarysit šventę sau, o ne kitiems. Kokia čia šventė, jei sėdėsir dviese susispaudę ir klausysit senimo girtų kalbu g.gif
Linkiu tau kuo linksmesnės šventės ir tik gerų staigmenų 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palinkejima 4u.gif
man atrodo,kad tavo anyta nori pasipuikuoti pries draugus,cia prestizo reikalas.kad zmogus turintis pinigu,nors gal ir ne toks,bet orumas neleidzia.nes ji jau labai nori juos pakviesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 01, 20:02)
Taip pat nenoriu ir puseserės su vyru kviesti. Su ja mes visiškai nebendraujam, bet kviesiu pusbrolį (jos brolis) ir kaip geriau taktiškai pasakyt g.gif Mes jos vestuvėse buvom prieš du metus, bet ir tai pakviesti buvom prieš tris sav, nes kažkas atsisakė, o žmonių skaičius jau pasakytas buvo.

nematau tame problemos, jei nebendrauji, tai ir nekviesk tu kitu psubroliu..

as pakvieciau savo puske su vyru, ir jos mama, o pusbrolio ne, nes jau 8 metai kaip nemacius ir visiaki nebendraujam...taip pat ir su kitu pusbroliu...jo tevai mano kriksto tevai, betjo nekvieciau, nes jei zmogus gyvendamas tam paciam nesugeba surasti laiko susitikt o 4 metu nesimatymo - nemanau kad tada jis nori su manim bendraur, o tai ko ji kviest i vestuves tada...

QUOTE(Lape Snape @ 2006 05 18, 08:01)
Šiuo klausimu, atrodo, ir mums nenuskilo unsure.gif
Mūsų vestuvės bus rugsėjį, jau daugiau mažiau paplanavom, kiek bus žmonių - norim nedidelių vestuvių, kad būtų tik širdžiai mieli žmonės. Ir čia staiga mano būsimoji anyta pareiškė, kad JAI BUS GĖDA, jei JI NEPASIKVIES SAVO GERIAUSIŲ DRAUGŲ  blink.gif Neblogai skalba? Ir taip užsispyrė, kad jaučiu, taip ir bus, nes nenoriu su ja pyktis. Aš tuos jos draugus mačiau 2 kartus gyvenime, ir tie žmonės dalyvaus mūsų vestuvėse!!!! Aš tų žmonių tikrai nekviesiu, nes jų nepažįstu, taigi į mano vestuves ji pakvies man nepažįstamus žmones  cry.gif
Šiaip ji labai šauni moteris, mes gerai sutariam, na bet šitas dalykas mane siutina ir varo į neviltį..... verysad.gif

nors mes uz vestuves mokames patys, bet sudare sveciu sarasa parodem ji tevams. mano mama paprase pakviest vienus jos draugus (nes ir ji buvo kviesta i ju dukros vestuves) , o maniksio tevai, paprase ju viensu draugus pakviest....tai ir pakvietem!
as suprantu kad tai tavo vestuves ir norite daryti taip kaip jus norit...bet tevai irgi nori dziaugtis jusu laime ir dalintis ja su jiems artimais zmonems....na jei ten visas 10 ju, tai gal per daug, bet jei viena kita pora tevams artimu draugu - nematau nieko blogo, neziurint nes kas moka uz vestuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 18 gegužės 2006 - 17:23
QUOTE(katyteee @ 2006 05 18, 18:21)

as suprantu kad tai tavo vestuves ir norite daryti taip kaip jus norit...bet tevai irgi nori dziaugtis jusu laime ir dalintis ja su jiems artimais zmonems....na jei ten visas 10 ju, tai gal per daug, bet jei viena kita pora tevams artimu draugu - nematau nieko blogo, neziurint nes kas moka uz vestuves.

Katyteee, aš irgi pilnai suprantu draugo tevus (tiksliau, jo mama).
Tačiau šiuo atveju aš visiskai pritariu Orintai - čia ne tiek noras džiaugtis su draugais, o noras pasirodyti. Ir tai aiskiai parodo išsireiskimas "man butu gėda, jei jų nepakviesiu, ką mes tokie biedni?". Aš visiškai sutikčiau ir tikrai neprieštaraučiau, jei ji paprastai paaiškintų - kad tai artimi draugai, kad nori jų kompanijos ar kad jai būtų linksmiau, jei dalyvauti ir jie. Tačiau kai prasideda tokie važiavimai, kad "man bus gėda", aš automatiskai mintyse pašiausiu šerį, nes čia jokios gėdos nematau - jie mums visiskai svetimi zmones.... Vestuves nusprendėme daryti nedideles, todėl net tolimesnių giminių nekviesim, o čia - svetimi žmonės dalyvaus. Man labiau bus gėda būtent dėl šito momento - svetimi dalyvauja; giminės nedalyvauja ph34r.gif
Atsakyti
aciu dievui, mums niekas neaiskina ka kviest group.gif kazkaip reikia buti visai tupam, kad reguliuoti ka jauniesiems pakviesti i svarbaiusia JU gyvenimo svente fool.gif tai dar reikia izulumo turet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 20, 20:38)
reguliuoti ka jauniesiems pakviesti i svarbaiusia JU gyvenimo svente fool.gif tai dar reikia izulumo turet doh.gif

Visiskai pritariu huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2006 05 22, 09:49)
Visiskai pritariu  huh.gif

mes labai rimtai svarstem ,ka norim matyt, o ko ne...pagalvojom, simta metu, isizeis ten kazkas ar ne... protest.gif biggrin.gif
Atsakyti