QUOTE(orinta @ 2006 04 26, 13:50)
sveikos merginos!na mano tevai issikyre,ir mano mama nekencia mano tevo ir jo mamos.vestuves darom is savo pinigeliu,ir jau mamai pranesiau kad pakvieciau teva,tai neliko patenkinta.ir mes su busimuoju nenorim seneliu vestuvese,bet mano teta pareiske,kaip jus galit taip daryti,juk tu pas juos daug laiko praleidai jie tave myli,o tu nenori kviesti.o nenoriu,nes bijau mamos ir patevio reakcijos,nes jis ytin nekencia mano bobules.

tai bijau,kad isgeres ko nepadarytu.
ir nezinau kaip elgtis,nes tikrai nenoriu nemalonumu
pas mane panasu, mama nekencia tecio , i vestuves pakvieciau abu, bet bijau, kad tada sedesim visi ir tylesim, nes jie issskyre negraziuoju o piktuoju ir itrauke i tai visus gimines. as nenoreciau kad tetis ateitu, bet kaip jo nekviesti?
Papildyta:
mes irgi suskaiciavom kad kviesim 15 zmoniu , nekviesim joki puseseseriu nei is mano nei is maniskio puses, bus tik tevai jo kriksto tevai , mano dede su zmona su kuriais labai bendraujam, mano 3 draugai. Tai maniskio mama vis kalba, tai pakvieskim ir maniskio pusesere su pusbroliu (su seimom) ir ji dades tuos pinigu po 80Lt uz 4 zmones, tai maniskis ir sako tada ir sonatos puskes kvieciam, na tai ji nepatenkinta liko. paskui vel pradeda, tai gal tegu kriksto tevai vaziuoja kartu su mumis (na visa diena vazinesisi su mumis, nes mes norejom kad maniskio kriksto tevai ir mano dede su zmona atvaziuotu i vakariene), tipo neras , ir maniskio kriksto mamos svajone laisves alejoje pasedet, nu vienu zodziu, pati negali aatvaziuot ir sedet kiek nori, ne mes ja turesim vezti per savo vestuves, nu vienu zodziu, tai tas tai anas. vat taip ir einasi pas mus.