Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

Su giminėm jau čia truputį sunkiau. Nori ar nenori, o seneliai tai visada manau laiko savo garbės reikalu į vestuves ateiti. Ir mes gi negalime jiems uždrausti. Vestuvės, tai jiems nedažna pramoga. Aš senelių ir močiučių jau neturiu ir labai gaila, kad jų nebus. verysad.gif
O šiaip tai mūsų giminė labai plati ir visi vienas už kitą artimesni. Bet kadangi nenorime 100 žmonių vestuvių, apsiribojome 1-os eilės gimine. O kiti lai nepyksta, nes jei pakviesi viena 2-os eilės tetą, o kitos ne, tai įsižeis.
Atsakyti
kita mano problema, kuri neduoda ramybes-mano geriausia drauge (ju yra penkios).Labai noriu kad visos butu mano pamergytes, bet viena turi vaikinuka-"bandituka" kurio tikrai tikrai nenoriu matyti savo vestuvese, nes vienai draugei jau iskele per vestuves cirka!! verke visi!! doh.gif tai ji suzinojo, kad jo nekviesiu ir su manim nebesneka...manau ir i vestuves neis verysad.gif liudna, bet jai rinktis, kas svarbiau ar drauges vestuves,ar viena diena su vaikinu g.gif is dalies liudna, bet is kitos puses-per daug vargo, pinigu ir laiko kainuoja, kad rizikuotum!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 01 vasario 2008 - 20:42
QUOTE(anytė @ 2005 05 09, 12:59)
Aš irgi turiu didelę bėdą tik truputį kitokią.Mano tėvai išsiskyrę,tėtį labai myliu ir labai gražiai ir artimai bendraujam.Tačiau tėvų skyrybos buvo labai skausmingos mano mamai,ji tapo tikru ligoniu po to,nors jau praėjo 10 metų po to,ji vis dar negali atsigauti,apie tėtį kalbėti namuose yra uždrausta.Kai sužinojo,kad ruošiamės tuoktis,mama iš karto pasakė jeigu bus tėtis nebus jos.Nebežinau ką daryti,bandžiau mamai viską paaiškinti,kaip man svarbu,kad mano tėvai dalyvautų mūsų šventėje.Nežinau,ir kaip tėčiui pasakyti apie tokį mamos sprendimą.Esu visiškai pasimetusi,gal galite ką nors patarti.

pabandyk su mama pasneketi ir zinoma prizadek kad ju salia nesodinsi, kad tiesiog, taip kad praktiskai vienas kito nematytu! mano nuomone mama turi nusileisti!
Atsakyti
pas ir del sveciu biskiuka yra nesklandumu, bet kol kas visi taikiai gyvena... mano teveliai tik paklause gal reiktu ju draugus, su kuriais 25 metus bendrauja, na vaikus kartu uzaugino ir pan, tai is pradziu pasakei, kad ju nekviesiu,tai jie nieko ir nesake, bet paskui anyta ir pareiske, kad nori, kad vieni draugai butu ir kartu 30metu.... tai tada nusprendem ir tuos ir tuos pakviesti! smile.gif beja apie pulka: mes kvieciame praktiskai visa jaunima.... tai gaunasi apie 10 poru ir praktiskai visos poros bus is mano brangiausiojo puses, na jo grupiokai... su kuriais visur kartu baliavojam, na kaip ir mano draugai, tik yra vienas dalykelis: dauguma is ju yra vaikinai, o ju panu arba nepazystu arba esu bendravus viena karta... bet as kazkaip nepergyvenu delto, nes pradejom su pirsliene sukti toki reikaliuka, kad mergvakaris ir bernvakaris butu ta pacia diena ir kad diena busim atskirai, o vakare visi(ir vaikinai ir merginos) kartu susimesim, ir tuo paciu visi susipazins, susibendraus ir pan. biggrin.gif dar tiek prirasius nebuvau doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O ka daryti jei savo vestuvese nenori matyti busimo vyro tevu, kurie yra normalus zmones, bet gal auros nesutampa ir busima nuotaka negali ju akyse matyti?, nors yra bendraujama, aplankoma ir pan., bet viskas per stresus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 02 24, 02:09)
O ka daryti jei savo vestuvese nenori matyti busimo vyro tevu, kurie yra normalus zmones, bet gal auros nesutampa ir busima nuotaka negali ju akyse matyti?, nors yra bendraujama, aplankoma ir pan., bet viskas per stresus  unsure.gif

Manau, kad tavo brangiajam butu smagu juos matyti..
as apie tai susimasciau tik tada, kai uzpriestaravau SB del jo draugo su mergina. O tada jis man atgal, kad yra mano drauge, kuri jam nepatinka. Tai vat ir nusileidom vienas kitam. Juk vestuves ne vien mano (o gerai butu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 24, 15:11)
Manau, kad tavo brangiajam butu smagu juos matyti..
as apie tai susimasciau tik tada, kai uzpriestaravau SB del jo draugo su mergina. O tada jis man atgal, kad yra mano drauge, kuri jam nepatinka. Tai vat ir nusileidom vienas kitam. Juk vestuves ne vien mano (o gerai butu)  lotuliukas.gif

na galima ir nusileisti, bet kokia tada prasme, kai visa sventine diena bus streso bukleje ir apie sypsenos isspaudima viede net kalbos nebutu schmoll.gif
Taip iseina, kad reik taikytis ir svente daryti kitiems, bet ne sau? blush2.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 02 24, 19:43)
na galima ir nusileisti, bet kokia tada prasme, kai visa sventine diena bus streso bukleje ir apie sypsenos isspaudima viede net kalbos nebutu  schmoll.gif
Taip iseina, kad reik taikytis ir svente daryti kitiems, bet ne sau?  blush2.gif  bash.gif

nu nzn as tai manyciau kad reikia MB tevus kviesti , nemanau , kad tau butu gera kad tavo tevu nebutu , beto tada abieju tevu nekvieskit , nes manau kad tavo mb irgi tevu reikia o jai tu ju nemeksti tai per vestuves tikrrai bus pakili nuotaika ir nebus kada nervuotis del mb tevu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 02 24, 22:55)
nu nzn as tai manyciau kad reikia MB tevus kviesti , nemanau , kad tau butu gera kad tavo tevu nebutu , beto tada abieju tevu nekvieskit , nes manau kad tavo mb irgi tevu reikia o jai tu ju nemeksti tai per vestuves tikrrai bus pakili nuotaika ir nebus kada nervuotis del mb tevu  4u.gif

ech... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 02 24, 18:43)
na galima ir nusileisti, bet kokia tada prasme, kai visa sventine diena bus streso bukleje ir apie sypsenos isspaudima viede net kalbos nebutu  schmoll.gif
Taip iseina, kad reik taikytis ir svente daryti kitiems, bet ne sau?  blush2.gif  bash.gif

pritarciau Nestea, kad nebus laiko del tavu nervuotis. O jei ir bus, tai gal paprasciau i galva neimti. Juk nenervina tas, ko nesureiksmini smile.gif
Nes, kaip jau sakiau, svente ne tik jaunajai, bet ir jaunajam. Juk jie, berods, dviese tuokiasi g.gif Nebent pats jaunasis su tevais itin nesutaria.
Atsakyti
Po visų cirkų su savo gimine, aš jau nebežinau, ar iš vis galėtume išsikelti tokias vestuves, kad mums būtų 100 proc. smagu ir niekas nenervintų ir įtampos nekeltų. Gal ir įmanoma, bet jau per vėlu. verysad.gif Tiesiog kai švesime metines, tai jau tikrai pasimokysime iš savo klaidų ir viską darysime tik sau. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 25 vasario 2008 - 09:22
as ir nezinau ka reikes daryti, kai kuriu nenoriu kad butu vestuvese, tai gal ir nebus.
Atsakyti