Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(Smilga222 @ 2008 04 01, 15:58)
nuosirdziai patariu nekviesti,turiu seimoje alkoholika,puikiai suprantu tave.tai tavo svente,turi but laiminga,o ne nervuotis del jo.nesigadinkl sau sventes.aisku,turbut supyks,bet praeis.zinai,buna zmoniu kurie isgere buna linksmi ,juokauja.o buna tokiu kaip musu atveju,agresyvus ,sneka nesamones,stato i nepatogia padeti,ir baisiai gadina nuotaika.mano draugai sakydavo :ka tu man ji nemaiso,tegu buna. o man krauja verda pamacius ja girta .tai mano MOTINA!bet prisipazinsiu norisi net jai veida ismalt pamacius.
p.s negalvokit ,kad is kazkokiu bomzeliu seimos esu,ir alkoholiku,viskas is per gero gyvenimo...

Kiti daznai nereaguoja i svetima girta zmogu, bet kai tai tavo itin artimas zmogus, manau, yra neimanoma nereaguot.... verysad.gif juk ne del svetimu, o del savu geda..
ir tikrai - atrodo, seima normali ir padori, bet va butinai atsiranda nors vienas panasus doh.gif
turiu kita broli, irgi vyresni, tai tas isgeres kaip katukas biggrin.gif tai del jo ne sekundei nekyla net minties, kad kazkas gali buti ne taip. O anam...... doh.gif
Atsakyti
Mes vakar pakvieteme pirma pora, kurios tikrai nenorejome kviesti, na bet pakvieteme ir kaip jus isivaizduojat, ka mes isgirdome is ju lupu: Aciu uz pakvietima, bet tikriausiai mes neateisime, nes neturime pinigu! blink.gif Pasijutau, taip nesmagiai, zinoma nemanau, kad tai pagrindine priezastis, bet tegul ax.gif Su MB pagalvojom, kad taip dar ir geriau,va ir taip buna-ju kviesti nenorejom, nes vaikinukas kai nusigeria-baisu i ji ziureti, bet pakvietem ir jie patys atsisake thumbup.gif Dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 02, 12:12)
Mes vakar pakvieteme pirma pora, kurios tikrai nenorejome kviesti, na bet pakvieteme ir kaip jus isivaizduojat, ka mes isgirdome is ju lupu: Aciu uz pakvietima, bet tikriausiai mes neateisime, nes neturime pinigu!  blink.gif  Pasijutau, taip nesmagiai, zinoma nemanau, kad tai pagrindine priezastis, bet tegul  ax.gif  Su MB pagalvojom, kad taip dar ir geriau,va ir taip buna-ju kviesti nenorejom, nes vaikinukas kai nusigeria-baisu i ji ziureti, bet pakvietem ir jie patys atsisake  thumbup.gif  Dziaugiuosi.

super thumbup.gif tik dar palauk, kad neapsigalvotu g.gif buna labai nesmagu ir gaila, kai atsisako zmones, kuriuos tikrai noretum matyti, bet dziugu, kai kvieti štik is pareigos, o jie atsisako biggrin.gif beje... tas pasakymas "neturiu pinigu".. gana nemazai zmoniu taip elgiasi, ir tada jautiesi kaltas, kad juos kvieti schmoll.gif man ir pacia bjauru. Jei tai man brangaus zmogaus vestuves, is kailio issinersiu, bet kazka sugalvosiu, kad tu pinigu, bent tiek kiek butinai reikia, atsirastu. O nemanot, kad juokinga situacija: kvieti - atsisako, nes neturi pinigu. O pabandyk nepakviest, tai taip isizeis... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes į vestuves kviečiam tik tuos su kuriais bendraujam. Iš ties manau, kad jei kažkurie draugai įsižeis kad jų nepakvietėm tai jie nėra tikri draugai. Nematau reikalo švęsti savo vestuves su tais kurių nematei kelis metus, tą patį taikau ir giminėms.
Beje mano tėvas su gėrimu irgi turi problemų, per Velykas prisigėręs žiauriai sugadino nuotaiką. Tai žadu jam pasakyt, kad arba per mano vestuves nei lašo, arba nenoriu matyt. Man per mano šventę cirkų nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 04 02, 13:46)
mes į vestuves kviečiam tik tuos su kuriais bendraujam. Iš ties manau, kad jei kažkurie draugai įsižeis kad jų nepakvietėm tai jie nėra tikri draugai. Nematau reikalo švęsti savo vestuves su tais kurių nematei kelis metus, tą patį taikau ir giminėms.
Beje mano tėvas su gėrimu irgi turi problemų, per Velykas prisigėręs žiauriai sugadino nuotaiką. Tai žadu jam pasakyt, kad arba per mano vestuves nei lašo, arba nenoriu matyt. Man per mano šventę cirkų nereikia schmoll.gif

mano tėvas taip pat turi problemų dėl to. Prašau, kad per mano vestuves negertų nė lašo. Nes jeigu paragaus, tai ir nesusutos. Žada visai negerti, sako turės daug rūpesčių. Taip norėčiau tikėti, bet kažin kaip ten bus. Aš jam kompensacijai paskui visa dėžę alkoholio nupirkčiau, kad tik tą dieną man žmogum pabūtu.
Atsakyti
Bet zinot, mergytes, kaip tai sunku? Na, gal jusu gimine kitokia, o jei per manasias taip butu, tai visa gimine tik ir zuitu aplinkui "kaip tu uz dukros/sesers laime ne kiek neisgeri". Vienas isiulytu, kitas ir... Tikiuosi ir nuosirdziai linkiu, kad taip nebutu. tegul niekas negadina svenciu jums 4u.gif
o as tai bijau vienos mergaites blush2.gif nes ji laaaabai jau pavydi, tai prie visu gali savo brangiausiam tokia scena uz nieka iskelt, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 04 02, 16:06)
Bet zinot, mergytes, kaip tai sunku? Na, gal jusu gimine kitokia, o jei per manasias taip butu, tai visa gimine tik ir zuitu aplinkui "kaip tu uz dukros/sesers laime ne kiek neisgeri". Vienas isiulytu, kitas ir... Tikiuosi ir nuosirdziai linkiu, kad taip nebutu. tegul niekas negadina svenciu jums  4u.gif 
o as tai bijau vienos mergaites  blush2.gif  nes ji laaaabai jau pavydi, tai prie visu gali savo brangiausiam tokia scena uz nieka iskelt, kad  doh.gif

čia dar priklauso nuo žmogaus. turiu dėdę, kuris nė lašo negeria. Ir nieks jam nesiūlo, ir niekam jis nekliūna. O manau alkoholikas turėtų susiprast ir geriau negert nei sugadint savo vaiko vestuves. Aš tai griežtai pasakysiu, arba pažadi negert, arba gali vestuves mano vienas sau švęst..
Atsakyti
O mes pakvietem pussesere su draugu. Ji pati tai labai artima, labai miela ir visa kita, bet jos draugas.. truksta zodziu verysad.gif
i stikliuka nespjauna, pats geria ir kitus ragina kol tik yra ko gerti kiek teko matyti
staciokas toks, nesirenka zodziu
nemalonus tipas. Bet pusseserei gerai, jie kartu jau kruva laiko gyvena. Nera kaip to tipelio nekviesti.
Tai belieka tiketis kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
o MB krikstatevis baisiausiai papykes kad jo dukros nepakvietem i vestuves...(tai MB puskes) o kitas puskes pakvietem.. blink.gif taip ir likom apsale tokie....
nes mes vadovavomes tokiu principu, kad kvieciam tik tuos zmones su kuriais tikrai esam artimi...ir visi gaunas broliai seses ir keli draugai...na nzn kaip cia bus viskas dar doh.gif blink.gif

user posted image

o va pvz puskes su vyru su kuria tikrai galvojau kad esam artimos ir panasiai net nekvieciau...jauciuos kalta...bet kai su zmogum nebendrauji ir visa kita..tai kazkaip kviest...ai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux25: 05 balandžio 2008 - 12:21
Mes tai pakviesim del sventos ramybes, kad barniu nebutu....
Atsakyti
o kaip mane ziauriai dakniso zmones...pakvieciau i poras tai dar issidirbineja ir nzn ar eis ,,,o po to paraso kad neisiu i pamerges ,nes nenoriu ...uz pypt tokie zmones per kuriuos tik laika gaiztu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 05 04, 14:14)
o kaip mane ziauriai dakniso zmones...pakvieciau i poras tai dar issidirbineja ir nzn ar eis ,,,o po to paraso kad neisiu i pamerges ,nes nenoriu ...uz pypt tokie zmones  per kuriuos tik laika gaiztu blink.gif

ai, paprasciausiai nekreipk demesio. mirksiukas.gif As tai kvieciu zmogiukus i tris poras. Tai kazkaip nusiteikiau taip - jei pasakys, kad negali, nu ir velniop, tik su liudytojais busim, ir bus gerai. Jau geriau vieniem, nei su veidmainiais zmonemis salia mirksiukas.gif siaip pazistama situacija... as tai nesuprantu ko taip stresuojama del to, kad kviecia i pulka eiti - tipo pinigu daug iseis ir pan. kazkaip daug kas suveda viska i pinigus... Mane kad tik kas kviestu, mielai lekciau pamergyte pabut bigsmile.gif
Atsakyti