Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

na bet kartais juk buna,kad viskas i pinigus sueina blush2.gif buti pamerge labai smagu, bet kai is tikro nera tu pinigu, o prasideda visi jaunosios reikalavimai del sukneliu, del dovanu, del dar visokiu nesamoniu, tai manau kartais reikia suprasti ax.gif
man kazkada irgi teko matyti viena pora, kuri atsisake eiti i pamerges ir pabrolius, bet sutiko eiti kaip sveciai, nes tuo metu tikrai striuka buvo jiems su pinigeliais 4u.gif
aisku visad atsiranda tokiu veidmainiu, kurie nori tik demesio,kad juos tik kviestu dar ir dar karta arba jie tiesiog nera tikri draugai unsure.gif
kazkada as irgi buvau pakviesta i vestuves i pamerges, bet jaunoji man nebuvo nei drauge nei giminaite, o kai pradejo visokias salygas kelti..ka zinau, vienu metu norejos tikrai atsisakyti, bet nieko, sutarem graziuoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip jus galvojat, jei as turiu tikrai gera drauge nuo studiju laiku, ji draugauja su savo vaikinu apie metus, taciau as jo nesu maciusi (tik daug girdejusi smile.gif , tai ar i vestuves turiu juos abu kviesti? Kitos drauges sako, kad turiu... Bet man be rysio, kai ateis zmones, kuriu nei karto nesu maciusi... Ir tas pats su dviem draugem yra. Tiesiog susitinkam visada be antru pusiu... Galvos skausmas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 04, 22:31)
na bet kartais juk buna,kad viskas i pinigus sueina  blush2.gif  buti pamerge labai smagu, bet kai is tikro nera tu pinigu, o prasideda visi jaunosios reikalavimai del sukneliu, del dovanu, del dar visokiu nesamoniu, tai manau kartais reikia suprasti  ax.gif 
man kazkada irgi teko matyti viena pora, kuri atsisake eiti i pamerges ir pabrolius, bet sutiko eiti kaip sveciai, nes tuo metu tikrai striuka buvo jiems su pinigeliais  4u.gif 
aisku visad atsiranda tokiu veidmainiu, kurie nori tik demesio,kad juos tik kviestu dar ir dar karta arba jie tiesiog nera tikri draugai  unsure.gif
kazkada as irgi buvau pakviesta i vestuves i pamerges, bet jaunoji man nebuvo nei drauge nei giminaite, o kai pradejo visokias salygas kelti..ka zinau, vienu metu norejos tikrai atsisakyti, bet nieko, sutarem graziuoju  drinks_cheers.gif

Na taip, Tu teisi g.gif man asmeniskai nera priimtina, kai jaunoji isrenka visoms sukneles ir tada liepia moket pacioms, nesvarbu kokia tai kaina. As tai tikiuosi, jog pakankamai liberali jaunoji busiu biggrin.gif nurodysiu tik sukneliu ilgi ir spalvyte, o pamergytes prisitaikys ir apsirengs pagal savo kisene... o ir siaip pas mus nebus jokiu prievoliu, tortu, stalu ispirkimu ir pan, tai manau, jog niekas daugiau kaip tik paciu apsirengimas ir kainuos...
Papildyta:
QUOTE(Tranquillity @ 2008 05 04, 22:49)
Kaip jus galvojat, jei as turiu tikrai gera drauge nuo studiju laiku, ji draugauja su savo vaikinu apie metus, taciau as jo nesu maciusi (tik daug girdejusi smile.gif , tai ar i vestuves turiu juos abu kviesti? Kitos drauges sako, kad turiu... Bet man be rysio, kai ateis zmones, kuriu nei karto nesu maciusi... Ir tas pats su dviem draugem yra. Tiesiog susitinkam visada be antru pusiu... Galvos skausmas kazkoks...

kviesk tik drauges, jei ju antru pusiu net nesi macius smile.gif va mano viena draugele neseniai eilini karta pakeite vaikina. Buvusysis man lab patiko, ji pazinojau, tai jau tikrai buvau suplanavus juos kartu i pulka kviest. O dabar apie ta naujaji beveik nieko nezinau, tai sugalvojau pati sau taip - jei iki tol,kol kvietimus vesiu, ji teiksis mus supazindint, tuomet galbut ir ji pakviesiu, o jei ne - jokiu budu. Velnias zino kiek dar tu jos bernu bus g.gif Vyriausioji pora bus kita drauge su vaikinu, as su juo nebendrauju, bet jau seniai pazistu ir esu tikra, jog ju santykiai rimti. Kitas vaikinas, galimas musu pabrolys, irgi nauja pana turi - ji man nepatinka, net labai, taigi tikrai neketinu jos kviest schmoll.gif Gal ir Tu kviesk tik tas drauges.. pati pamatysi, kaip jos reaguos. Jei kazkuri labai pasisiaus, kad nori su antra puse - mat ja sunes, tegul... viskas labai priklauso nuo to, kokie ju tarpusavio santykiai - jeigu rimti ir ilgalaikiai, tai tuomet jos nenores vienos eit ir Tau mandagiai tai pasakys. Gal kaip tik veliau imsit visi "seimom" draugaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Aridax, uz patarimus. Taip ir darysiu. thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo pusseserės draugo nepažinojau, nors jie draugauja jau keli metai, bet kviečiau, nes jie yra pora ir negaliu aš jų išskirti. Bus puiki juk proga susipažinti ir susidraugauti drinks_cheers.gif
O dėl kvietimo to ko nenoriu, man niekad niekas neprivers... Jei aš nebendrauju, tai manau ir nekviečiu.. Gali ir taip daug kas įsižeisti, bet tai jau mano sprendimas...
O dėl atsisakymo... Pilnai sutinku, kad galima atsisakyti ir eiti į poras. Mes ir vieniem draugam atsakėm dalyvauti jų vestuvėse, nes tikrai neturėjom pinigėlių sad.gif mums tie 400 lt (gal ir daugiau būtų išėję) buvo tuo metu labai reikalingi pinigėliai verysad.gif
Ir manau žmoniška yra atsisakyti wink.gif
Atsakyti
aš irgi labai prieš nepažįstamus žmones vestuvėse buvau, bet va kvietėm vieną draugą ir jis paklausė ar gali su drauge ateit. Na mes sutikom, ir dabar kai pagalvoju gerai, nes kitaip jis vienas be poros būtų ir kaži ar gerai jaustųsi. Aišku tikiuosi dar iki vestuvių su ja susipažint, bet jei nesigaus tai susipažinsim per vestuves. Nors kaži ar per vestuves bus laiko su ja bendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 05 04, 22:31)

man kazkada irgi teko matyti viena pora, kuri atsisake eiti i pamerges ir pabrolius, bet sutiko eiti kaip sveciai, nes tuo metu tikrai striuka buvo jiems su pinigeliais  4u.gif 

Kartą atsisakiau eiti pas draugę į pamerges, nes žiauriai neturėjau pinigų....atėjau į svečius...tai ką jūs sau manot, paaiškėjo, kad ji prisiskundė kam tik galėjo, kokia aš bloga, tookią dieną nebuvau jos pamerge....o vadinosi geriausia draugė...tai po tų vestuvių nekalbėjom gal du metus, o dabar santykiai tokie kaip pažįstamų...įskaudino tada tikrai sad.gif
Atsakyti
cia tai ziauriai biskiuka g.gif turbut visokiu nuotaku pasitaiko..gal cia priesvestuvinis stresas?? kaip ten rodo tas laidas "nuotakos baisunes" ar kaip ten vadinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquillity @ 2008 05 04, 20:49)

mano drauges (dvi ) isizeide kad nepakviecaiu ju antru pusiu ,nors is vis ju nepazytu....tai tek kviesti abu...taip jau isejo kad su vaikinu savi isties geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai savo pamergėm didelių reikalavimų nekeliu. Noriu tik, kad būtų vienos spalvos suknelėm, o dėl pačios spalvos jos suistars pačios. Daugiau man reikia jų tik realios nefinansinės pagalbos, tokios kaip mašinos puošimas ir kt. Todėl jeigu merginos turi savo porą, nesuprantu, kodėl gali atsisakyti. Nemanau, kad dėl buvimo pamerge dovana jauniesiems turi būti didesnė nei paprastų svečių. O net ir svečiu einant į vestuves pasipuošti reikia. Tad nelabai suprantu, kodėl reiktų atsisakyti. Be to mūsų pamergės bus mūsųs seserys ir pusseserės, o jų antrųjų pusių nekviesti negražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 07 gegužės 2008 - 07:15
QUOTE(Tranquillity @ 2008 05 04, 21:49)

Aisku, kad kviesk ir drauges antra puse...nu ir kas, kad nepazisti, jei iki vestuviu like siek tiek laiko, juk galit susitikti ir susipazinti, argi butinai turi susidraugauti su drauges draugu vien tam, kad pakviestum i vestuves juos poroje? Pas mus beje irgi buvo tokia pat situacija, kai mano besiruosianti teketi drauge, kuri nepazinojo MB, pakviete mus i pora (kaip, beje, ir as su jos busimuoju nebuvau spejus susipazinti), tai paprasciausiai suorganizavome pasisedejima-susipazinima visu, ir viskas buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 05 06, 17:14)
Aisku, kad kviesk ir drauges antra puse...nu ir kas, kad nepazisti, jei iki vestuviu like siek tiek laiko, juk galit susitikti ir susipazinti, argi butinai turi susidraugauti su drauges draugu vien tam, kad pakviestum i vestuves juos poroje? Pas mus beje irgi buvo tokia pat situacija, kai mano besiruosianti teketi drauge, kuri nepazinojo MB, pakviete mus i pora (kaip, beje, ir as su jos busimuoju nebuvau spejus susipazinti), tai paprasciausiai suorganizavome pasisedejima-susipazinima visu, ir viskas buvo  thumbup.gif  thumbup.gif

Manau, kad priklauso nuo poziurio... As pavyzdziui manau, kad vestuvese turi dalyvauti tikri draugai, kuriuos nori salia matyti ir su kuriais nori savo diena pasidziaugti. Nepatinka kai vestuvese matai gimines, kuriuos paskutini karta buvai sutikes pries metus ar daugiau bei nepazistamus zmones. Man noris jaukios sventes. O Ypac kai vestuviu biudzetas yra ne guminis... Jei finansai bei sodybos apnakvindinimo galimybes neribotu, gal ne taip smarkiai si klausima svarstyciau.
Atsakyti