QUOTE(Nota @ 2008 05 04, 22:31)
na bet kartais juk buna,kad viskas i pinigus sueina

buti pamerge labai smagu, bet kai is tikro nera tu pinigu, o prasideda visi jaunosios reikalavimai del sukneliu, del dovanu, del dar visokiu nesamoniu, tai manau kartais reikia suprasti
man kazkada irgi teko matyti viena pora, kuri atsisake eiti i pamerges ir pabrolius, bet sutiko eiti kaip sveciai, nes tuo metu tikrai striuka buvo jiems su pinigeliais
aisku visad atsiranda tokiu veidmainiu, kurie nori tik demesio,kad juos tik kviestu dar ir dar karta arba jie tiesiog nera tikri draugai
kazkada as irgi buvau pakviesta i vestuves i pamerges, bet jaunoji man nebuvo nei drauge nei giminaite, o kai pradejo visokias salygas kelti..ka zinau, vienu metu norejos tikrai atsisakyti, bet nieko, sutarem graziuoju
Na taip, Tu teisi

man asmeniskai nera priimtina, kai jaunoji isrenka visoms sukneles ir tada liepia moket pacioms, nesvarbu kokia tai kaina. As tai tikiuosi, jog pakankamai liberali jaunoji busiu

nurodysiu tik sukneliu ilgi ir spalvyte, o pamergytes prisitaikys ir apsirengs pagal savo kisene... o ir siaip pas mus nebus jokiu prievoliu, tortu, stalu ispirkimu ir pan, tai manau, jog niekas daugiau kaip tik paciu apsirengimas ir kainuos...
Papildyta:
QUOTE(Tranquillity @ 2008 05 04, 22:49)
Kaip jus galvojat, jei as turiu tikrai gera drauge nuo studiju laiku, ji draugauja su savo vaikinu apie metus, taciau as jo nesu maciusi (tik daug girdejusi

, tai ar i vestuves turiu juos abu kviesti? Kitos drauges sako, kad turiu... Bet man be rysio, kai ateis zmones, kuriu nei karto nesu maciusi... Ir tas pats su dviem draugem yra. Tiesiog susitinkam visada be antru pusiu... Galvos skausmas kazkoks...
kviesk tik drauges, jei ju antru pusiu net nesi macius

va mano viena draugele neseniai eilini karta pakeite vaikina. Buvusysis man lab patiko, ji pazinojau, tai jau tikrai buvau suplanavus juos kartu i pulka kviest. O dabar apie ta naujaji beveik nieko nezinau, tai sugalvojau pati sau taip - jei iki tol,kol kvietimus vesiu, ji teiksis mus supazindint, tuomet galbut ir ji pakviesiu, o jei ne - jokiu budu. Velnias zino kiek dar tu jos bernu bus

Vyriausioji pora bus kita drauge su vaikinu, as su juo nebendrauju, bet jau seniai pazistu ir esu tikra, jog ju santykiai rimti. Kitas vaikinas, galimas musu pabrolys, irgi nauja pana turi - ji man nepatinka, net labai, taigi tikrai neketinu jos kviest

Gal ir Tu kviesk tik tas drauges.. pati pamatysi, kaip jos reaguos. Jei kazkuri labai pasisiaus, kad nori su antra puse - mat ja sunes, tegul... viskas labai priklauso nuo to, kokie ju tarpusavio santykiai - jeigu rimti ir ilgalaikiai, tai tuomet jos nenores vienos eit ir Tau mandagiai tai pasakys. Gal kaip tik veliau imsit visi "seimom" draugaut