Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

O aš galiu pasakyti tik tiek: prieš 3 metus tekėjo mano draugė, o aš ką tik buvau pradėjusi pavadinkime "tampytis" su vienu bernu. Tai jos paklausiau ar negalėčiau aš ateiti į vestuves kartu su juo. Tai ji taip į mane pažiūrėjo, na maždaug taip blink.gif schmoll.gif . Nu gerai gerai galvoju. O po 1 mėn ir 29 dienų tas bernas taps mano vyru. Dabar laikau nuoskaudą, tai tos draugės nekviesiu visai (gal ir ne dėl to, paprasčiausiai atitolom). Manau reikia žiūrėt pagal draugę ir ar kviesti ją su bernu, su kuriuo ji draugauja neseniai. Jei draugė keičia juos kaip kojines tai tada be berno, bet jei ne, tai manau verta, nes paskui tas nepakviestasis gali tapti vyru. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 05 20, 16:21)
O aš galiu pasakyti tik tiek: prieš 3 metus tekėjo mano draugė, o aš ką tik buvau pradėjusi pavadinkime "tampytis" su vienu bernu. Tai jos paklausiau ar negalėčiau aš ateiti į vestuves kartu su juo. Tai ji taip į mane pažiūrėjo, na maždaug taip  blink.gif  schmoll.gif . Nu gerai gerai galvoju. O po 1 mėn ir 29 dienų tas bernas taps mano vyru. Dabar laikau nuoskaudą, tai tos draugės nekviesiu visai (gal ir ne dėl to, paprasčiausiai atitolom). Manau reikia žiūrėt pagal draugę ir ar kviesti ją su bernu, su kuriuo ji draugauja neseniai. Jei draugė keičia juos kaip kojines tai tada be berno, bet jei ne, tai manau verta, nes paskui tas nepakviestasis gali tapti vyru. Tai va.

Na as ir gavau pabuti abejose pusese... kai tik pradejo draugauti, mazdaug po 2 menesiu , jis buvo pakviestas dalyvauti vestuvese. Ir dar eiti i poras. Per visas vestuves jo pamerge lindo buciuotis ir karesi jam ant kaklo, varydama ant manes, tipo, kad as jam neistikima esu, kol jis vestuvese lotuliukas.gif Taigi gavau pajausti, ka reiskia buti paliktai, kol tavo svieziai iskeptas mylimasis soka vestuvese su besikariancia ant kaklo pamerge... praejo trys metai ir stai, mes jau organizuojam savo svente, jis taps mano vyru, bet jau sakiau, kokia problema turejome ir kaip norisi i akis pasakyti kelis zodzius tokiem nagliem sveciams, kurie priverstinai prasosi arba vaidina auka, kai nekvieti nepazistamo zmogaus.(yra ne ji viena be poros kvieciama, ir daugiau, bet kiti iskart supranta ir net klausimu nekyla. o ji ir tuos bahurus keicia... doh.gif ). kaip ir pries 3 metus taip ir dabar suprantu ir pilnai pritariu ir sutinku, kad gerai dare, kad as nebuvau pakviesta i tas vestuves. siais laikais ne kiaule pjauna, kai 15 zmoniu daugiau ar maziau.. kiekviena burna kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 05 20, 11:56)
Pas mane irgi tokia pati situacija kaip ir pas daugeli, kaip cia matau  lotuliukas.gif
Uzsisiko viena merga, kad mat jos bahuro nepakvietem, nors ja pacia kvieiam tik del to, kad visus pusbrolius ir pusseseres pakviesti(siaip neiko nebendraujam su ja), kviesdami tik suzinojom, kad turi bahura, su kuriuo kelis menesius tamposi. Na ir pradejo ji pirsti ir klausti kad cia mes dviese eisim, mes sakom ne, tada ji pradejo pykti ir aiskinti, kaip mes kitiems leidziam atsivesti antar puse jai ne... Ir pradejom mes jai aiskinti, kad kitus mes pazistam, kad kiti jau rimtai draugauja(pvz. anglijoje kartu dirba) ir t.t. Na ir uzsisiko ji tada ir nutare isvis neiti i vestuves. O veliau dar pamatem, kad ir jos mama uzsisikus, ir kitiems pasakoja kokie mes netike, kad ja be bahuro kvieciam.  doh.gif
Pergyventi pradejom, nervintis, o poto nusispjovem, ir gyvenam toliau... Pati supras, kai savo vestuves kels.. ka reiskia, kai sveciai pradeda savo ragus rodyti uz musu kisene... kai turi kveisti tuos kuriu nenori ir net nepazisti... kai savo draugam ir draugem vietos nebeuztenka..  unsure.gif
Et... kad juos kur galas tuos ispindejusius svecius  lotuliukas.gif

nu kazinau, kiti ir po 2 menesiu "tampymosi" apsizenija tongue.gif
ir kaip galima draugei i akis aiskinti, kad kiti, tai vat rimtai draugauja, o tu tai ne blink.gif blink.gif cia tai virsune doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 05 21, 14:05)
nu kazinau, kiti ir po 2 menesiu "tampymosi" apsizenija  tongue.gif
ir kaip galima draugei i akis aiskinti, kad kiti, tai vat rimtai draugauja, o tu tai ne  blink.gif  blink.gif cia tai virsune  doh.gif  doh.gif

Pritariu, nesuprantu kaip galima taip pasakyt. Jei kvieti draugę tai dėk + dar 1 žmogui, nu vdruk per pusę metų vestuvių planavimo susiras berną. Man tai žiauru, kaip kitos kalba, kad joms tas pats, nenori eit viena tegu neina visai. Tai kam tada iš vis tokia draugystė, o dėl + 1 ar 2 kepsnių nemanau, kad nukentėtų vestuvių biudžetas. Kodėl mes lietuviai tokie godūs ir žiūrim ne draugystės, o kas kiek suėda ir išgeria.
Atsakyti
pas mane tai kita problemele.. MB brolis neaisku ar dalyvaus vestuvese, o jo zmona sumaste savo 5 metu dukra atsitemt i vestuves doh.gif .. Ir dar nori dalyvaut ne tik vakare, o nuo pat CMB bash.gif O mes visus kvieciam be vaiku, ir draugam net klausimu nekilo, iskarto planuoja kad vaikus seneliam paliks. tikiuosi dar kad susitarsim, bet labai sunkiai tai moterai dasyla man atrodo sad.gif siaip kaip ir dzin butu tas vaikas, bet kai zinau kaip ji "sutaria" su savo dukra, t.y. pastovus oziavimaisi ir kaprizu rodymai.. Nu nenoriu as tokio vaiozdelio savo sventeje schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 05 21, 14:35)
Pritariu, nesuprantu kaip galima taip pasakyt. Jei kvieti draugę tai dėk + dar 1 žmogui, nu vdruk per pusę metų vestuvių planavimo susiras berną. Man tai žiauru, kaip kitos kalba, kad joms tas pats, nenori eit viena tegu neina visai. Tai kam tada iš vis tokia draugystė, o dėl + 1 ar 2 kepsnių nemanau, kad nukentėtų vestuvių biudžetas. Kodėl mes lietuviai tokie godūs ir žiūrim ne draugystės, o kas kiek suėda ir išgeria.

bet tai nei viena mūsų tos draugės nepažystam.. gal išties taip vadinama "šavalka", kuriai bernai tai buvę tai nebuvę.. neteiskim. mirksiukas.gif aš ir nenorėčiau kad į mano vestuves bele kokie vos ne iš gatvės eitų... schmoll.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 05 21, 16:35)

Todėl aš ir nekviečiu draugių. Ir dilema išspręsta.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 05 20, 23:05)
nu kazinau, kiti ir po 2 menesiu "tampymosi" apsizenija  tongue.gif
ir kaip galima draugei i akis aiskinti, kad kiti, tai vat rimtai draugauja, o tu tai ne  blink.gif  blink.gif cia tai virsune  doh.gif  doh.gif

Kiek pastebejau tai vienom svarbu yra KOKS zmogus ateina i vestuves, ar tu ji pakankamai pazisti, ar zinai kaip jis elgiasi isgeres (pvz netampa agresyvus), ar zinai, kad nesedes susiraukes, o dziaugsis tavo vestuvemis, ar des pastangas kad tavo svente pavyktu. Kitu gi nuomone yra tokia, kad nesvarbu, ar pakankamai gerai zinai zmogu, bet jei jau drauge draugauja, tai reikia kviesti ir nesvarbu kaip tas nepazistamas zmogus vestuvese gali pasirodyt.
As tai nemanau, kad kriterijus yra "rimtai" ar "nerimtai" draugauja. Mano pvz kriterijus yra ar as ta zmogu pazistu, juo pasitikiu ir man tas zmogus yra fainas. Zinoma, jei daryciau vestuves, kur butu 150 zmoniu ir +/- vienas zmogus nieko nekeistu, bei jauki ir silta aplinka nebutu tada tokie svarbus kaip mazose vestuvese, gal kalbeciau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 05 21, 21:49)
Todėl aš ir nekviečiu draugių. Ir dilema išspręsta.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 05 20, 17:37)
Na as ir gavau pabuti abejose pusese... kai tik pradejo draugauti, mazdaug po 2 menesiu , jis buvo pakviestas dalyvauti vestuvese. Ir dar eiti i poras. Per visas vestuves jo pamerge lindo buciuotis ir karesi jam ant kaklo, varydama ant manes, tipo, kad as jam neistikima esu, kol jis vestuvese  lotuliukas.gif Taigi gavau pajausti, ka reiskia buti paliktai, kol tavo svieziai iskeptas mylimasis soka vestuvese su besikariancia ant kaklo pamerge... praejo trys metai ir stai, mes jau organizuojam savo svente, jis taps mano vyru, bet jau sakiau, kokia problema turejome ir kaip norisi i akis pasakyti kelis zodzius tokiem nagliem sveciams, kurie priverstinai prasosi arba vaidina auka, kai nekvieti nepazistamo zmogaus.(yra ne ji viena be poros kvieciama, ir daugiau, bet kiti iskart supranta ir net klausimu nekyla. o ji ir tuos bahurus keicia...  doh.gif ). kaip ir pries 3 metus taip ir dabar suprantu ir pilnai pritariu ir sutinku, kad gerai dare, kad as nebuvau pakviesta i tas vestuves. siais laikais ne kiaule pjauna, kai 15 zmoniu daugiau ar maziau.. kiekviena burna kainuoja...

as sitai nuomonei labai pritariu."O po metu ir kazkiek men tapo mano vyru".Na ir kas,o jei butu netapes?Tada kaip ir gerai jau butu?Manau nesamone.Galu gale svente tai drauges ir manau ji turi visa teise nusprest,ka nori kviesti ka ne. Pas mane viena pora sudaro du artimi mano draugai,bet jie ne pora,nors vaikinas susirades nauja mergina ir viskas yra normaliai. Man tik keisciausia kaip draugai atvirai nepasikalba. Juk tam ir yra draugai,-kam veidmainiauti. Mano pvz kita pamerge, grupioke, buvo neseniai susipazinusi su savo draugu,kai kvieciau ja i vestuves.Is pradziu dvejojau ar juos kviesti abu..bet galiu atvirai pasakyti-sitoki klausima iskele grynai piniginiai reikalai unsure.gif pasikalbejau su ja atvirai,atskleidziau kortas ir ji suprato,del to labai dziaugiuosi ir toki zmogu tikrai savo draugu laikau-kad neisizeide,suprato. O svarbiausia galiausiai isejo taip,kad abu visgi juos isejo pakviesti,kaip gera buvo wub.gif
Tiesiog ka daryt jei turi kelis artimus draugus ir juos visus nori ir finansiskai gali pasikviesti i vestuves,o ju+ju poros negali??Ka tada geriau isvis draugo nekviest? verysad.gif va ir iskyla dilema,nes kaip rase,kiekviena burna kainuoja,deja tenka galvot apie piniginius reikalus,nori to ar nenori,kad ir kaip slykstu butu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 22 gegužės 2008 - 08:37
QUOTE(Tranquillity @ 2008 05 21, 21:57)
Kiek pastebejau tai vienom svarbu yra KOKS zmogus ateina i vestuves, ar tu ji pakankamai pazisti, ar zinai kaip jis elgiasi isgeres (pvz netampa agresyvus), ar zinai, kad nesedes susiraukes, o dziaugsis tavo vestuvemis, ar des pastangas kad tavo svente pavyktu. Kitu gi nuomone yra tokia, kad nesvarbu, ar pakankamai gerai zinai zmogu, bet jei jau drauge draugauja, tai reikia kviesti ir nesvarbu kaip tas nepazistamas zmogus vestuvese gali pasirodyt.
As tai nemanau, kad kriterijus yra "rimtai" ar "nerimtai" draugauja. Mano pvz kriterijus yra ar as ta zmogu pazistu, juo pasitikiu ir man tas zmogus yra fainas. Zinoma, jei daryciau vestuves, kur butu 150 zmoniu ir +/- vienas zmogus nieko nekeistu, bei jauki ir silta aplinka nebutu tada tokie svarbus kaip mazose vestuvese, gal kalbeciau kitaip.

drinks_cheers.gif tikrai pritariu drinks_cheers.gif
as tai biski problema su viena pamerge turiu, ji mano tokia kaip ir giminaite, devintas vanduo nuo kisieliaus, bet vis tiek.. bendraujam lyg ir.. as jau kazkiek sakiau apie ja anksciau rolleyes.gif tai va jos ankstesni vaikinuka pazinojau, jis tikrai labai fainas mielas zmogutis, ir net minciu nebuvo jo nekviest... dab ji jau metus ta vaikinuka.. susiradus kita.. o tai as zinau tik is kitu zmoniu, ji pati ji nuo manes slepia blink.gif tai tikrai nemanau, kad tokiu atveju as tureciau kviest juos abu. Kviesiu tik ja, o jei iki vestuviu teiksis supazindint su tuo naujuoju ir jis man patiks (o ji yra turejus tokiu, kad tikrai ne tik i vestuves, bet ir ant kiemo nesikviesciau tokiu zmoniu), tuomet pakviesiu. Galu gale i svecius kaip i svecius, bet i pulka noriu tik mielu maloniu zmoniu schmoll.gif
Atsakyti
na musu vestuvese siaip visi bus porom,bet jie jau gyvena kartu,ar vaiku turi,bus keli kurie neturi antru pusiu.yra vyro dvi pusseseres jom 17 ir 18 metu,nelabai as su jom bendrauju,vyras irgi,na gal jos ir turi kokius bahuriukus,bet tikrai ju nekviesiu...
Atsakyti