QUOTE(milduxe @ 2008 05 20, 17:37)
Na as ir gavau pabuti abejose pusese... kai tik pradejo draugauti, mazdaug po 2 menesiu , jis buvo pakviestas dalyvauti vestuvese. Ir dar eiti i poras. Per visas vestuves jo pamerge lindo buciuotis ir karesi jam ant kaklo, varydama ant manes, tipo, kad as jam neistikima esu, kol jis vestuvese

Taigi gavau pajausti, ka reiskia buti paliktai, kol tavo svieziai iskeptas mylimasis soka vestuvese su besikariancia ant kaklo pamerge... praejo trys metai ir stai, mes jau organizuojam savo svente, jis taps mano vyru, bet jau sakiau, kokia problema turejome ir kaip norisi i akis pasakyti kelis zodzius tokiem nagliem sveciams, kurie priverstinai prasosi arba vaidina auka, kai nekvieti nepazistamo zmogaus.(yra ne ji viena be poros kvieciama, ir daugiau, bet kiti iskart supranta ir net klausimu nekyla. o ji ir tuos bahurus keicia...

). kaip ir pries 3 metus taip ir dabar suprantu ir pilnai pritariu ir sutinku, kad gerai dare, kad as nebuvau pakviesta i tas vestuves. siais laikais ne kiaule pjauna, kai 15 zmoniu daugiau ar maziau.. kiekviena burna kainuoja...
as sitai nuomonei labai pritariu."O po metu ir kazkiek men tapo mano vyru".Na ir kas,o jei butu netapes?Tada kaip ir gerai jau butu?Manau nesamone.Galu gale svente tai drauges ir manau ji turi visa teise nusprest,ka nori kviesti ka ne. Pas mane viena pora sudaro du artimi mano draugai,bet jie ne pora,nors vaikinas susirades nauja mergina ir viskas yra normaliai. Man tik keisciausia kaip draugai atvirai nepasikalba. Juk tam ir yra draugai,-kam veidmainiauti. Mano pvz kita pamerge, grupioke, buvo neseniai susipazinusi su savo draugu,kai kvieciau ja i vestuves.Is pradziu dvejojau ar juos kviesti abu..bet galiu atvirai pasakyti-sitoki klausima iskele grynai piniginiai reikalai

pasikalbejau su ja atvirai,atskleidziau kortas ir ji suprato,del to labai dziaugiuosi ir toki zmogu tikrai savo draugu laikau-kad neisizeide,suprato. O svarbiausia galiausiai isejo taip,kad abu visgi juos isejo pakviesti,kaip gera buvo

Tiesiog ka daryt jei turi kelis artimus draugus ir juos visus nori ir finansiskai gali pasikviesti i vestuves,o ju+ju poros negali??Ka tada geriau isvis draugo nekviest?

va ir iskyla dilema,nes kaip rase,kiekviena burna kainuoja,deja tenka galvot apie piniginius reikalus,nori to ar nenori,kad ir kaip slykstu butu