Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(plato @ 2005 06 02, 21:32)
Čia jau taip išeina,kad dauguma tėvų yra egoistai šituo atžvilgiu. Tradicijos ir įpročiai yra sudėtingas dalykas,vat mes jau perimsime naujas tradicijas,galbūt liberalesni būsime.Aš ir galvojau,ai nuo 2 žmonių nenubiednėsiu,bet tada atsiranda dar 2,ir dar.Dėdės,tetos... O dar norisi savo draugus pakviesti,o draugai su antrom pusėm,taip ir gaunas.. doh.gif
Aš tai kaip tik su savo būsimuoju diskutuoju dėl to, o ne su tėvais.Jau galiu papasakot kuriozą.Pakviesti seneliai.Ir jau is giminių nuogirdos girdėt,va senelius pakvietė,o jaunikio tėvo brolio,kuris su tais seneliais gyvena tai ne.Nu jūs tik pagalvokit,kartu gyvena,o nepakvietė doh.gif  blink.gif

Mane tai nervina, kai va taip kažkas pradeda reguliuot, ką turi jaunieji kviesti, o ko neturi. Taigi čia viso pirma pačių jaunųjų šventė, o visi kiti tik padeda ja pasidžiaugti wink.gif. Taip kad nekreipkite dėmesio kas ten ką burba. Gal ne milionieriai esate, jei visų pažystamų ir nepažystamų nekviečiate... Todėl viso pirma patys ir sprendžiate kas bus pakvietas... Teisingai pastebėjai, kad kai pakvieti 2, tai paskui atsiranda dar kokie nors 2, paskui dar 2... Taip ir iki begalybės gailma daeiti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2005 06 02, 12:56)
Vat dėl tokių dalykėliu apskritai kartais prabėga tokia mintis - niekam nežinant nubėgt į zaksą į bažnyčią ir ramu būtų, vakare susikviestum draugus ir pabaliavotum kur sodyboj, viskas išeitų čiki  drinks_cheers.gif  bet... ne, reikia visų tų rūpesčių ir iškilmių  doh.gif , po to pagalvoji - kad galbūt čia iš pykčio taip elgtumeis(jei slaptai viską), po to apskritai liktum nesuprasta ir nieko nelieka daugiau - tik vėl galvot - kviest ar nekviest? schmoll.gif

pritariu smile.gif smile.gif
Atsakyti
viskas priklauso nuo to kas apmoka vestuves . jeigu mokte patys, beabejo sprendziat patys, bet jei tevai blink.gif per daug nepasisakosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 05 birželio 2005 - 23:20
na mes kai uz savo pinigus darom,tai patys ir renkames ka kviesti,o ko ne.
neprisikviesi cia visu juk.
Atsakyti
Mes irgi - pinigų iš tėvų neimam, tad ir jų svečių į sąrašą neįtraukiame smile.gif Aišku, kiekvienas pagal galimybes ir norus renkasi. Nors tokią ypatingą dieną gal ir norėtųsi su kuo daugiau žmonių savo laime pasidalinti, visgi tą dieną svarbiausi yra jaunieji. Jeigu tėvai šiek tiek prislopintų savo ambicijas svečių atžvilgiu, jų vaikai būtų tiesiog laimingesni smile.gif
Atsakyti
Aš tai kaip tik su savo būsimuoju diskutuoju dėl to, o ne su tėvais.Jau galiu papasakot kuriozą.Pakviesti seneliai.Ir jau is giminių nuogirdos girdėt,va senelius pakvietė,o jaunikio tėvo brolio,kuris su tais seneliais gyvena tai ne.Nu jūs tik pagalvokit,kartu gyvena,o nepakvietė doh.gif blink.gif
[/quote]
pas mus irgi panasiai. mano busimojo mociute gyvena su teta, kurios as vestuvese tikrai nenorejau matyti. bet brangiausiajam pasireiske kompleksas - kaip as cia dabar nuvaziuosiu, mociute kviesiu, o tetos su vyru ne, juk kartu gyvena. o ta tetulka tokia tarskalyne ir dar skardziabalse doh.gif nu pakest negaliu. ir dar savo "mazyli" i visus balius tempiasi.
o pagrindinis koziris buvo, kad ta mociute be tetos i baliu neitu. nu ka darysi, spardziausi kaip imanydama, bet galiausiai teko nusileisti.
ir zinot kas is to isejo? ogi mociute pareiske, kad i baliu neis, tegu eina tik ta tetulka su vyru..... fear.gif
nu va cia tai jau as pasiutau.... smile.gif bet sake, ikalbes, kad mociute ateitu.
Atsakyti
QUOTE(daimar @ 2005 06 06, 14:11)
pas mus irgi panasiai. mano busimojo mociute gyvena su teta, kurios as vestuvese tikrai nenorejau matyti. bet brangiausiajam pasireiske kompleksas - kaip as cia dabar nuvaziuosiu, mociute kviesiu, o tetos su vyru ne, juk kartu gyvena. o ta tetulka tokia tarskalyne ir dar skardziabalse  doh.gif  nu pakest negaliu. ir dar savo "mazyli" i visus balius tempiasi.
o pagrindinis koziris buvo, kad ta mociute be tetos i baliu neitu. nu ka darysi, spardziausi kaip imanydama, bet galiausiai teko nusileisti.
ir zinot kas is to isejo? ogi mociute pareiske, kad i baliu neis, tegu eina tik ta tetulka su vyru..... fear.gif
nu va cia tai jau as pasiutau.... smile.gif  bet sake, ikalbes, kad mociute ateitu.

Mūsų močiutės ceremonijoje dalyvaus kaip žiūrovės, bet šventės baliuje dalyvauti atsisakė. Sunku, matyt, joms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxjolantaxxx: 06 birželio 2005 - 13:20
Aš turiu dvi močiutes, tai viena dalyvaus, o kita sakė kad tik prie rotušės ateis pasveikint, nes netoli gyvena, o į balių sakė neis nes sveikata neleidžia.
Atsakyti
Mano močiutė tai dalyvaus visur, tik anksčiau namo važiuos, kartu su sese ir jos naujagimiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2005 06 06, 00:19)
viskas priklauso nuo to kas apmoka vestuves . jeigu mokte patys, beabejo sprendziat patys, bet jei tevai  blink.gif  per daug nepasisakosi rolleyes.gif

Vestuves mums kelia tėvai, o svečius renkamės mes. Ir negirdėjau dar nė vieno priekaišto, kad nepakvietėm to ar ano clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 06, 16:56)
Vestuves mums kelia tėvai, o svečius renkamės mes. Ir negirdėjau dar nė vieno priekaišto, kad nepakvietėm to ar ano  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Vadinasi tėvai šventę daro jums, o ne sau smile.gif Jie savo vestuves jau atšoko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 06, 14:56)
Vestuves mums kelia tėvai, o svečius renkamės mes. Ir negirdėjau dar nė vieno priekaišto, kad nepakvietėm to ar ano  clap.gif  clap.gif  clap.gif

na tėvai šaunuoliai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti