QUOTE(plato @ 2005 06 02, 21:32)
Čia jau taip išeina,kad dauguma tėvų yra egoistai šituo atžvilgiu. Tradicijos ir įpročiai yra sudėtingas dalykas,vat mes jau perimsime naujas tradicijas,galbūt liberalesni būsime.Aš ir galvojau,ai nuo 2 žmonių nenubiednėsiu,bet tada atsiranda dar 2,ir dar.Dėdės,tetos... O dar norisi savo draugus pakviesti,o draugai su antrom pusėm,taip ir gaunas..
Aš tai kaip tik su savo būsimuoju diskutuoju dėl to, o ne su tėvais.Jau galiu papasakot kuriozą.Pakviesti seneliai.Ir jau is giminių nuogirdos girdėt,va senelius pakvietė,o jaunikio tėvo brolio,kuris su tais seneliais gyvena tai ne.Nu jūs tik pagalvokit,kartu gyvena,o nepakvietė

Aš tai kaip tik su savo būsimuoju diskutuoju dėl to, o ne su tėvais.Jau galiu papasakot kuriozą.Pakviesti seneliai.Ir jau is giminių nuogirdos girdėt,va senelius pakvietė,o jaunikio tėvo brolio,kuris su tais seneliais gyvena tai ne.Nu jūs tik pagalvokit,kartu gyvena,o nepakvietė

Mane tai nervina, kai va taip kažkas pradeda reguliuot, ką turi jaunieji kviesti, o ko neturi. Taigi čia viso pirma pačių jaunųjų šventė, o visi kiti tik padeda ja pasidžiaugti