Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(Niduka @ 2005 06 07, 14:46)
O vakar ziurejau Lietuvos Ryto TV, tai astrologes isvis bloga naujiena panese,kad sia vasara Juodasis Menulis ir vestuvems ypac nepalankus metas.....

Galėjai šito nerašyti į bendra temą... schmoll.gif Reikėjo prie prietarų kur nors dėti...

Matyt, reikės po metų atnaujinti įžadus, kad viskas OK toliau būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxjolantaxxx: 07 birželio 2005 - 13:51
QUOTE(kate0 @ 2005 06 07, 13:48)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nes sausio men. sake, kad siemet ypac palankus metai vestuvems. Nu nervina mane visi horoskopai, ***** viduramziai kazkokie. Sede kokia ponia Elvyra ir aiskina rimta veida nutaisius: taip taip zvaigzdes nemeluoja. Nu norisi marmuze man izgrazinti uz tokias nesamones

oi pritariu tau, as tai net nesiklausau ka ji ten sneka, bloga jau nuo visokiu nesamoniu darosi
Atsakyti
blink.gif Nereikia čia rašyt apie tuos juodus mėnulius o tai jaunosios visos jautrios tokios biggrin.gif . Tų juodų mėnulių tai visada būna ir čia nuo jų niekur nepabėgsi.Kas bus lemta,tas bus.
Atsakyti
NESĄMONĖ VISI TIE HOROSKOPAI!!!
žmonės tuokiasi ne tada kai jiems tinka mėnulio fazė ar dar kas nors, o kada subręsta jausmai ir juos nori įtvirtinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vIKIs: 07 birželio 2005 - 13:58
100% sutinku su jumis merginos
Atsakyti
prisijungiu prie vikis nuomonės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O Dieve..jaučiuosi visiškai nepataikius su savo pasisakymu..atsiprašau...daugiau nerašysiu...

Būtent jaunosios (besiruošiančios ir dar besilaukiančios) ypač jautrios...o kai kurie iš Jūsų ypač žiaurus ...
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2005 06 07, 10:05)
O pas mane iš viso kuo toliau tuo blogiau,su mama jau nebežinau kaip kalbėti,jau beveik ir nesikalbame.Viskas dėl to ,kad noriu kviesti tėtį į vestuves.Šį savaitgalį kategoriškai pareiškė,kad vestuvėse nebus,jei bus tėtis.Ir verkiau ir šaukiau,niekas nepadeda.O dar šį savitgalį tėvelį ištiko insultas,ačiū dievui pagalba buvo laiku suteikta,po truputį atsigauna.Supratau,kad jį  labai myliu ir papraščiausiai negaliu jo nekviesti.
Pradedu galvoti,kad tų vestuvių man iš viso nereikia,jei negaliu būti su man brangiais žmonėmis.

Anyte, pas mane panasi situacija. Ir mane tiesiog nervina, kai kiekvienas galvoja tik apie savo subine. Nors viena karta gyvenime galetu nustumti savo principus i sali. Kiekvienas daro savaip, o sunkiausia tai mums. Ir nors persiplesk.
Mes planuojam pirma diena svesti su vienais sveciais, o kita vaziuoti pas tete (bus atskiras baliukas), tik va niekaip mamai neprisiruosiu pasakyti. Kiekviena karta kai bandau, tarytum koks akmuo gerkleje uzspaudzia.
Bet mes privalom laikytis. Stipribes tau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nu aš tai tikrai nedarysiu atskiro baliuko,nors išeitis nebloga.Šendien kaip tik kalbėjau su mama,ir vėl tos pačios kalbos,jau tikrai labai supykau,na bet gal per du mėnesius kas nors pasikeis
Atsakyti
Žinai Anyte,gal tu dar pabandyk tokį variantą.gal yra kokia mamos draugė ar šiaip koks žmogus, kuris "paprotintų'tavo mamą.Gražiai pašnekėtų.Paaiškintų,kad dukrą skaudina.
Atsakyti
Kaip man patinka kai kam nors nesiseka.
Sukneles paprastesnes siūkitės, liks nepageidaujamiems svečiams ant ėdalo.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 07, 17:27)
Kaip man patinka kai kam nors nesiseka.
Sukneles paprastesnes siūkitės, liks nepageidaujamiems svečiams ant ėdalo.

Kaip negražiai tu šneki, pamatysi nesiseks ir tau kada už tokius užgauliojimus. Ir nesitikėk kitų pagalbos, nes jie tau paprasčiausiai nepadės. schmoll.gif
Atsakyti