siaip tai punkcija ir isodinimas panasiai kaip ir visur 3 arba 5...
O stadijoj tai tikriausiai jau jokioj , esu po nepavykusio IVF ir nepavykusio snaigutes isodinimo. Tai dar viskas neatsluge....
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:28)
siaip tai punkcija ir isodinimas panasiai kaip ir visur 3 arba 5...
O stadijoj tai tikriausiai jau jokioj , esu po nepavykusio IVF ir nepavykusio snaigutes isodinimo. Tai dar viskas neatsluge....
Uzjauciu, Corina

3 arba 5? O nuo ko priklauso, kelinta diena? Kaip greitai dalijasi lastele ar laukia iki tam tikro skaiciaus pasidalijimo?
Ir gal zinai, ar skiria kokius vaistus nestumui palaikyti po isodinimo ir kaip ilgai, sekmes atveju??
taip priklauso kaip dalijasi.... dar kas liecia uzsaldyma mano klinikoje saldo tik blasto, pas juos labai geras atsilimo %, pvz mano 1 buvo likes isaugo iki blasto ir atlaike atsilima aisku irodymu neturiu nes pas mane nepasiliko....
Del vaistu po isodinimo tai tikriausiai individualiai, asmeniskai man po 1IVF buvo skirtas Crinonas, leidziamas progesterono aliejus, vaikiskas aspirinas ir estrofem(atrodo toks) pleistrai ir taip iki HCG dienos jei testas teigiamas tada iki 12 sav nestumo naudot viska...
Del vaistu po isodinimo tai tikriausiai individualiai, asmeniskai man po 1IVF buvo skirtas Crinonas, leidziamas progesterono aliejus, vaikiskas aspirinas ir estrofem(atrodo toks) pleistrai ir taip iki HCG dienos jei testas teigiamas tada iki 12 sav nestumo naudot viska...
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:36)
taip priklauso kaip dalijasi.... dar kas liecia uzsaldyma mano klinikoje saldo tik blasto, pas juos labai geras atsilimo %, pvz mano 1 buvo likes isaugo iki blasto ir atlaike atsilima aisku irodymu neturiu nes pas mane nepasiliko....
Keliu lasteliu isodina tada?
Man labai idomu, nes as gydausi NL, ir isodinimas visada visoms ta pacia diena! 3 diena po punkcijos.
Isodinimo diena pradet vartot progesterono zvakutes, 3 k. per diena po 2, 10 dienu. Ir toliau nieko.

man isodino 2emb. 8 lasteliu , cia vel pas kiekviena kitaip...
Man po ledinuko tik crinona reikejo vartot, kremas, bet cia visada vartoji iki HCG tyrimo. Bet tu juk jau laukiesi ar ne? Tu is IVF skyrelio jei neklystu...
Man po ledinuko tik crinona reikejo vartot, kremas, bet cia visada vartoji iki HCG tyrimo. Bet tu juk jau laukiesi ar ne? Tu is IVF skyrelio jei neklystu...
QUOTE(Corina @ 2009 05 08, 20:59)
man isodino 2emb. 8 lasteliu , cia vel pas kiekviena kitaip...
Nu va, visur skaitau, kad laukia kol daugiau lasteliu pasidalins. O jie cia sako, kad 4 lasteliu yra idealus isodinimui. Viskas cia kitaip.
Is tiesu tai as IVF is nevilties namu skyrelio. Ten pirma karta parasiau. Nes po eilinio IVF viena diena uzvelavo menesines, o antra kraujo pasirode. Pamaniau, kad vel nepavyko. Bet mmm veluoja iki siol, jau antra savaite...Perejau i IVF skyreli tada. Norisi kazkam issisakyt. Negaliu juk vyrui kasdien galva kvarsint su savo pojuciais be saiko...
Niekas dar man neptavirtino, kad laukiuosi. Logiskai galvojant ir visas viltis sutelkus, gal. Echo tik geg.18 d. Tada ir isgirsiu is tikruju kas ir kaip.
O kaip pas jus punkcija atlieka? Ar su narkoze?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 08, 14:51)
laukimas gali buti tikrai ilgesnis nei 3 menesiai.Nenoriu gasdinti,bet nusiteikit ilgiems tarpams tarp konsultaciju.Mano visos kons.kaip taisykle kas 4 menesius.O va Aushen lyg ir kas 7 ejo.
Kurioj tu GP prisiregistravus?
Kurioj tu GP prisiregistravus?
As ne Londone, gerokai labiau i siaure. Ultrasoundo tyrimo laukiau 1.5 men, spermiuku laukiam 2 men. Krauja galejau priduot is karto, pasiskiepyt taip pat, eiliu nera. Dabar vistiek negalim net bandyt, nes tik pirmadieni pasiskiepijau nuo rubella ir dabar 3 menesius reikia laukti, o po menesio eiti dar vieno skiepo nuo MMR. Noreciau per ta laika pasidaryti nuotrauka ir praeinamuma, kad paskui nereiktu vel menesiais laukti. Bandysiu eit zyzti pas GP. Nors jei tuos tyrimus tik vaisingumo klinika skiria, tai nezinau, kaip cia iseis

Bet gal praeinamuma darytis geriausia kai gali po to iskarto bandyt pastot, nes kanalelius pravalo? Nebezinau, susiveliau visai. Tikriausiai plauksiu pagal srove...
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 22:02)
As ne Londone, gerokai labiau i siaure. Ultrasoundo tyrimo laukiau 1.5 men, spermiuku laukiam 2 men. Krauja galejau priduot is karto, pasiskiepyt taip pat, eiliu nera. Dabar vistiek negalim net bandyt, nes tik pirmadieni pasiskiepijau nuo rubella ir dabar 3 menesius reikia laukti, o po menesio eiti dar vieno skiepo nuo MMR. Noreciau per ta laika pasidaryti nuotrauka ir praeinamuma, kad paskui nereiktu vel menesiais laukti. Bandysiu eit zyzti pas GP. Nors jei tuos tyrimus tik vaisingumo klinika skiria, tai nezinau, kaip cia iseis 
Bet gal praeinamuma darytis geriausia kai gali po to iskarto bandyt pastot, nes kanalelius pravalo? Nebezinau, susiveliau visai. Tikriausiai plauksiu pagal srove...

kiausintakiu praeinamuma ziuri suleide skysti,bet tas skystis ju nepravalo,tik parodo jie pratekami ar ne.kiausintakiai tvarkomi laparaskopiniu budu(operacija).jei uzkimsti pasalina(aisku tavo sutikimu),jei dalinai uzkimsti juos atidaro plastiko budu.tas buvo man daryta tai jau zinau.
QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 08, 15:36)
kaip suprast tavo pasakyma,ta basioji HYSTE......?nejau neduoda narkozes per tokia procedura?man LT ja dare ir nieko ten baisaus,uzmiegi 15min,atsibundi nei skausmo nei jokiu pojuciu,tik biski kraujo pasirode ir tiek.
Man pasake,isgerti pora tableciu nuo skausmo pries procedura.Del narkozes,tai nezinau,skaiciau cia SM apie tai,kad LT tikrai ne visos ja gauna.Uz tai ir bijau

QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 08, 19:38)
kiausintakiu praeinamuma ziuri suleide skysti,
Aciu kristiana1, as galvojau kad cia gali buti ta pati procedura
QUOTE(smint @ 2009 05 09, 07:57)
Man pasake,isgerti pora tableciu nuo skausmo pries procedura.Del narkozes,tai nezinau,skaiciau cia SM apie tai,kad LT tikrai ne visos ja gauna.Uz tai ir bijau 

gal jei visus tyrimus daro valstybinese ligoninese,tai sutinku kad gal narkozes ir neduoda,bet as tyriausi vaisingumo klinikoj Vilniuj,tai ten man ja dave.dabar esu airijoj ir geguzes 25d pirmas vizitas Galway vaisingumo klinikoj.biskuti mastau kad ir man bus daromos tos proceduros,tai nesmagu jei narkozes negausiu

QUOTE(kristiana1 @ 2009 05 11, 16:13)
gal jei visus tyrimus daro valstybinese ligoninese,tai sutinku kad gal narkozes ir neduoda,bet as tyriausi vaisingumo klinikoj Vilniuj,tai ten man ja dave.dabar esu airijoj ir geguzes 25d pirmas vizitas Galway vaisingumo klinikoj.biskuti mastau kad ir man bus daromos tos proceduros,tai nesmagu jei narkozes negausiu 

Bijau labai,bet ka padarysi

Beje,siandien dare man echo,tai zinokit nelabai supratau,cistu nera,bet rado sunykusiu kiausineliu nemazai,nu vienu zodziu nesuprantu iki siol kas ten ir kaip.Aisku nuramino mane,kad tukstanciams moteru taip buna,kad tai nuo streso, nu vienu zodziu.Gal kas gali paaiskinti ?