QUOTE(FRIGE @ 2009 06 06, 21:44)
sveikutes,keliu musu tema i virsu,reiketu jusu pagalbos

pasirodo,man vis dar ta pati cista yra ir jau trecia cikla,praeita cikla geriau KT,bet nepadejo

issireikalavau laparoskopijos,sakiau,kad nedarysiu jokiu IUI tol,kol jos man nepadarys....o apie ja as visiskai nieko nezinau...gal galit pasakyt kuri,kaip ja daro UK,ar ta pacia diena paleidzia,kiek laiko i darbuka negalima,as dirbu sunku fizini darba,kai klausiau paskutini karta,kai buvau,tai mano echoskopuotojas sake,kad galesiu jau dirbt po 4-5 dienu

nelabai as jais pasitikiu,gal jus geriau man ka pasakysit tuo klausimu?
Sveika,nelabai ka galiu pasakyt,bet kas liecia UK,tai cia gal Aushen atsakys.Kiek zinau jai dare cia,UK.Kazkur teko skaitineti,kad cia ir ta pacia diena paleidzia,po keliu valandu.Cia UK mamu forume skaiciau,na nenustebciau del to labai.Del ko LT i ligonine guldo ir dar palaiko,cia is kart paleidzia.Cia jau is savo patirties.Del darbingumo,kiek teko dometis(kazkada man laporosk buvo numatyta) tai cia labai asmeniskai.Kai kam ir po 3-4 dienu viskas ok,o kai kam ir po dvieju sav nekas.
Jei tavo darbas fizinis,manau imk 7 dienas (tiek gali be gyd pazymos,self explanatory daryt,o jei ka manau sick note parasytu?tas paprastai buna 2 savaites)
Man kai negimdinis buvo,viena para ligoninej buvau,paprasiau jei gali parasyt scik note,na galvojau tom keliom dienom,parase 2 savaitem.Gal ir tau taip iseis?Jos pilnai apmokamos.