Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:32)
labai dekui tau...pabandysiu paprasyt pergalva negausiu,o kad pasijuoks tai visko gali buti su jais...o gal netycia ka ir pasius darytis... 4u.gif

tai jo,nesuprasi ten ju.neaisku kas jiems uzeis.parasyk rytoj 4u.gif
Atsakyti
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif 4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias nestuke.gif link.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 05 12, 15:09)
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif  4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias  nestuke.gif link.... 4u.gif

As irgi viena kart pas toki jauna babaju pataikiau,tai greitai jis man visus laiskus surase ir viska normaliai paaiskino.
Ir tikrai gausis pas tave viskas normaliai,jei pastojai viena karta-pastosi ir antra,ir si kart sekmingai.
As ryt bandysiu registruotis pas gp,bet per savo gydymus,geriamus vaistus ir problemas man jau visos kruvos gydytoju reikia.Kazin ar gp uzteks,na pamatysim...
Atsakyti
Siaip ir mano reikalai pasistumejo, kai patekau pas gydytoja babaika. Siandien gavau laiska uzsirasyt vel pas ja appointmentui, nes gavo tyrimu rezultatus. Eisiu ketvirtadieni ar penktadieni. Gal cia susije su rytietiska kultura, kai jiems yra super svarbu vaikai ir vaisingumas, tai jie neignoruoja problemos su nuolatiniu "viskas gerai, pagerkit paracetamolio" doh.gif o is karto siuncia tyrimams ir panasiai.
Taip norisi tiket, kad viskas bus gerai, bet pesimizmas juodas tuo klausimu, jei atvirai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 12, 20:19)
Siaip ir mano reikalai pasistumejo, kai patekau pas gydytoja babaika. Siandien gavau laiska uzsirasyt vel pas ja appointmentui, nes gavo tyrimu rezultatus. Eisiu ketvirtadieni ar penktadieni. Gal cia susije su rytietiska kultura, kai jiems yra super svarbu vaikai ir vaisingumas, tai jie neignoruoja problemos su nuolatiniu "viskas gerai, pagerkit paracetamolio"  doh.gif o is karto siuncia tyrimams ir panasiai.
Taip norisi tiket, kad viskas bus gerai, bet pesimizmas juodas tuo klausimu, jei atvirai... verysad.gif

console.gif Jau juda tavo reikaliukai.Suzinosi kas ir kaip.O man tai tik birzelio 11 tik nuotrauka darys doh.gif dar po 6 savaiciu gydytojas priims,nu vienu zodziu.Iki to laiko turbut grysiu i LT ir bent jau kraujo hormonu tyrimus pasidarysiu,nes neisivaizduoju kas ir kaip ten pas mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smint: 12 gegužės 2009 - 20:55
QUOTE(aushen @ 2009 05 12, 17:09)
niu va...pasakysiu tik tiek,kad as neuzklausiau apie tuos tyrimus doh.gif papuolaiu pas kita daktara,kuris labai patiko,nes buvo pilnumoj perskaites mano istorija ligos uzjaute del praradimo,ir paguode kad 9% moteu persileidzia,kad taip kaip ir naturalu cia...paskui dar jis sako labai turetum dziaugtis nes begalo gerai kaip su tokiom bedom po 3 men clomid gerimo tau pavyko pastoti,tai begalo gerai sako...uzkalbejo jis danti ir isejau patenkinta doh.gif isfaksavo jis i ligonine vel prasyma priimti mane butent tam mano gyditojui,ir liepe laukti jau laikso su apoitmentu pas ji...ir sake jai 2-3 savaiciu laikotarpi nesulauskiu ateiti pasimatyt su juo vel,jis imsis kazkokiu kitu budu..sakau jaunas babajus papuole bet patiko kaip dakataras labai rolleyes.gif  4u.gif tai ka prasideda tolaiu mano laukimai ir kelias  nestuke.gif link.... 4u.gif

niu matai,tikiuosi,kad nebereikes tau ilgai laukti savo stebuklelio ir jis tikrai nepabegs nuo taves wub.gif wub.gif o man nervas kyla...vargstu su cistom kad jas kur...butu praeita cikla israse KT,tai gal buciau jau galejusi bandyt,bet ne lauke,kol isnyko,ciklas uzsitese,velavo vos ne 3 sav mmmm ir nauju cistu priaugo...toks jausmas,kad taip ir nepradesiu as...dabar tas KT dar visa cikla gerti...pradejau ir as pykt ant UK gydytoju verysad.gif
Atsakyti
sveikutes visos,kur dingusios 4u.gif kaip sekasi? man tai kol kas tik nervukus gadina,penkt gavau laiska,kad turiu susimoket ligoninei £400 blink.gif blink.gif tai visa savaitgali stresavau,galvoju,tai juk moku tik uz IUI,o jos dar nedariau doh.gif tai ti siryt prisiskambinau,pasirodo,kad jie susimaise ir atsiunte uzsimoket uz IUI,atsiprase,nu bet streso tai turejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2009 05 28, 09:09)
sveikutes visos,kur dingusios 4u.gif kaip sekasi? man tai kol kas tik nervukus gadina,penkt gavau laiska,kad turiu susimoket ligoninei £400 blink.gif  blink.gif tai visa savaitgali stresavau,galvoju,tai juk moku tik uz IUI,o jos dar nedariau doh.gif tai ti siryt prisiskambinau,pasirodo,kad jie susimaise ir atsiunte uzsimoket uz IUI,atsiprase,nu bet streso tai turejau  doh.gif

Sveikute 4u.gif
niekur nedingusios,na gal siek tiek is sio skyrelio blush2.gif

Nu nieko sau unsure.gif nors as nenustebciau,is ju daug ko galima tiketis.
Kada zadi su IUI startuoti?Ar cistos dingo?

O tau iui daro nhs ligoninej ar jie iui,ivf siuncia i fertility klinikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 28 gegužės 2009 - 10:47
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 28, 11:40)
Sveikute  4u.gif
niekur nedingusios,na gal siek tiek is sio skyrelio  blush2.gif

Nu nieko sau  unsure.gif nors as nenustebciau,is ju daug ko galima tiketis.
Kada zadi su IUI startuoti?Ar cistos dingo?

O tau iui daro nhs ligoninej ar jie iui,ivf siuncia i fertility klinikas?

mano ligoninej yra fertility klinika ax.gif ten ir darysiu IUI,si men as geriu KT,mat priaugo nauju cisturyt jau paskutine tabletyte isgeriu ir eisiu echo daryt...tada ir zinosu tikiuosi,kada galesiu startuot ax.gif kazin,o jie iskart po KT simuliuoja?mat as kai buvau lt trecia IUI dariau iskart is po 3 men KT kurso smile.gif tai gal ir cia man leis isart pradet g.gif
Atsakyti
sveikutes,keliu musu tema i virsu,reiketu jusu pagalbos 4u.gif pasirodo,man vis dar ta pati cista yra ir jau trecia cikla,praeita cikla geriau KT,bet nepadejo doh.gif issireikalavau laparoskopijos,sakiau,kad nedarysiu jokiu IUI tol,kol jos man nepadarys....o apie ja as visiskai nieko nezinau...gal galit pasakyt kuri,kaip ja daro UK,ar ta pacia diena paleidzia,kiek laiko i darbuka negalima,as dirbu sunku fizini darba,kai klausiau paskutini karta,kai buvau,tai mano echoskopuotojas sake,kad galesiu jau dirbt po 4-5 dienu blink.gif nelabai as jais pasitikiu,gal jus geriau man ka pasakysit tuo klausimu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2009 06 06, 21:44)
sveikutes,keliu musu tema i virsu,reiketu jusu pagalbos 4u.gif pasirodo,man vis dar ta pati cista yra ir jau trecia cikla,praeita cikla geriau KT,bet nepadejo doh.gif issireikalavau laparoskopijos,sakiau,kad nedarysiu jokiu IUI tol,kol jos man nepadarys....o apie ja as visiskai nieko nezinau...gal galit pasakyt kuri,kaip ja daro UK,ar ta pacia diena paleidzia,kiek laiko i darbuka negalima,as dirbu sunku fizini darba,kai klausiau paskutini karta,kai buvau,tai mano echoskopuotojas sake,kad galesiu jau dirbt po 4-5 dienu blink.gif nelabai as jais pasitikiu,gal jus geriau man ka pasakysit tuo klausimu? blush2.gif

Sveika,nelabai ka galiu pasakyt,bet kas liecia UK,tai cia gal Aushen atsakys.Kiek zinau jai dare cia,UK.Kazkur teko skaitineti,kad cia ir ta pacia diena paleidzia,po keliu valandu.Cia UK mamu forume skaiciau,na nenustebciau del to labai.Del ko LT i ligonine guldo ir dar palaiko,cia is kart paleidzia.Cia jau is savo patirties.Del darbingumo,kiek teko dometis(kazkada man laporosk buvo numatyta) tai cia labai asmeniskai.Kai kam ir po 3-4 dienu viskas ok,o kai kam ir po dvieju sav nekas.
Jei tavo darbas fizinis,manau imk 7 dienas (tiek gali be gyd pazymos,self explanatory daryt,o jei ka manau sick note parasytu?tas paprastai buna 2 savaites)
Man kai negimdinis buvo,viena para ligoninej buvau,paprasiau jei gali parasyt scik note,na galvojau tom keliom dienom,parase 2 savaitem.Gal ir tau taip iseis?Jos pilnai apmokamos.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 06 07, 01:09)
Sveika,nelabai ka galiu pasakyt,bet kas liecia UK,tai cia gal Aushen atsakys.Kiek zinau jai dare cia,UK.Kazkur teko skaitineti,kad cia ir ta pacia diena paleidzia,po keliu valandu.Cia UK mamu forume skaiciau,na nenustebciau del to labai.Del ko LT i ligonine guldo ir dar palaiko,cia is kart paleidzia.Cia jau is savo patirties.Del darbingumo,kiek teko dometis(kazkada man laporosk buvo numatyta) tai cia labai asmeniskai.Kai kam ir po 3-4 dienu viskas ok,o kai kam ir po dvieju sav nekas.
Jei tavo darbas fizinis,manau imk 7 dienas (tiek gali be gyd pazymos,self explanatory daryt,o jei ka manau sick note parasytu?tas paprastai buna 2 savaites)
Man kai negimdinis buvo,viena para ligoninej buvau,paprasiau jei gali parasyt scik note,na galvojau tom keliom dienom,parase 2 savaitem.Gal ir tau taip iseis?Jos pilnai apmokamos.

aciu 4u.gif na man ja ir darys musu ligoninej,kur yra day stay unit,tai delto ir maniau,jog paleis ta pacia diena ax.gif o del darbuko,tai man viskas gerai,mat as self employed'a turiu,tvarkausi namus,tai galiu buti be darbo tiek,kiek reikes,vistiek niekas nemokes,o su zmonemis susitarsiu...kazin kaip musu Aushen sekasi? ax.gif
Atsakyti