QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 20:35)
dekui zinok atsigaunu po biski,tik sirdi pleso mintis kam dave taip netiketai,nes jau nebesitikejau,ir ateme....o del tos toksiplazmozes tai geras nesu dar taip girdejus...nezinau einant ryt i gp gal reik uzklaust ar galetu kokiu tyrimu siust,bet jau jauciu ka isgirsiu,kad maziau sukciau smegenis...
Zinok,nieko jie man iki 3 nedare.Tik hormonus ir viskas,visas nelaimes nurase gamtos atrankai ir tipo paslapciom,rekomendavo baby aspirin gerti.Viena kart per diena.Cia del antifosfolipidinio sindromo,kai kraujo kresumas padidejes.Bet ir to netyre.Aisku negeriau,nes jau LT buvau issityrus,kad viskas man su kresumu gerai.
Na ziurek,gal pas tave gp normalesnis gal bent parasys i ligonine,ten jau fertility klinikoje gal sugalvos kokius tyrimus padaryt.Nors ir LT nelabai po vieno kas daro.
O kada tu i Lietuva vaziuoji?Gal vien del savo ramybes ten pasidarytum tyrimus.Tiesa,UK kitu saliu tyrimu nelabai pripazista,man viska jie per nauja perdare,bet bent pati zinosi,kad viskas gerai.O ramus nervai ,tai jau daug!
Na ziurek,sekmes rytoj.Laikysiu spygas,kad padarytu kokius tyrimus.
O as siandien susirgau,ryt pradedu clomida.Jau 4 ciklas su clomidu bus,ir laukiu birzelio 29 appoitmento ligoninej,kazin ka pasakys gero?