Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

sveikos merginos 4u.gif norejau paklaust truputi ne i tema blush2.gif ar yra merginu,dariusiu IVF Tartu arba Rygoj Embrion klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 08, 15:51)

Aushen,kaip tu gyvuoji?ar viskas gerai?Kada pas gydytojus?

labuka,gyvuoju,nieko nepadarysi,reik judet pirmyn....einu ryt i gp vel pernaujo prasyti siuntimo pas savo daktara ta i ligonine....
klausyk keberiokst tu turejai 3 persileidimus jai neklystu,ir tau cia jokiu tyrimu jie nesiunte darytis,o tu pacios gp neprasei siuntimu bent antifosfolipodini sidroma ar toksiplazmozes tyrimus kad padarytu...?as taip bijau,dabar baimes 2 kaip vel pastot,ir antra kaip isnesiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:22)
labuka,gyvuoju,nieko nepadarysi,reik judet pirmyn....einu ryt i gp vel pernaujo prasyti siuntimo pas savo daktara ta i ligonine....
klausyk keberiokst tu turejai 3 persileidimus jai neklystu,ir tau cia jokiu tyrimu jie nesiunte darytis,o tu pacios gp neprasei siuntimu bent antifosfolipodini sidroma ar toksiplazmozes tyrimus kad padarytu...?as taip bijau,dabar baimes 2 kaip vel pastot,ir antra kaip isnesiot verysad.gif

Laikykis Auchen unsure.gif Zinau kaip jautiesi,pati esu tai patysrus unsure.gif As po persileidimo nulekiau i LT visus tyrimus nuo zarazu pasidaryti.Tai man paaiskino,kad jei persileidimas ivyko del toksiplazmozes,tai jau antra karta del to nepersileisciau.O ar tai tiesa,tai nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2009 05 11, 20:31)
Laikykis Auchen unsure.gif Zinau kaip jautiesi,pati esu tai patysrus unsure.gif As po persileidimo nulekiau i LT visus tyrimus nuo zarazu pasidaryti.Tai man paaiskino,kad jei persileidimas ivyko del toksiplazmozes,tai jau antra karta del to nepersileisciau.O ar tai tiesa,tai nezinau unsure.gif

dekui zinok atsigaunu po biski,tik sirdi pleso mintis kam dave taip netiketai,nes jau nebesitikejau,ir ateme....o del tos toksiplazmozes tai geras nesu dar taip girdejus...nezinau einant ryt i gp gal reik uzklaust ar galetu kokiu tyrimu siust,bet jau jauciu ka isgirsiu,kad maziau sukciau smegenis...
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:35)
dekui zinok atsigaunu po biski,tik sirdi pleso mintis kam dave taip netiketai,nes jau nebesitikejau,ir ateme....o del tos toksiplazmozes tai geras nesu dar taip girdejus...nezinau einant ryt i gp gal reik uzklaust ar galetu kokiu tyrimu siust,bet jau jauciu ka isgirsiu,kad maziau sukciau smegenis...

Laikykis mirksiukas.gif O dave tam,kad neprarastum vilties ir tikejimo.Paguosiu tave,taip kaip mane medikai guodzia,kad jei buvai pastojus,tai vadinasi ne viskas prarasta,vadinasi gali,tai tik laiko klausimas.O kurioj tu vietoj gyveni?I kokia ligonine vaikstai?Mano GP tai dundukas geras,bet nors tiek gerai,kad pats nesupranta tai iskarto nusiunte mus pas vaisingumo specealistus.
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 20:35)

Zinok,nieko jie man iki 3 nedare.Tik hormonus ir viskas,visas nelaimes nurase gamtos atrankai ir tipo paslapciom,rekomendavo baby aspirin gerti.Viena kart per diena.Cia del antifosfolipidinio sindromo,kai kraujo kresumas padidejes.Bet ir to netyre.Aisku negeriau,nes jau LT buvau issityrus,kad viskas man su kresumu gerai.
Na ziurek,gal pas tave gp normalesnis gal bent parasys i ligonine,ten jau fertility klinikoje gal sugalvos kokius tyrimus padaryt.Nors ir LT nelabai po vieno kas daro.
O kada tu i Lietuva vaziuoji?Gal vien del savo ramybes ten pasidarytum tyrimus.Tiesa,UK kitu saliu tyrimu nelabai pripazista,man viska jie per nauja perdare,bet bent pati zinosi,kad viskas gerai.O ramus nervai ,tai jau daug!
Na ziurek,sekmes rytoj.Laikysiu spygas,kad padarytu kokius tyrimus.

O as siandien susirgau,ryt pradedu clomida.Jau 4 ciklas su clomidu bus,ir laukiu birzelio 29 appoitmento ligoninej,kazin ka pasakys gero?
Atsakyti
mumis ir iskart siunte,pati nieko nedare...as gyvenu vakaru londone,ir vaikstau i ealing ligonine...ir dekui uz paguoda...aisku neviskas prarasta,bet vel pernauja dabar masatu o gal va si men gausis,nes mes nusprendem nieko nelaukti ir darbuojiemes toliau...nes gimda issivale graziai...kaip buvau skane sake like tik pedsakai ir vaizdas kaip mmm gale...as jau savo mmmlaukdavau ramiai ir zinodavau kad kitaip ir but negali,o dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 11, 20:48)
Zinok,nieko jie man iki 3 nedare.Tik hormonus ir viskas,visas nelaimes nurase gamtos atrankai ir tipo paslapciom,rekomendavo baby aspirin gerti.Viena kart per diena.Cia del antifosfolipidinio sindromo,kai kraujo kresumas padidejes.Bet ir to netyre.Aisku negeriau,nes jau LT buvau issityrus,kad viskas man su kresumu gerai.
Na ziurek,gal pas tave gp normalesnis gal bent parasys i ligonine,ten jau fertility klinikoje gal sugalvos kokius tyrimus padaryt.Nors ir LT nelabai po vieno kas daro.
O kada tu i Lietuva vaziuoji?Gal vien del savo ramybes ten pasidarytum tyrimus.Tiesa,UK kitu saliu tyrimu nelabai pripazista,man viska jie per nauja perdare,bet bent pati zinosi,kad viskas gerai.O ramus nervai ,tai jau daug!
Na ziurek,sekmes rytoj.Laikysiu spygas,kad padarytu kokius tyrimus.

O as siandien susirgau,ryt pradedu clomida.Jau 4 ciklas su clomidu bus,ir laukiu birzelio 29 appoitmento ligoninej,kazin ka pasakys gero?

ar eini keberiokst kur nors skana pasidaryti kaip mastei?na va jau 4 ciklas,nera taip lengva pagauti visdelto ta stebukleli...bet linkiu kad 4 kartas garantuotu... 4u.gif
o as kada i lt vaziuosiu visiskai neaaisku,neplanuojam nieko,retai mes i ja vazinejam... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 11 gegužės 2009 - 22:01
As buvau siandien 21d. krauja priduot, antra karta, nes pirmas rode zema progesterona ir norejo pakartot. Labai noriu suzinot visu tyrimu rezultatus, kazkaip kai zinai tai lengviau susivokt kokia situacija
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 20:58)

ar eini keberioks kur nors skana pasidaryti kaip mastei?na va jau 4 diklas,nera taip lengva pagauti visdelto ta stebukleli...bet linkiu kad 4 kartas garantuotu... 4u.gif
o as kada i lt vaziuosiu visiskai neaaisku,neplanuojam nieko,retai mes i ja vazinejam... unsure.gif

Ejau tik pirma menesi,privaciai.antra menesi ginius kazkur atostogom isvare,kito nesusiradau,taip ir sustojau vaiksciot.
Paklausk ryt del tu tyrimu,na gal padarys ka...
Jo,nera taip lengva.Man kazkaip dar ir psichologiskai jau sunku daros,kai matau as ju tokia sistema ir tokia,atsiprasant,"super" prieziura ,tai net neisivaizduoji kiek pykcio kaupias ir ant padeties kurioj esam,ir ant pacios saves,kad mes vis dar cia ir ant salies tokios sistemos,kad nera normalios prieziuros ir visa tai susideda i toki skausmingai ilga laika.Turiu kazkokia kvaila nuojauta,kad mums grizus i lt daug kas susitvarkys savaime.
Atsakyti
dar kol nepabegai keberiokst kaip angliskai teisingai pasakyti tuos tyrimukus prasant,gal zinai kaip skamba tas antifosfolipidinis sindromas taksiplazmoze...o ka galima dar paparasyti,citomegalo virusa?ar ne nes as vis googlinau goglinau vis info ieskojau..dar lyg genetinius tyrimus siulo darytis,bet abejoju jog imsis jie situ tyrimu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 11 gegužės 2009 - 22:12
QUOTE(aushen @ 2009 05 11, 21:11)
dar kol nepabegai keberiokst kaip angliskai teisingai pasakyti tuos tyrimukus prasant,gal zinai kaip skamba tas antifosfolipidinis sindromas taksiplazmoze...o ka galima dar paparasyti,citomegalo virusa?ar ne nes as vis googlinau goglinau vis info ieskojau..dar lyg genetinius tyrimus siulo darytis,bet abejoju jog imsis jie situ tyrimu unsure.gif

antifosf.-pas juos trumpinasi APS arba antiphospolipid syndrom,
toxoplasmosis,cytomegalovirus.

del genetiniu,tikrai nemanau,kad darys.o ir labai retai buna netvarkoj su tom chromosomom.
Atsakyti
labai dekui tau...pabandysiu paprasyt pergalva negausiu,o kad pasijuoks tai visko gali buti su jais...o gal netycia ka ir pasius darytis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushen: 11 gegužės 2009 - 22:33