Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Sveikutes, na cia jus labai graziu gelyciu turite kur galeciau gauti koki svoguneli grazios kalijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 10, 19:15)
Sveikutes, na cia jus labai graziu gelyciu turite kur galeciau gauti koki svoguneli grazios kalijos?  smile.gif

parduotuvese buna pirkt, maximose, zalioj stotelej manau ir turguje galetum gaut g.gif
Atsakyti
aciu, thumbup.gif bandysiu ieskoti
Atsakyti
nors kolkas as dar nemaciau ju pirkti, gal veliau bus g.gif
Atsakyti
Bandziau ieskoti nete kokio puslapio is kur atsisiusi galeciau, bet nieko neradau
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 03 04, 21:11)
žurnale "Moters savaitgalio patarimai. Kambarinių gėlių priežiūra" štai ką rašo apie kalijas
Kalijos yra pagalbininkės meilės reikaluose, saugo šeimyninę laimę, neigiamas emocijas paverčia teigiamomis, išsaugo švelnuma ir geranoriškumą, padeda  iš širdies pasikalbėti  4u.gif
va kokios geruolės biggrin.gif

Tai manoji arba nenori saugot arba jau apsaugojo musu seimyna,es lapai nulinko jos ziauriai verysad.gif . Nenoriu jos prarast cry.gif
Atsakyti
Stai ta nabagele:
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 12, 17:51)
Stai ta nabagele:

pabandyk gelbėti - persodink 4u.gif o gal kokių kenkėjų atsirado apžiūrėk, o gal tiesiog perlaistei g.gif
Bet manau persodinti tikrai verta, blogiau jau nebus
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 03 13, 11:36)
pabandyk gelbėti - persodink 4u.gif  o gal kokių kenkėjų atsirado apžiūrėk, o gal tiesiog perlaistei g.gif
Bet manau persodinti tikrai verta, blogiau jau nebus

reiks taip ir padaryti
Atsakyti
nusprendziau parduoti kelias kalijas, bet kadangi jos dar tik leidzia daigus, todel nezinau kokiu spalvu atliko, tai kai prazydinsiu, tada ir bus matyti. jos turetu prazydeti apie geguzes pabaiga. nuostabus grozis!!!
Papildyta:
Sveikos kaliju gerbejos.As taip pat nusprendziau auginti sias gelytes,nes labai jau garzios.Nusipirkau triju rusiu gumbu.Gal galite patarti,kada jas sodinti.Ir ar sodinti i vazona ar tiesiai i grunta kieme.Nes girdejau,kad lauke auginamos geriau auga ir zydi.
Kazin ar pirmus metus imanoma sulaukti ziedu???Ar gali tekti palaukti kitu metu

Kalijos pas mane auga lauke vazonuose. namuose neauginu. zydi visa vasara. jei Kalijos svoguneli pirkai parduotuveje olandu kilmes, tai ziedau arba nebus siais metais, arba bus labai mazas ir nelabai issivystes, arba apskritai gali neuzdereti. na cia mano tokia karti patirtis su pirktinem kalijom pakeliuose g.gif jos sunkiai issiauga. bet bandyti verta, jei pavyks turesi labai graziu ziedu kitais ar dar kitais metais, kai krumelis bus didesnis.
Papildyta:
stai mano klivijos kieme ax.gif

http://public.fotki....FOXXXX/kalijos/
Papildyta:
labai labai atsiprasau. per skubejima kalijas klivijom pavadinau blush2.gif
Atsakyti
[quote=RenataJ.,2008 03 13, 12:46]
stai mano klivijos kieme ax.gif

http://public.fotki....FOXXXX/kalijos/

labai gražios wub.gif , o žiemą jas iškasi ar tiesiog su vazonu vėsiai kur nors laikai ax.gif
Atsakyti
Labai grazios, manoirgi tokios buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 13 kovo 2008 - 16:20