Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Jasmin @ 2008 02 06, 15:27)
o tai ką man daryti patarkite jei stovi be žemių ir leidžia daigelius, jau po 0,5 cm tikrai išlindo  g.gif  gal į žemę pakasti bet dar laikyti tamsoje ir nelaistyti doh.gif

Manyčiau, kad sodink į žemę ir kelk į šviesą. Gal joms buvo per šilta ir anksčiau prabudo, paprasčiausiai sulauksi žiedų anksčiau nei kitos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kaliju gerbejos.As taip pat nusprendziau auginti sias gelytes,nes labai jau garzios.Nusipirkau triju rusiu gumbu.Gal galite patarti,kada jas sodinti.Ir ar sodinti i vazona ar tiesiai i grunta kieme.Nes girdejau,kad lauke auginamos geriau auga ir zydi.
Kazin ar pirmus metus imanoma sulaukti ziedu???Ar gali tekti palaukti kitu metu blush2.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,na as vakar pasodinau kaliju gumbus i vazonus,paziuresim kas mkan gausis is ju
Atsakyti
Jei pasodinot į vazoną, nesistenkite dar lieti, kad perdaug neišstyptų.Aš vasarai sodinu lauke. Auginu gelsvas.
http://www.sodai.lie....com/Kalija.htm
Atsakyti
Regila,ka man patartum,jei as noriu savo kalijas auginti laike,ar man jas reikia dabar kisti i vazona ir palaikyti kambaryje o po to persodinti,ar kai atsils iskart tiesiai i grunta sodinti g.gif
Atsakyti
žurnale "Moters savaitgalio patarimai. Kambarinių gėlių priežiūra" štai ką rašo apie kalijas
Kalijos yra pagalbininkės meilės reikaluose, saugo šeimyninę laimę, neigiamas emocijas paverčia teigiamomis, išsaugo švelnuma ir geranoriškumą, padeda iš širdies pasikalbėti 4u.gif
va kokios geruolės biggrin.gif
Atsakyti
Na kur jus kaliju gerbejos blush2.gif help.gif Gal todel jus cia retai uzsukat,jog dar ne sezonas?! smile.gif ...
Nes as nelabai zinau ka man daryt,noriu kelijas pradet auginti,bet noriu jas lauke auginti,tai nebezinau ar dabar man jas sodinti i vazona ar veliau tiesiai i grunta?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 09, 23:46)
Na kur jus kaliju gerbejos blush2.gif  help.gif Gal todel jus cia retai uzsukat,jog dar ne sezonas?! smile.gif ...
Nes as nelabai zinau ka man daryt,noriu kelijas pradet auginti,bet noriu jas lauke auginti,tai nebezinau ar dabar man jas sodinti i vazona ar veliau tiesiai i grunta?? g.gif

Jei norite,kad greiciau Kalijos isdygtu tada sodinkite dabar i vazonelius,o jei neskubu - tada veliau sodinkite tiesiai i grunta mirksiukas.gif
As ruzavas kalijas pries kelias dienas sodinau i vazona,bet jas as laikysiu lauke - vazone ax.gif
Atsakyti
Dekui,reiks ir man tada i vazona jau kist biggrin.gif .O kazina imanoma pirmais metais sulaukti ziedu.Jie toki nuostabus....
As turiu nusipirkus baltas,geltonas ir tamsiai bordo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 25, 12:04)
Regila,ka man patartum,jei as noriu savo kalijas auginti laike,ar man jas reikia dabar kisti i vazona ir palaikyti kambaryje o po to persodinti,ar kai atsils iskart tiesiai i grunta sodinti g.gif

praeitais metais, tai kovo men. sodinau i vazona, opoto persodinau i zeme zydejo thumbup.gif ir isleido po kelis ziedus, tik man neatitiko ziedu spalvos kurias pirkau doh.gif daugiau is "nojaus seklos" nepriksiu schmoll.gif ir dar mano puse gumbu MB ismete i komposta doh.gif pagalvojo, kad tai vazonikai su zemem ir ismete verysad.gif tik viena vazonika esu issisaugojus cray.gif
Atsakyti
Isivaizduoju ka atsieme tavo MB...
As tada pasodinsiu ia lauksiu ziedu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 10, 16:14)
Isivaizduoju ka atsieme tavo MB...
As tada pasodinsiu ia lauksiu ziedu. thumbup.gif

ka jau ten besakysi, kaip viskas komposte doh.gif tik paskiau kad daugiau prie mano vazoniku nekistu ranku mad.gif
Atsakyti