na norejau ir as klausti kas gi mano kalijai pasidare, bet supratau jau... ji ruosiasi miego... lapai nudziuvo, galvojau kad mest lauk reiks.
bet ne ji dart gyvuos
Pasakykit kaliju augintojos, manoji nulenke lapus. Nesuprantu ar cia nuo perlaistymo ar siaip ja kazkas nepatinka
Brangus draugai, kolegos i visi kiti, kurie siuntete nuosirdziausius linkejimus per paeitas sv.Kaledas, skubu pranesti - nifiga- niekas neisipilde !!!!! todel per sias sv. Kaledas prasau siusti pinigais, konjakais arba dovanomis
su sv. Kaledom!!!
dar ir kalijos noreciau
dar ir kalijos noreciau
QUOTE(rimulia12 @ 2007 12 25, 13:56)
Pasakykit kaliju augintojos, manoji nulenke lapus. Nesuprantu ar cia nuo perlaistymo ar siaip ja kazkas nepatinka 
ji juk dabar ziemoja, be lapu
pas mane tik gumbai zemeje vazoncike ir viskas as net jos ir nelaistau
QUOTE(rena @ 2007 12 27, 18:37)
ji juk dabar ziemoja, be lapu
o tai ka daryti kai gauni ja dar zydicia?
Gumbai miega tik atveztiniu
geltonu, violetiniu ir kitokiu spalvu
Pas mane mociutes senovines balto, tai jos visai nemiega
Vasara darze pacioj prasciausioj vietoj pavargsta, po to i vazonus su pagerinta zeme, tai tiek islapoja isbujoja
ir pilna ziedu buna
Na o su tom spalvotom tai taaiiippp...jos miegelio kartais nori, bet jas ivedu i musu gyvenimo ritma
pavasari, vasara auga zydi
rudenio pabaigoje per ziema miega
Pas mane mociutes senovines balto, tai jos visai nemiega
Vasara darze pacioj prasciausioj vietoj pavargsta, po to i vazonus su pagerinta zeme, tai tiek islapoja isbujoja
Na o su tom spalvotom tai taaiiippp...jos miegelio kartais nori, bet jas ivedu i musu gyvenimo ritma
QUOTE(rimulia12 @ 2007 12 27, 17:49)
Kai gauni žydinčią, reikia palieti, patręšti žydinčių gėlių trąšom, tik su tuo liejimu reikia labai atsargiai - juk žiema. Svarbu neperlaistyti.
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 23, 00:59)
Kai gauni žydinčią, reikia palieti, patręšti žydinčių gėlių trąšom, tik su tuo liejimu reikia labai atsargiai - juk žiema. Svarbu neperlaistyti.
Nu maniske dar zydi, nors labai nulinke, bet gyvuoja.
o mano spalvotos kalijos ramiai sau ilsėjosi iškastos spintelėje, o dabar žiūriu kad ir be žemių jau augti pradėjo
vadinasi bunda
Mano geltonoji kalija dar rūsyje vazone, sausose žemėse. Tai gal jau laikas kelti į šilumą ir šviesą ir pradėti daiginti?
Man ir įdomu, ar dar ne per anksti
o tai ką man daryti patarkite jei stovi be žemių ir leidžia daigelius, jau po 0,5 cm tikrai išlindo
gal į žemę pakasti bet dar laikyti tamsoje ir nelaistyti