Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 03 26, 12:16)
Taip, taip, galima šį bei tą ir pas mus rasti - va, kaip rašiau jau, black star Senukuose yra. Banginy, Vilniuj, jei ką - dar vakar mačiau kelias stovinčias. Raudonų tai tik svogūnėlių mačiau pirkti.

as nieko pries ir is svogunėlių uzsiauginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 03 26, 10:59)
O siaip del siuntimo va tokios zinios- radau drauga, kuris grizta i LT birzelio menesi, tai galetu jis parvezti mums tu gumbeliu thumbup.gif  Bet vis tiek siulau ieskoti LT, nes kazi kaip tos amerikines seklos sudygs cia  g.gif  Man kazkaip didoki pinigai uz kate maise, o jei ta mano grazuole ims ir pavirs i paprasta baltaja doh.gif 
Nu dar turim laiko tongue.gif Jei ka, geguzes menesi atnaujinsim "uzsakymus" mirksiukas.gif

na ir gerai, kolkas dar knisim LT biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 03 26, 11:03)
na gal pirmiausia Lt paieskokim tu gumbeliu...va as jau rozine ir balta nsuipirkau, dar ieskosiu raudonos ir juodos  4u.gif

na jei pirkai is Nojaus seklu, tai lb nesidziaug, nes as irgi ruzava turejau, o isauko kazkokia nei sis neitas, ruzavos spalvos 0 doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 03 26, 11:08)
O kur Jus perkat?? Domina jau vazonuose, nes laaaaabai neturiu kantrybes auginti nuo gumbo blush2.gif

as tai perku gumbus smile.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 03 26, 11:16)
Raudonų tai tik svogūnėlių mačiau pirkti.

idomu balandi dar bus g.gif tik tada in sostine mausiu, o pas mus kaime tai ner schmoll.gif seniuose tik geltonos ir baltos g.gif
Atsakyti
jauciu kad Nojaus doh.gif va jetau, o tai kokia ta spalva jei ne rozine?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 26, 15:09)
jauciu kad Nojaus  doh.gif  va jetau, o tai kokia ta spalva jei ne rozine?

na gal pas tave bus ir rozine g.gif

tuoj palauk pakapstysiu tema, kazkada dejau cia fotkes g.gif

radau
pasiziurek cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 26 kovo 2008 - 15:38
ssveikos merginos,as vakar pasisodinau persikos spalvos ir raudona kalija,tai bus matyti kokios is tikruju bus ju spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 26, 16:34)
na gal pas tave bus ir rozine g.gif

tuoj palauk pakapstysiu tema, kazkada dejau cia fotkes g.gif

radau
pasiziurek cia

nu bet irgi nebloga spalvyte, nors i rozine visai nepanasu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2008 03 26, 16:56)
ssveikos merginos,as vakar pasisodinau persikos spalvos ir raudona kalija,tai bus matyti kokios is tikruju bus ju spalvos biggrin.gif

kur gumbiukus pirkai?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 26, 16:14)
nu bet irgi nebloga spalvyte, nors i rozine visai nepanasu  smile.gif

na bet pas mane jos neber schmoll.gif MB ja kompostu paverte doh.gif tenka vel is naujo gumbus pirkti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 26, 17:47)
na bet pas mane jos neber schmoll.gif MB ja kompostu paverte doh.gif tenka vel is naujo gumbus pirkti mad.gif

ups ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as esu naujoke, vakar nusipirkau gumbus, tai man i vazonelius namuose sodinti ar iskarto i lauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malaizija @ 2008 03 27, 10:40)
Sveikos 4u.gif as esu naujoke, vakar nusipirkau gumbus, tai man i vazonelius namuose sodinti ar iskarto i lauka blush2.gif

i vazonelius namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 15:37)
i vazonelius namie mirksiukas.gif

siandien maximoje ir senukuose maciau baltas ir geltonas kalijas, balta jau turiu, o geltona man nepatinka spalva schmoll.gif visa dar ieskau raudonos ir juodos 4u.gif
Atsakyti
nuo kovo 8 maniske kalija tupi zemeje, bet niekas nevyksta, kaip saket pries kelias dienas apiberiau zemes, bet nieko, plaistau kasdien, jauciu nieko nesigaus su ja, dar truputi pakentesiu, bet nebelabai vilties beturiu
siandien maximoj apziurejau gumbai su daigais kai kurie, kita syki bandysiu tokia su daigiukais imt, jei tos spalvos nera tokios jau patikimos

maciau ir viena vazonine, bet neidomi spalva

malaizija tavo vietoj sodinciau i vazona, i lauka, (jei esi lietuvoj) per ankksti, dar salnu zada, gali i durpini vazoniuka, o atsilus gali i lauka kast.

Jei man neisdygs, kitos ieskosiuos gal rudeniop
Atsakyti