Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(aneizza @ 2008 03 27, 15:06)
siandien maximoje ir senukuose maciau baltas ir geltonas kalijas, balta jau turiu, o geltona man nepatinka spalva  schmoll.gif visa dar ieskau raudonos ir juodos  4u.gif

pas mus jau senai jos yra, o as irgi noriu raudonos ir jei rasciau nusipirkciau ir juodos ax.gif

QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 27, 15:17)
nuo kovo 8 maniske kalija tupi zemeje, bet niekas nevyksta, kaip saket pries kelias dienas apiberiau zemes, bet nieko, plaistau kasdien, jauciu nieko nesigaus su ja, dar truputi pakentesiu, bet nebelabai vilties beturiu
siandien maximoj apziurejau gumbai su daigais kai kurie, kita syki bandysiu tokia su daigiukais imt, jei tos spalvos nera tokios jau patikimos

o tu gumba tikrai ta puse ikisai g.gif
siaip praeitais m. ilgokai ir man vienos reikejo laukt g.gif bet sulaukiau, juk ismesti visada suspesi mirksiukas.gif
siemet sakiau i zeme nepersodinesiu g.gif vazone ir i lauka g.gif tikiuosi gal jos man zydes g.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano kalijos tai leidzia daigelius kaip isprotejusios, na is taip pat labai tikiuosi, kad mane jos savo ziedais nudziugins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 15:37)
i vazonelius namie mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
malaizija tavo vietoj sodinciau i vazona, i lauka, (jei esi lietuvoj) per ankksti, dar salnu zada, gali i durpini vazoniuka, o atsilus gali i lauka kast.

Begsiu rytoj nusipirkti vazonu ir sodinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malaizija: 27 kovo 2008 - 18:41
QUOTE(aneizza @ 2008 03 27, 18:22)
mano kalijos tai leidzia daigelius kaip isprotejusios, na is taip pat labai tikiuosi, kad mane jos savo ziedais nudziugins  lotuliukas.gif

as irgi drinks_cheers.gif
nors man ir ju lapai lb grazus (tu margu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 21:22)
as irgi drinks_cheers.gif
nors man ir ju lapai lb grazus (tu margu) ax.gif

aha lapai tai fantastiski, siandien net svarsciau gal nepatinkancia geltona nusipirti vos ne vien del lapu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 27, 20:24)
aha lapai tai fantastiski, siandien net svarsciau gal nepatinkancia geltona nusipirti vos ne vien del lapu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai tik ziestiebi isleis ir iskart nukerpi, kad geltona spalva neerzintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 21:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kai tik ziestiebi isleis ir iskart nukerpi, kad geltona spalva neerzintu lotuliukas.gif

clap_1.gif hah.gif hah.gif hah.gif gera ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 27, 20:47)
clap_1.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif gera ideja  mirksiukas.gif

reiskias rytoj begi pirkti geltonos kalijos hihihi.gif
nors as turiu ir balta su margais lapais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 21:49)
reiskias rytoj begi pirkti geltonos kalijos hihihi.gif
nors as turiu ir balta su margais lapais rolleyes.gif

mano balta su margais lapais taip pat, o ta ale "Rozine" tai ne neatsimenu kokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 27, 21:01)
mano balta su margais lapais taip pat, o ta ale "Rozine" tai ne neatsimenu kokia  blush2.gif

man atrodo tu roziniu ir lapu forma kitokia g.gif vat nepamenu mastau.gif
Atsakyti
Daugybe parduotuviu apvaziavau, bet niekur neradau raudonos kalijos - daugybe baltu ir geltonu schmoll.gif
Atsakyti
Kaip žinoti, kuria puse kalijos gumbą į žemę kišti blush2.gif Bijau, kad galiu atvirkščiai pasodinti ir daigų nesulaukti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti