Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Jei neina atpažint-gumbelį guldykit. Kai išleis daigą - bus aišku kuri pusė ir galėsit persodint taisyklingai. Čia be jumoro patarimas...esama augalų, kurių abu galai vienodi...
Atsakyti
Merginos gal man savasias Black foret jau kist i vazona,es mano tam "rusy" dregna ,tamsu ir vesu,bet ziuriu lyg pelesis ant gumbu dedasi,tai gal sakaukist i vazona g.gif
O jus saviskes pasodintas kur laikot,sviesiai ar dar tamsiai.
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 28, 16:06)
Daugybe parduotuviu apvaziavau, bet niekur neradau raudonos kalijos - daugybe baltu ir geltonu  schmoll.gif

as irgi nerandu schmoll.gif verysad.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 29, 21:33)
Merginos gal man savasias Black foret jau kist i vazona,es mano tam "rusy" dregna ,tamsu ir vesu,bet ziuriu lyg pelesis ant gumbu dedasi,tai gal sakaukist i vazona g.gif
O jus saviskes pasodintas kur laikot,sviesiai ar dar tamsiai.

as zinok jau savo pernyksce, tai pasodinau g.gif jau ir daigiuka gumbeli maciau g.gif tai tu saviske irgi trauk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 15:33)

o tu gumba tikrai ta puse ikisai g.gif
siaip praeitais m. ilgokai ir man vienos reikejo laukt g.gif bet sulaukiau, juk ismesti visada suspesi mirksiukas.gif
siemet sakiau i zeme nepersodinesiu g.gif vazone ir i lauka g.gif tikiuosi gal jos man zydes g.gif  biggrin.gif

neiškenčiau iškapsčiau, nuploviau..jokių gyvybės žymių, gal tik kiek išpampus labiau, o jokių daigų, jokių šaknų užuomazgų. Tiesa kažkokie kauburėliai yra, bet neaišku ar ten daigai turi būti ar šaknys.
Parduotuvėje kur mačiau, tai aiškiai matėsi, kur bus daigas...jaučiu paskubėjau aš pirkt, mano pirmas blynas bus prisvilęs
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 30, 13:33)
neiškenčiau iškapsčiau, nuploviau..jokių gyvybės žymių, gal tik kiek išpampus labiau, o jokių daigų, jokių šaknų užuomazgų. Tiesa kažkokie kauburėliai yra, bet neaišku ar ten daigai turi būti ar šaknys.
Parduotuvėje kur mačiau, tai aiškiai matėsi, kur bus daigas...jaučiu paskubėjau aš pirkt, mano pirmas blynas bus prisvilęs

jei gumbas kietas, tai manau dar ateis laikas ir islys g.gif
Atsakyti
Gerai,ilgai lauktas momentas atejo-lekiu sodinti biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif ..
Nors nelabai ir man aisku kur turi buti daigas kur saknis,bet maneginsiu nesuklyst. blush2.gif
Kitas dar nesodinsiu ,tik juodas,nes truputi pelyja,o kitos dar nieko,krepseliuose su pjuvenom.
Papildyta:
Tiesa,o man jas pasodintas i lauka isnest ar dar sandeliuke palaikyt g.gif ,ar kambary g.gif
Atsakyti
sveikos,as savo gumbeliuspasodinau i vazonus ir ant palanges virtuveje,jos labai gerai jauciasi,juk dabar pavasaris,kam jas sodinti i vazona ir i rusi?Visi pradeda dziaugtis saules spingduleliais,taip pat ir geles,ir gumbeliai
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 30, 18:21)
Tiesa,o man jas pasodintas i lauka isnest ar dar sandeliuke palaikyt g.gif ,ar kambary g.gif

na kur tu jas i rusi kisi doh.gif jos gi saulutes nori biggrin.gif
as tai kambary ant palanges pastacius ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau pasodinau,pastaciau pries saulute blush2.gif .
Nes mano net penki dideli gumbai tai pasodinau i dideli vazona,kambaryje ant palanges nelabai ir betilptu,tai lauke prie saulutes pastaciau biggrin.gif Tikiuosi gerai gumbus sukisau,jei nesulauksiu daigeliu reiks "krapstyt".
Atsakyti
saviskius irgi sukisus, bet kolkas daigu nesimato g.gif
a nereiks ir man juos krapstyti tongue.gif
Atsakyti
sveikos,man atrodo,kad pradeda jos dygti po kokiu dvieju savaiciu,nuo sodinimo,greitai jos neauga :
Atsakyti
jau siandien isiziurejau, jau dygsta bigsmile.gif
Atsakyti