Jei neina atpažint-gumbelį guldykit. Kai išleis daigą - bus aišku kuri pusė ir galėsit persodint taisyklingai. Čia be jumoro patarimas...esama augalų, kurių abu galai vienodi...
Merginos gal man savasias Black foret jau kist i vazona,es mano tam "rusy" dregna ,tamsu ir vesu,bet ziuriu lyg pelesis ant gumbu dedasi,tai gal sakaukist i vazona
O jus saviskes pasodintas kur laikot,sviesiai ar dar tamsiai.

QUOTE(aneizza @ 2008 03 28, 16:06)
Daugybe parduotuviu apvaziavau, bet niekur neradau raudonos kalijos - daugybe baltu ir geltonu 

as irgi nerandu

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 29, 21:33)
Merginos gal man savasias Black foret jau kist i vazona,es mano tam "rusy" dregna ,tamsu ir vesu,bet ziuriu lyg pelesis ant gumbu dedasi,tai gal sakaukist i vazona

as zinok jau savo pernyksce, tai pasodinau

QUOTE(rena @ 2008 03 27, 15:33)
o tu gumba tikrai ta puse ikisai

siaip praeitais m. ilgokai ir man vienos reikejo laukt

siemet sakiau i zeme nepersodinesiu

neiškenčiau iškapsčiau, nuploviau..jokių gyvybės žymių, gal tik kiek išpampus labiau, o jokių daigų, jokių šaknų užuomazgų. Tiesa kažkokie kauburėliai yra, bet neaišku ar ten daigai turi būti ar šaknys.
Parduotuvėje kur mačiau, tai aiškiai matėsi, kur bus daigas...jaučiu paskubėjau aš pirkt, mano pirmas blynas bus prisvilęs
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 30, 13:33)
neiškenčiau iškapsčiau, nuploviau..jokių gyvybės žymių, gal tik kiek išpampus labiau, o jokių daigų, jokių šaknų užuomazgų. Tiesa kažkokie kauburėliai yra, bet neaišku ar ten daigai turi būti ar šaknys.
Parduotuvėje kur mačiau, tai aiškiai matėsi, kur bus daigas...jaučiu paskubėjau aš pirkt, mano pirmas blynas bus prisvilęs
jei gumbas kietas, tai manau dar ateis laikas ir islys

Gerai,ilgai lauktas momentas atejo-lekiu sodinti
..
Nors nelabai ir man aisku kur turi buti daigas kur saknis,bet maneginsiu nesuklyst.
Kitas dar nesodinsiu ,tik juodas,nes truputi pelyja,o kitos dar nieko,krepseliuose su pjuvenom.
Papildyta:
Tiesa,o man jas pasodintas i lauka isnest ar dar sandeliuke palaikyt
,ar kambary

Nors nelabai ir man aisku kur turi buti daigas kur saknis,bet maneginsiu nesuklyst.

Kitas dar nesodinsiu ,tik juodas,nes truputi pelyja,o kitos dar nieko,krepseliuose su pjuvenom.
Papildyta:
Tiesa,o man jas pasodintas i lauka isnest ar dar sandeliuke palaikyt

sveikos,as savo gumbeliuspasodinau i vazonus ir ant palanges virtuveje,jos labai gerai jauciasi,juk dabar pavasaris,kam jas sodinti i vazona ir i rusi?Visi pradeda dziaugtis saules spingduleliais,taip pat ir geles,ir gumbeliai
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 30, 18:21)
na kur tu jas i rusi kisi

as tai kambary ant palanges pastacius

Dekui merginos uz patarimus
Jau pasodinau,pastaciau pries saulute
.
Nes mano net penki dideli gumbai tai pasodinau i dideli vazona,kambaryje ant palanges nelabai ir betilptu,tai lauke prie saulutes pastaciau
Tikiuosi gerai gumbus sukisau,jei nesulauksiu daigeliu reiks "krapstyt".

Jau pasodinau,pastaciau pries saulute

Nes mano net penki dideli gumbai tai pasodinau i dideli vazona,kambaryje ant palanges nelabai ir betilptu,tai lauke prie saulutes pastaciau

saviskius irgi sukisus, bet kolkas daigu nesimato
a nereiks ir man juos krapstyti

a nereiks ir man juos krapstyti

sveikos,man atrodo,kad pradeda jos dygti po kokiu dvieju savaiciu,nuo sodinimo,greitai jos neauga :
jau siandien isiziurejau, jau dygsta