Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(rena @ 2008 04 09, 09:58)
nesamone, kitos ir balandi zinau sodino ir zydejo g.gif

As irgi taip manau, bet.... irnesakyk.gif
Bet kas tiems mano lapams atsitiko, negi nieks negali patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 09, 11:37)
As irgi taip manau, bet.... irnesakyk.gif
Bet kas tiems mano lapams atsitiko, negi nieks negali patarti g.gif

pas mane tai dar lapu nematyt schmoll.gif tik daigai tongue.gif
o kas tavo lapams g.gif kazka busiu praleidu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 balandžio 2008 - 10:53
QUOTE(rena @ 2008 04 09, 10:53)
o kas tavo lapams g.gif  kazka busiu praleidu mastau.gif

Nu gi mano vazoninei kalijai (jau su lapais ir ziedais tongue.gif ) pradejo lapai dziuti virsunese verysad.gif Kazi ka ne taip dariau ie kaip jai padeti g.gif ????
Atsakyti
verysad.gif susidomejau ir as kalijomis grazus ziedai...turiu kaliju taciau jos jau koki 7 metai kaip nezydi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif daug demesio jos neskirdavau tik tiek kad palaistydavau ir tiek...daug vaiku ten vazonuose prisiveise...trumpai nusakykite kaip prižiūrėti kalijas kad jos džiugintu savo ziedais ir butu sveikos,stiprios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra0711 @ 2008 04 09, 12:41)
verysad.gif susidomejau ir as kalijomis grazus ziedai...turiu kaliju taciau jos jau koki 7 metai kaip nezydi... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif daug demesio jos neskirdavau tik tiek kad palaistydavau ir tiek...daug vaiku ten vazonuose prisiveise...trumpai nusakykite kaip prižiūrėti kalijas kad jos džiugintu savo ziedais ir butu sveikos,stiprios ax.gif

as tai jau nelabai ka galiu ir patarti, nes naujoke kaliju auginime esu. Mano kaliju gumbai augina ugliukus - lapu tai tikrai bus, kaip bus su ziedais informuosiu veliau 4u.gif
Atsakyti
tai gal patyrusios kaliju augintojos ka nors galetu man patarti??? ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif tos ružavos kalijos pirmame temos puslapyje yra pasakiškai gražios noreciau ir as tokios bet manau kad pirma reikia ismokti paprastas baltas kalijas ismokti auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 09, 12:06)
Nu gi mano vazoninei kalijai (jau su lapais ir ziedais tongue.gif ) pradejo lapai dziuti virsunese verysad.gif Kazi ka ne taip dariau ie kaip jai padeti g.gif ????

gal jei per sausa g.gif

QUOTE(ausra0711 @ 2008 04 10, 09:12)
tai gal patyrusios kaliju augintojos ka nors galetu man patarti??? ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif tos ružavos kalijos pirmame temos puslapyje yra pasakiškai gražios noreciau ir as tokios bet manau kad pirma reikia ismokti paprastas baltas kalijas ismokti auginti ax.gif

gal pasiskaityk cia
einu ir as pasiskaitinet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra0711 @ 2008 04 09, 11:41)
verysad.gif susidomejau ir as kalijomis grazus ziedai...turiu kaliju taciau jos jau koki 7 metai kaip nezydi... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif daug demesio jos neskirdavau tik tiek kad palaistydavau ir tiek...daug vaiku ten vazonuose prisiveise...trumpai nusakykite kaip prižiūrėti kalijas kad jos džiugintu savo ziedais ir butu sveikos,stiprios ax.gif

del to ir nezydi, kad vaiku daug. Jei cia baltos paparastos kalijos, pasodink jas lauke pavesi, po kokiu medziu i zeme, o pries salnas iskasus nukrapstyk visus vaikus, sodink i vazona ir nesk namo, pamatysi, kaip zydes
Atsakyti
tas tai tiesa bigsmile.gif jos zemej lb atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 09:14)
gal jei per sausa g.gif

Bet kad as ja kas savaite laistau unsure.gif Gal jei trasu nupirkti zydincioms gelems g.gif O gal per tamsu jai buvo. Dabar padejau ant palanges, gas apsidziaugs?? Geltonosios stypsta ziedai i virsu ir dziaugiasi lietumi, ziuredami pro langa tongue.gif
O siaip yra koks nors skirtumas auginant baltas ir spalvotas?? Man rods, kad nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 10, 10:59)
Bet kad as ja kas savaite laistau unsure.gif Gal jei trasu nupirkti zydincioms gelems  g.gif O gal per tamsu jai buvo. Dabar padejau ant palanges, gas apsidziaugs?? Geltonosios stypsta ziedai i virsu ir dziaugiasi lietumi, ziuredami pro langa tongue.gif
O siaip yra koks nors skirtumas auginant baltas ir spalvotas?? Man rods, kad nea schmoll.gif

ilysk i nuoroda kur imeciau ausra'i0711, ten apacioj viskas aprasyta, kaip auginti spalvotasias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 11:06)
ilysk i nuoroda kur imeciau ausra'i0711, ten apacioj viskas aprasyta, kaip auginti spalvotasias mirksiukas.gif

Skaiciau, net atsispausdinau tongue.gif
Atsakyti