Maciau interneta tokiu kreminiu pirkt,jetau kaip uzsimaniau
rena,sveikinu
,vadinasi tau savuju neteks traukti laukan
,vadinai viskas gerai.As antradieni jau visas sukisau,prie tai pasodinau juodas i vazona,o antrad,ir kitas,bet jau darzelyje ,kieme,lauksiu dabar daigusciu.O ir savo juodasias su vazonu isnesiau i lauka,dabar vis dazniau saulute isllenda tai jauciu joms bus geriau nei kambary.
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 04 04, 01:27)
rena,sveikinu
,vadinasi tau savuju neteks traukti laukan
,vadinai viskas gerai.As antradieni jau visas sukisau,prie tai pasodinau juodas i vazona,o antrad,ir kitas,bet jau darzelyje ,kieme,lauksiu dabar daigusciu.O ir savo juodasias su vazonu isnesiau i lauka,dabar vis dazniau saulute isllenda tai jauciu joms bus geriau nei kambary.

O, tai gal ir man jau į balkoną išlindusius daigiukus išnešt?
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 04 04, 06:42)
O, tai gal ir man jau į balkoną išlindusius daigiukus išnešt?
Padrąsinkit, ką.. Nes man tai vis dar šalta joms atrodo...
O dar knygoj radau, kad gegužę išnešamos jos laukan.. Patarkit pradedančiajai 
Nenesk, nes dar salta bus tikrai
As saviskes kai grazus oras isnesu i lauka dienai,o vakare parnesu namo
sveikutes,net nezinau kas darosi,man kalijoms pasidare silpnybe,jai tureciau dar vietos kur sodinti,prisipirkciau ju be proto,kai pamatau net drebeti pradedu,nuo ju norejimo,kazkokia nenormali darausi
Siandien dar nusipirkau viena "vaika"
Pristatau ir jums savo Geltonaja princese

Papildyta:
As irgi kaip ligonis
Tik esu sau nusistacius, kad pirksiu tik is vienos pardes ir vis skirtingas, idomesnes. Tai kazkiek prilaiko nuo graibstymo
Nu neraliai grazios geles

Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2008 04 04, 11:10)
sveikutes,net nezinau kas darosi,man kalijoms pasidare silpnybe,jai tureciau dar vietos kur sodinti,prisipirkciau ju be proto,kai pamatau net drebeti pradedu,nuo ju norejimo,kazkokia nenormali darausi 
As irgi kaip ligonis
Nu neraliai grazios geles
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 04, 14:01)
Siandien dar nusipirkau viena "vaika"
Pristatau ir jums savo Geltonaja princese
Labai grazi
Man dabar iskilo toks klausimas- ar reikia migdyti ir kambaryje laikomas kalijas, jeigu jos ir toliau lapai zaliuos??
nu ir grozi nusipirkai Ice tea,net seiles isbego
,nu kada nors ir as tokia turesiu
Vakar Maximoj (Akropolio Kaune) maciau gelsvu mazuciu, bet su daug ziedeliu, kaliju pirkti. Kaina berods po 37 lt. Kazkaip daugoka ir dar is Maximos, bet jei jau negali kaip nori
tai gali nusipirkti, gal atsigaus namuose
As perku is geliu bazes, tai pirkau po 22 lt
As perku is geliu bazes, tai pirkau po 22 lt
Na, aš irgi informuoju ligones
Banginio Senukuose yra geltonų, melsvų, violetinių, tamsiai bordinių kalijų
Ice tea,labai grazi tavo princese.
Na as tai saviskies pasodinau,lauke,nes lauke jas ir auginsiu,tai gal "imuniteta" igis
.O tas kurias vazone pasodinus,tai kambary laikau,tik kaip saulute islenda tai isnesu.
Nes daug cia pas mus lyja,tai nenori,kad suputu vazone.O darzelyje tai visvien tas vanduo issivaiksto,isgaruoja ir pan.
Na as tai saviskies pasodinau,lauke,nes lauke jas ir auginsiu,tai gal "imuniteta" igis
Nes daug cia pas mus lyja,tai nenori,kad suputu vazone.O darzelyje tai visvien tas vanduo issivaiksto,isgaruoja ir pan.