Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 04 05, 12:09)
Na, aš irgi informuoju ligones  biggrin.gif Banginio Senukuose yra geltonų, melsvų, violetinių, tamsiai bordinių kalijų  4u.gif

ir aš dar galiu info pridėti: penktadienį Ukmergės pl. Senukuose (ne vietinė pavadinimų nežinau) mačiau geltonų ir vieną juodą, sorry kainos nepažiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 04, 20:38)
Vakar Maximoj (Akropolio Kaune) maciau gelsvu mazuciu, bet su daug ziedeliu, kaliju pirkti. Kaina berods po 37 lt. Kazkaip daugoka ir dar is Maximos, bet jei jau negali kaip nori  mirksiukas.gif tai gali nusipirkti, gal atsigaus namuose bigsmile.gif
As perku is geliu bazes, tai pirkau po 22 lt

Čia trupučiuką poster_offtopic.gif Kur konkrečiai ta gėlių bazė yra? Ar joje ir mažmeniniais kiekais parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 04 07, 14:01)
Čia trupučiuką poster_offtopic.gif Kur konkrečiai ta gėlių bazė yra? Ar joje ir mažmeniniais kiekais parduoda?

Taip, parduoda ir po viena mirksiukas.gif O jie yra prie Onkologines ligonines, tikslaus adreso nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 07, 19:39)
Taip, parduoda ir po viena mirksiukas.gif O jie yra prie Onkologines ligonines, tikslaus adreso nezinau.

Ech, toloka man važiuoti verysad.gif
Atsakyti
Kas galetu buti- dziusta lapu galiukai (ziedai graziausi)??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 04 04, 01:27)
rena,sveikinu thumbup.gif ,vadinasi tau savuju neteks traukti laukan biggrin.gif ,vadinai viskas gerai.As antradieni jau visas sukisau,prie tai pasodinau juodas i vazona,o antrad,ir kitas,bet jau darzelyje ,kieme,lauksiu dabar daigusciu.O ir savo juodasias su vazonu isnesiau i lauka,dabar vis dazniau saulute isllenda tai jauciu joms bus geriau nei kambary.
Maciau interneta tokiu kreminiu pirkt,jetau kaip uzsimaniau blush2.gif  blush2.gif

a ne per anksti i lauka isgabenai g.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 04 04, 07:42)
O, tai gal ir man jau į balkoną išlindusius daigiukus išnešt?  g.gif Padrąsinkit, ką.. Nes man tai vis dar šalta joms atrodo...  blush2.gif O dar knygoj radau, kad gegužę išnešamos jos laukan.. Patarkit pradedančiajai  4u.gif

dar palaikyk namie smile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 04 04, 14:01)
As irgi kaip ligonis  doh.gif Tik esu sau nusistacius, kad pirksiu tik is vienos pardes ir vis skirtingas, idomesnes. Tai kazkiek prilaiko nuo graibstymo tongue.gif
Nu neraliai grazios geles thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

o as niekur raudonu nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 08, 10:24)
o as niekur raudonu nerandu doh.gif

Raudonu maciau Akropolio Maximoj (Kaune), bet tik gumbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 08, 11:38)
Raudonu maciau Akropolio Maximoj (Kaune), bet tik gumbu mirksiukas.gif

man nesvarbu schmoll.gif
bet maximoj bus "Nojaus seklu", o is tu firmikes as nenoriu pirkt, jau buvau prisipirkus tu raudonu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 09, 08:00)
man nesvarbu schmoll.gif
bet maximoj bus "Nojaus seklu", o is tu firmikes as nenoriu pirkt, jau buvau prisipirkus tu raudonu doh.gif

Kad lyg tai kazkokios uzsienietiskos firmos, bet tiksliai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 09, 10:10)
Kad lyg tai kazkokios uzsienietiskos firmos, bet tiksliai nezinau g.gif

nesvarbu, juk vistiek dabar i kauna nevarysiu tongue.gif
Atsakyti
O vienoj seklu pasduotuvej, kai uzklausiau ar neturi kaliju, tai kreivai pasiziurejo ir tipo tik rudeni bus, nes jau visos susodintos turi buti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 09, 10:52)
O vienoj seklu pasduotuvej, kai uzklausiau ar neturi kaliju, tai kreivai pasiziurejo ir tipo tik rudeni bus, nes jau visos susodintos turi buti bigsmile.gif

nesamone, kitos ir balandi zinau sodino ir zydejo g.gif
Atsakyti