Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(rena @ 2007 07 06, 23:49)

o gal jau ten ziedelis bigsmile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif jau ziedelis! balta kalija pagaliau prazydo. tik spalva dar idomi, zalsva, gal po to pabals. nufotkinsiu veliau, pasirodysim mirksiukas.gif
Atsakyti
na va siandien mes atrodo taip 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
mano juodoji irgi jau keturis ziedus sukrove thumbup.gif ,gaila kad i lauka nera salygu isnesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 07 07, 16:37)
na va siandien mes atrodo taip  4u.gif 

kokd didelis ir grazus ziedas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 08, 20:18)
kokd didelis ir grazus ziedas bigsmile.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif wub.gif aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2007 07 08, 17:59)
mano juodoji irgi jau keturis ziedus sukrove  thumbup.gif ,gaila kad i lauka nera salygu isnesti  unsure.gif

butu idomu pamatyti, kaip ji atrodo g.gif
Atsakyti
nemoku ideti nuotraukos blush-anim-cl.gif ,kai iskokio metro atsumo ziuri,tai atrodo kaip juoda,o isarti matosi tamsiai,tamsiai bordava.
Atsakyti
Ir aš, tikriausiai, tokią turiu ax.gif (vadinasi "Black star"), tik pas mane jau žydi 12 žiedelių ir dar matau lenda thumbup.gif Dar norėčiau nusipirkti tokią ryškiai geltoną ir oranžinę ar raudoną. Mačiau tik skintas, bet man jos nepaprastai gražios.
Atsakyti
vienas ziedas beveik nuvyto verysad.gif ir kito krastai jau vysta,kame reikalas g.gif
Atsakyti
nuvyto du ziedai cray.gif ,gal per mazai laistau,kas antra diena,gal vieta netinka ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 07 07, 16:37)
na va siandien mes atrodo taip  4u.gif 

user posted image

user posted image

Kaip grazu bus, nesuprantu, nezydi pas mane ir viskas. verysad.gif Kur jus jas laikote, ant saules, pavesy, daug laistote, mazai? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
as laikau ant saules balkone, laistau daznai, kartais kas antra diena (jei nelyja) mirksiukas.gif
Atsakyti