Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(anestute @ 2007 07 17, 15:17)
as laikau ant saules balkone, laistau daznai, kartais kas antra diena (jei nelyja) mirksiukas.gif

As irgi balkone, ant saulutes, palaistau irgi gan daznai, nenori ji zydeti. doh.gif
Atsakyti
O maniškes šiais metais pražydo wub.gif pernai nesulaukiau nei vieno žiedelio,užtai šiemet net 6 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 17, 21:05)
As irgi balkone, ant saulutes, palaistau irgi gan daznai, nenori ji zydeti.  doh.gif

g.gif tada tikrai... doh.gif
Atsakyti
aš saviškes pamiršusi buvau blush2.gif doh.gif kai norėjau išmest pastebėjau kad išleidusi viena lapeli.Pradėjau intensyviai laistyt ir štai-žydi thumbup.gif Remano rožines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 07 17, 22:20)
aš saviškes pamiršusi buvau blush2.gif  doh.gif kai norėjau išmest pastebėjau kad išleidusi viena lapeli.Pradėjau intensyviai laistyt ir štai-žydi thumbup.gif Remano rožines wub.gif

parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 07 17, 22:25)

drinks_cheers.gif ok,kiek veliau įkelsiu nuotrauką smile.gif
Atsakyti
http://i154.photobuc...pg?t=1184731089 http://i154.photobuc...pg?t=1184731166
Atsakyti
turėtu būt štai tokia ,bet manosios vos ružavos...ko gero trašu reikėjo ax.gif
Atsakyti
na va mano jau ir geltona prazydo thumbup.gif

Estrea, o tu pabandyk patresti ja trasom, zydinciom gelem g.gif gal jai padetu rolleyes.gif
Atsakyti
tai gal pasigirsit kuri nors savo turimais ziedukais bigsmile.gif
Atsakyti
o pas mane nera siemet zieduku,mat gi gudrute nusprendziau pazadint ziemos pabaigoj doh.gif galvoju greiciau uzaugs ,ziedu sulauksiu,tai tik lapais gavau pasidziaugt iki vakar dienos..suo isisuko i darzeli ir taip viska ismale ,kad net nezinau ar atsigaus doh.gif doh.gif dar ir dabar negaliu atsigaut verysad.gif
Atsakyti
O aš 3 mėn.laukiau,kol išleis daigelį .Mama patarė išraut ir pasodint atvirkščiai.Persodinau ,ir jau savaitė kai išleido lapelį.Kaži ,ar galiu tikėtis ,kad ji šiemet dar ir žydės?Maniškė rožinės spalvos Celeste,bent taip rašo ant pakuotės. mirksiukas.gif
Atsakyti