Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(zebrina @ 2007 07 24, 19:52)
o pas mane nera siemet zieduku,mat gi gudrute nusprendziau pazadint ziemos pabaigoj doh.gif galvoju greiciau uzaugs ,ziedu sulauksiu,tai tik lapais gavau pasidziaugt iki vakar dienos..suo isisuko i darzeli ir taip viska ismale ,kad net nezinau ar atsigaus doh.gif  doh.gif dar ir dabar negaliu atsigaut  verysad.gif

na manau atsigaus, jei lauke tigi gali dar ir suzydet g.gif

QUOTE(emma @ 2007 07 25, 07:58)
O aš 3 mėn.laukiau,kol išleis daigelį .Mama patarė išraut ir pasodint atvirkščiai.Persodinau ,ir jau savaitė kai išleido lapelį.Kaži ,ar galiu tikėtis ,kad ji šiemet dar ir žydės?Maniškė rožinės spalvos Celeste,bent taip rašo ant pakuotės. mirksiukas.gif

oi su tom spalvom, tai ne kas schmoll.gif
mano tipo raudona, tik to raudonumo ne kvapo schmoll.gif doh.gif
jei galimybe yra tai persodink i zeme lauke, tai jos tikrai tada greit subujoja ir ziedus isleidzia thumbup.gif

o vat geltona, tai tikrai graziai atrodo, vis tingiu nufotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 25, 16:25)
na manau atsigaus, jei lauke tigi gali dar ir suzydet g.gif
oi su tom spalvom, tai ne kas schmoll.gif
mano tipo raudona, tik to raudonumo ne kvapo schmoll.gif  doh.gif
jei galimybe yra tai persodink i zeme lauke, tai jos tikrai tada greit subujoja ir ziedus isleidzia thumbup.gif

o vat geltona, tai tikrai graziai atrodo, vis tingiu nufotkint blush2.gif

Net nezinau ar atsigaus,nes ten tik trumpi stiebai beliko,visai be lapu doh.gif o apie ziedus tai jau net nebesvajoju siemet...o butu buve juoda ,raudona ir geltona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 07 25, 18:06)
Net nezinau ar atsigaus,nes ten tik trumpi stiebai beliko,visai be lapu doh.gif o apie ziedus tai jau net nebesvajoju siemet...o butu buve juoda ,raudona ir geltona wub.gif

nu noreciau juoda pamatyt bigsmile.gif
bet vat is raudonos pas mane š... gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 27, 14:21)
nu noreciau juoda pamatyt bigsmile.gif
bet vat is raudonos pas mane š... gavos doh.gif

ta juoda tai dar nezydejo,turguj is tokios babytes pirkau tai patikino kad juoda,bet dar tik siemet pasodinau(tikiuos kad neapgavo ji ten visokiu turejo)o va raudona tai pernai tokia suvargus buvo,kotas gal tik 3cm.ir ziedas toks blyskus ,nedidelis g.gif vienu zodziu neturejo prekines isvaizdos verysad.gif gal del to kad nebuvau i soda pasodinus ,tik balkone vargo..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 07 27, 19:54)
ta juoda tai dar nezydejo,turguj is tokios babytes pirkau tai patikino kad juoda,bet dar tik siemet pasodinau(tikiuos kad neapgavo ji ten visokiu turejo)o va raudona tai pernai tokia suvargus buvo,kotas gal tik 3cm.ir ziedas toks blyskus ,nedidelis g.gif vienu zodziu neturejo prekines isvaizdos verysad.gif gal  del to kad nebuvau i soda pasodinus ,tik balkone vargo..

jei tik galimybe yra tai pavasari geriau persodinti i lauka mirksiukas.gif

o mano raudona, tai va kokia doh.gif
user posted image
ir daug kas sake, kad tokios spalvos zydi, nors turetu buti raudonos cool.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
parodysiu ir as savo kalijas,siemet man jas dave ir neturejau kur sodinti,tai ikisau kur vietos radau ir net netikejau kad jos siemet prazydes man.O jos ir ziedus parode smile.gif
user posted image

paspaudus 2 kartus foto padides 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikule: 28 liepos 2007 - 19:50
Įrašykit į ligonių sąrašą blush2.gif 4u.gif Parsinešiau iš Maximos tamsiai bordine spalva žydinčią kaliją. Persodinau į šiek tiek didesnį vazonėlį (iš pirktinio šaknys lindo lauk) ir išnešiau į balkoną. Lauke pasodinti galimybės neturiu - bute gyvenam - tai tikiuosi kad užteks turimų sąlygų ir meilės. g.gif
Perskaičiau abi temas ir dar šį bei tą nete, užmačiau kad tiesioginės saulės nemėgsta. Bet sakykit, jei balkone rytinė saulė, tai gal nieko tokio g.gif ar visgi slėpt po kitom gėlėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2007 07 28, 20:37)
paspaudus 2 kartus foto padides 4u.gif

uztenka ir vieno karto mirksiukas.gif
labai graziai atrodo thumbup.gif

QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 07 29, 15:58)
Bet sakykit, jei balkone rytinė saulė, tai gal nieko tokio  g.gif ar visgi slėpt po kitom gėlėm  g.gif

manau kai dabar tokia saule, tai viskas gerai turetu butu g.gif
o siaip laikyk ir stebek mastau.gif

o va manosios
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rena,super kalijos thumbup.gif
as dabar uzsimaniau raudonu arba bordooooooo.ieskosiu kol rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikule: 30 liepos 2007 - 20:27
Rena,kalijos kabai gražios biggrin.gif

Ar tikrai kalija išleidžia žiedą tik tada,kai turi 3 lapus?
Atsakyti

QUOTE(vikule @ 2007 07 30, 21:27)
as dabar uzsimaniau raudonu arba bordooooooo.ieskosiu kol rasiu biggrin.gif

na raudona tai pas mane yra, bet kaip padaryti, kad ji raudonai zydetu g.gif

QUOTE(emma @ 2007 07 31, 11:02)
Ar tikrai kalija išleidžia žiedą tik tada,kai turi 3 lapus?

na kad pas mane zydeti pradejo visos, kai tu lapu tikrai daugiau buvo rolleyes.gif

aciuks.gif uz pagiras 4u.gif
Atsakyti
Merginos, zinau, kad ne sioje vietoje tureciau rasyti, bet nezinau kur... Patarkite, parsau. Mano mama sode augina labai daug gelsvu kaliju svogunams. Ji nori visas nuskinti ir ismesti!!! Gal zinote, kur butu galima jas deti? t.p. parduoti, kad ir pigiai?
Atsakyti