Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Ice tea @ 2008 05 28, 16:54)
Apsikakociau is laimes, jei tokia rasciau tease.gif  yahoo.gif Nu bandysiu ieskoti mirksiukas.gif

jaučiu kad sutaupysit pinigų - nereiks pampersų, nes į tą bazę varau praktiškai kiekvieną trečiadienį ir morkinės nė karto nemačiau, nors niekada nesakyk niekada... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 28 gegužės 2008 - 19:22
QUOTE(pabirze @ 2008 05 28, 20:22)
jaučiu kad sutaupysit pinigų - nereiks pampersų, nes į tą bazę varau praktiškai kiekvieną trečiadienį ir morkinės nė karto nemačiau, nors niekada nesakyk niekada... lotuliukas.gif

Jei pamatysi, tai nustverk man ka ax.gif bigsmile.gif Labai busiu dekinga, nes as nevaziuoju kas savaite, tai man uztikti kazka mazai sansu. O gal dar prie to pacio uzmestum aki ir i baltai zalsva amarili irgi apsikakociau thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 28, 17:18)
mergaitės, siūlau pradžioj pampersiukais užsitavarint  tongue.gif o tai paskui gelytės nugaiš nuo kvapo  fart.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif pamperiu turiu dafiga, tai mano kvitkos uztai ir zydi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 28, 21:14)
Jei pamatysi, tai nustverk man ka ax.gif  bigsmile.gif Labai busiu dekinga, nes as nevaziuoju kas savaite, tai man uztikti kazka mazai sansu. O gal dar prie to pacio uzmestum aki ir i baltai zalsva amarili irgi apsikakociau thumbup.gif  tongue.gif

parašyk tiksliai kokios kalijos domina - ryt jei susisuksiu greit, būtinai ten apsilankysiu
mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo išsiaiškinau, kodėl vienos tos nukainotos kalijos lapai tokie susisukę.. Šiandien persodinau į kitą vazoną ir pamačiau, kad ta bulvytė apipuvusi buvo... Tai apipjausčiau ją, apibarsčiau cinamonu ir pasodinau į žemę... Bet nelaisčiau, nes noriu, kad apžiūtų ta bulvė... Tik įdomu, kiek laiko man dabar nelaistyti tos kalijos? Užteks savaitės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 28, 21:45)
Man atrodo išsiaiškinau, kodėl vienos tos nukainotos kalijos lapai tokie susisukę.. Šiandien persodinau į kitą vazoną ir pamačiau, kad ta bulvytė apipuvusi buvo... Tai apipjausčiau ją, apibarsčiau cinamonu ir pasodinau į žemę... Bet nelaisčiau, nes noriu, kad apžiūtų ta bulvė... Tik įdomu, kiek laiko man dabar nelaistyti tos kalijos? Užteks savaitės?  g.gif

manau uzteks g.gif
Atsakyti
As noreciau pasidziaugti savo grazuolytes ziedeliu clap.gif yahoo.gif nesitikejau kad taip greit prazys po 3,5men. Esu labai savim patenkinta nes geles mane nelabai megsta o as jas dievinu wub.gif
bandziau nufotkint bet is tos laimes ne kokios nuotraukeles gavosi, bet vis tiek...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIUMA: 28 gegužės 2008 - 22:36
QUOTE(DIUMA @ 2008 05 29, 00:25)
As noreciau pasidziaugti savo grazuolytes ziedeliu  clap.gif  yahoo.gif 

Be galo graži gėlytė 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 05 28, 23:25)
As noreciau pasidziaugti savo grazuolytes ziedeliu  clap.gif  yahoo.gif  nesitikejau kad taip greit prazys po 3,5men. Esu labai savim patenkinta nes geles mane nelabai megsta o as jas dievinu  wub.gif
bandziau nufotkint bet is tos laimes ne kokios nuotraukeles gavosi, bet vis tiek...

grazu wub.gif
ir as jau noreciau ziedeliu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 28, 21:44)
parašyk tiksliai kokios kalijos domina - ryt jei susisuksiu greit, būtinai ten apsilankysiu
mirksiukas.gif

Noreciau oranzines kalijos ir baltai zalsvo amarilio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 29, 09:47)
Noreciau oranzines kalijos ir baltai zalsvo amarilio mirksiukas.gif

Gerai, lauk žinių ir ruošk sauskelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 05 29, 00:25)
As noreciau pasidziaugti savo grazuolytes ziedeliu  clap.gif   yahoo.gif 

Grazus ziedelis, o as savo svoguneli pries 2men pasodinau o jis jokiu gyvybes zenklu nerodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazike: 29 gegužės 2008 - 09:25