Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(pabirze @ 2008 05 29, 09:50)
Gerai,  lauk žinių ir ruošk sauskelnes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ok.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazike @ 2008 05 29, 10:24)
Grazus ziedelis, o as savo svoguneli pries 2men pasodinau o jis jokiu gyvybes zenklu nerodo  verysad.gif

eik krapstyt, gal jis ten jau papuves, o gal per giliai ikisai, o gal ne ta puse sukisai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 11:44)
eik krapstyt, gal jis ten jau papuves, o gal per giliai ikisai, o gal ne ta puse sukisai g.gif

Nieko nesuprantu, apziurejau as ta gumbeli ale atrodo viskas tvarkoj, nei papuves, nei per giliai buvau pasodinus (matesi svogunelio virsunele), o kad buciau ne ta puse pasodinus irgi abejoju, nes matesi tokie mazi "ragiukai" matyt pries tai buvusiu daigeliu augimo vieta. Patarkit ka daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazike @ 2008 05 29, 11:55)
Nieko nesuprantu, apziurejau as ta gumbeli ale atrodo viskas tvarkoj, nei papuves, nei per giliai buvau pasodinus (matesi svogunelio virsunele), o kad buciau ne ta puse pasodinus irgi abejoju, nes matesi tokie mazi "ragiukai" matyt pries tai buvusiu daigeliu augimo vieta. Patarkit ka daryt  blush2.gif

tada lauk g.gif o saknu buvo g.gif
Atsakyti
nea
Atsakyti
QUOTE(Mazike @ 2008 05 29, 11:57)

siaip pradziai jos saknis isleidzia, o tada jau lenda tie stiebai g.gif tai gal dar augins dar ka nors g.gif bet kazkaip lb jau ilgai tupi vazone ir nieko nemasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazike @ 2008 05 29, 10:55)
NiPatarkit ka daryt  blush2.gif

gal per sausai laikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 29, 13:03)
gal per sausai laikai  g.gif

tai kad nesausai nes du kalijos svogunelius sodinau ta pacia diena tai tas kitas jau 2 lapelius turi, o vienodai laistau g.gif na tai ir toliau lauksiu gal sulauksiu, aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 29, 10:41)

Buvau ir vaizdelis siaubingas mega_shok.gif Visos gėlės kaip mirštančios, o kalijų buvo keletas juodų - ir tų dykai neimčiau, deja, teks laukt, jei kada užmatysiu- parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 29, 14:39)
Buvau ir vaizdelis siaubingas mega_shok.gif Visos gėlės kaip mirštančios, o kalijų buvo keletas juodų - ir tų dykai neimčiau, deja, teks laukt, jei kada užmatysiu- parašysiu 4u.gif

Nugirdau kad uz nebloga kaina dar yra geliu bazes ir buvusiam mesos kombinate, netgi dvi pardes yra. Gal ten butu pakeliui tau, nes man tai nebent savaitgali ir tai specialiai reiktu vaziuoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 29, 15:41)
Nugirdau kad uz nebloga kaina dar yra geliu bazes ir buvusiam mesos kombinate, netgi dvi pardes yra. Gal ten butu pakeliui tau, nes man tai nebent savaitgali ir tai specialiai reiktu vaziuoti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

TIK NESAKYK KAD ALEKSOTE lotuliukas.gif
Atsakyti
manau pabirze, tu jau kai uztiksi tas issvajotas, tai imk urmu, greit cia sm prastumsi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 gegužės 2008 - 15:22