QUOTE(aiwa @ 2004 12 08, 14:08)
Sveiki, as taip pat pries vaiko gimima jau turejau suni- prancuzu buldoga, geras ir paklusnus buvo musu penkiu metu suo..........As net neisivaizdavau, kad jis gali pasikeisti atsiradus naujam seimos nariui. O pasirodo ir taip buna. Parsivezus pypli i namus, suo eme keistis. Mums nematant savo smalsuma patenkinti vis prasmukdavo i miegamaji. Paliktas vienas namie eme tersti buta:( O virsune buvo, kai grize radom apslapintas vyro tapkes:((( Siaubas, is tokio nekalto sunelio virto maistininku..........o finale, isleistas i kiema reikalu atlikti per puga pabego is namu:( Ir dabar negaliu atsigauti ir jam atleisti......Juk taip mylejom visus 5 metus, tiek demesio skyrem, del mazo pypliuko ir mazesnio demesio spjove i akis:( Turesim suni vel kai vaikas kiek paaugs, bet tik jau nebe prancuzu buldoga. Tos veisles as nebekenciu. Gal pyktis praeis, bet dabar mano jausmai yra sioje stadijoje. Sorry:(
Kažkaip keista girdėti, kad dėl to, jog nesupratote šuns poreikių, galima pykti ant visos veislės
Na, gal man taip atrodo, tik todėl, kad dievinu šią veislę, turiu 4 jos atstovus ir visai nesijaudinu, kas bus, kai atsiras lelius (kada nors). Bijau tik vieno, kad paskutiniais mėnesiais

bus sunku visus 4 vienu metu pavedžioti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2004 12 14, 14:18)
Perkaityk. Suprasi. Tavo istorija ne visai tokia, bet panasi.
"Kaip Tu galėjai?"
Tegul kiekvienas tavo gyvenime rodo tau tokį atsidavimą
Kaip tik norėjau šį apsakymą įdėti
QUOTE(fausra @ 2005 01 19, 21:13)
turim seimoje toki svarstyma...
gyvename vieno kambario bute, auginame viena seimos nari - auksaspalvi retriveri ir laukiam ateinant leliuko.
baiminames del dulkiu, alergiju, kurias kelia suniukas ir pan. Gal kas esate panasioje situacijoje? ka patartumete daryti? keisti buta? keletui pirmuju leliuko menesiu atiduoti suniuka paauginti tevams? labai jau nesinori kad ir trumpam suns atsisakyti

ir labai jau nesinori leliuko sveikata rizkuoti
butu labai smagu jei kas pasidalintu mintimis...
O kodėl apie tai nebuvo galvojama prieš įsigyjant šunį? Kažkaip keista, kad kai perkamas šuo, nepagalvojama, jog jis gyvens 10-12 ar daugiau metų ir kaip tas gyvenimas per tiek metų gali keistis
O temos autoriui - nematau reikalo atsisakyti šuns. Kaip mano vyras sako: "Nereikia iš anksto galvoti, kas būtų, jeigu būtų..."
Sėkmės auginant šuniuką ir leliuką kartu
Yra du beribiai dalykai, visata ir žmonių kvailumas, bet dėl visatos aš abejoju. Albertas Einšteinas