Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

nu siaube, kaip jus nebijot blink.gif as nezinau...tfiu tfiu tfiu... ar as cia viena tokia baile tu antgamtiniu dalyku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rolka @ 2007 06 27, 16:12)
mano 6 men kudikis jau kokie pusantro ar du menesiai nuolat kreipia zvilgsni i kambaryje stovincios spintos virsu. Ten sukrautos dezes nuo kompiuterio, monitoriaus ir spausdintuvo, vyras jose laiko "skarbonkes", kurias kolekcionuoja. Zodziu, nieko ten idomaus nera. Be to , kambaryje pilna spalvingu zaislu, didziulis spalvotas kalendorius ir tt, bet sie daiktai nesulaukia tiek daug jo demesio. Kudikis, ten ziuredamas, krykscia, juokiasi, kalbina kazka, visalaik sypsosi.. siaip normalus kudikis, su mumis bendrauja, ir mums sypsosi, zaidzia, na ir siaip niekuo neissiskiria. Is pradziu su vyru tik nusistebedavom ir tiek, bet atvaziavo mano mama is toli, irgi pastebejo ta dalyka, taip pat ir mano mazamete dukra ta pastebi. Tik atsibunda mazasis - iskart i ta spinta ziuri. Gulim, maitinu as ji, pavalgo, nusisuka paziuri ten, pasijuokia, pasisypso ir toliau atsisukes valgo.  Dabar jau ne tik nejauku, bet ir bijau. Jokiu keistu garsu niekada negirdejau ir daugiau nieko keisto namie nevyksta. Jeigu ten kazkas ir yra, tai turetu buti labai linksmas, geras, spalvingas dalykas, gal ir judantis. ka daryt??? kas tai galetu but?

Nematau tame nieko blogo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gerai pamenu nutikima, kuris ivyko, kai man buvo gal kokie 3-4 metukai. Kaip siandien prisimenu, nors jau praejo virs 20 metu. Gili naktis, miegu lovytej(tokioj vaikiskoj su mediniais pagaliukais), staiga kazkodel pabundu ir matau pries save kazkoki ale zmoguti maza, bet galva kaip peledos, dideles akys, ausys dideles, aisku iskart i asaras, tevai salia miegojo, mama greit pasieme is lovytes pagulde salia saves i lova o as paziurejus i ta vieta, kur stovejo tas zmogeliukas matau ji vistiek ir kas idomiausia sonu t.y. lygiai tap pat ziuri i mano lovyte. Brrr, kaip baisuuu nznau neisivaizduoju ka tai reiskia ir kodel as ji maciau. Juk tais laikais nei per tv nerodydavo jokiu pabaisu ir siaip nieks nebuvo isgazdines.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DziugoMama @ 2009 11 08, 16:53)
Labai gerai pamenu nutikima, kuris ivyko, kai man buvo gal kokie 3-4 metukai. Kaip siandien prisimenu, nors jau praejo virs 20 metu. Gili naktis, miegu lovytej(tokioj vaikiskoj su mediniais pagaliukais), staiga kazkodel pabundu ir matau pries save kazkoki ale zmoguti maza, bet galva kaip peledos, dideles akys, ausys dideles, aisku iskart i asaras, tevai salia miegojo, mama greit pasieme is lovytes pagulde salia saves i lova o as paziurejus i ta vieta, kur stovejo tas zmogeliukas matau ji vistiek ir kas idomiausia sonu t.y. lygiai tap pat ziuri i mano lovyte. Brrr, kaip baisuuu nznau neisivaizduoju ka tai reiskia ir kodel as ji maciau. Juk tais laikais nei per tv nerodydavo jokiu pabaisu ir siaip nieks nebuvo isgazdines..  g.gif

Turbūt naminuką matei.
Atsakyti
QUOTE(DziugoMama @ 2009 11 08, 17:53)
Labai gerai pamenu nutikima, kuris ivyko, kai man buvo gal kokie 3-4 metukai. Kaip siandien prisimenu, nors jau praejo virs 20 metu. Gili naktis, miegu lovytej(tokioj vaikiskoj su mediniais pagaliukais), staiga kazkodel pabundu ir matau pries save kazkoki ale zmoguti maza, bet galva kaip peledos, dideles akys, ausys dideles, aisku iskart i asaras, tevai salia miegojo, mama greit pasieme is lovytes pagulde salia saves i lova o as paziurejus i ta vieta, kur stovejo tas zmogeliukas matau ji vistiek ir kas idomiausia sonu t.y. lygiai tap pat ziuri i mano lovyte. Brrr, kaip baisuuu nznau neisivaizduoju ka tai reiskia ir kodel as ji maciau. Juk tais laikais nei per tv nerodydavo jokiu pabaisu ir siaip nieks nebuvo isgazdines..  g.gif

Kai perskaičiau, net šiurpas nukratė bigsmile.gif Lygiai tą patį pati mačiau , vaikas budamas. Bet įdomiausia, kad viską prisimenu, kai man buvo net kokie 1 metai. Žodžiu, dar nemokėjau vaikščioti, o sedėjau irgi lovytėjė toj medinėj biggrin.gif Ir viską taip aiškiai prisimenu, pro grotas tiek visko matėsi, o aš bejegė sėdžiu ir žiūriu unsure.gif
Dar toks vienas įstrigęs dalykas, man kokie 5 ( doh.gif ) mėnesiai, mane mama neša kažkur suvystytą, o aš rėkiu, siaubingai rėkiu lotuliukas.gif bet kaip dabar matau save visą, toj situacijoj, ir netgi mamos veidą atsimenu, ji labai kažkur skubėjo g.gif
Ir dar daug visko atsimenu iš kūdikystės, kartais pačiai nesitiki smile.gif Netgi pamenu savo kambario sienų apmušalus, nors kai kalbėjau su mama, man buvo pora mėnesių tada, ir iš vis atmintim nesiskundžiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc Lovin @ 2009 11 09, 00:16)
Kai perskaičiau, net šiurpas nukratė bigsmile.gif Lygiai tą patį pati mačiau , vaikas budamas. Bet įdomiausia, kad viską prisimenu, kai man buvo net kokie 1 metai. Žodžiu, dar nemokėjau vaikščioti, o sedėjau irgi lovytėjė toj medinėj biggrin.gif Ir viską taip aiškiai prisimenu, pro grotas tiek visko matėsi, o aš bejegė sėdžiu ir žiūriu unsure.gif
Dar toks vienas įstrigęs dalykas, man kokie 5 ( doh.gif ) mėnesiai, mane mama neša kažkur suvystytą, o aš rėkiu, siaubingai rėkiu lotuliukas.gif bet kaip dabar matau save visą, toj situacijoj, ir netgi mamos veidą atsimenu, ji labai kažkur skubėjo g.gif
Ir dar daug visko atsimenu iš kūdikystės, kartais pačiai nesitiki smile.gif Netgi pamenu savo kambario sienų apmušalus, nors kai kalbėjau su mama, man buvo pora mėnesių tada, ir iš vis atmintim nesiskundžiu blush2.gif  biggrin.gif

Ogo, na mes tai iki mano 2.5 metu gyvenom su seneliais, paskui persikraustem, tai vat as daugmaz prisimenu tik nuo to laiko kai persikraustem. Net gi tokias smulkmenas, kai kambario tapetai, vaikiski zaislai, kuriais zaidziau ir siaip visokie buitiski epizodai. O siaip keista, kad tau atminty liko tokie dalykai, kai dar ne metu nebuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DziugoMama @ 2009 11 08, 23:30)
Ogo, na mes tai iki mano 2.5 metu gyvenom su seneliais, paskui persikraustem, tai vat as daugmaz prisimenu tik nuo to laiko kai persikraustem. Net gi tokias smulkmenas, kai kambario tapetai, vaikiski zaislai, kuriais zaidziau ir siaip visokie buitiski epizodai. O siaip keista, kad tau atminty liko tokie dalykai, kai dar ne metu nebuvo  cool.gif

Man nieko keisto , kažkaip visada buvau kitokia nei visi. O kas liečia vaikystę, tai dažnai prisimenu ją, su pačiom ryškiausiom smulkmenom. Man kartais atrodo, kad net prisimenu savo gimimą smile.gif Ir šiaip visko labai daug, atmintis neišsitrynė pas mane lotuliukas.gif Ir man tai labai patinka, bet va su tais keistais žmogėnais nelabai unsure.gif Nors jau dabar aiškiau darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DziugoMama @ 2009 11 08, 17:53)

Oho.Aš tai niekad nieko gyvenime aciu dievui ir nemacius,bet mano vaikas kazka matydavo kaip buvo metuku,kazin ir toki zmogeliuka galejo matyt g.gif jis labai isigando,net guza ant kaktos isitaise.
Papildyta:
QUOTE(Mc Lovin @ 2009 11 08, 23:45)
Man nieko keisto , kažkaip visada buvau kitokia nei visi. O kas liečia vaikystę, tai dažnai prisimenu ją, su pačiom ryškiausiom smulkmenom. Man kartais atrodo, kad net prisimenu savo gimimą smile.gif Ir šiaip visko labai daug, atmintis neišsitrynė pas mane lotuliukas.gif Ir man tai labai patinka, bet va su tais keistais žmogėnais nelabai unsure.gif Nors jau dabar aiškiau darosi smile.gif

Nesuprantu kaip kudikis gali atsiminti tokius dalykus,o ypatingai savo gimimą g.gif
Atsakyti
jetau..tikiuos mano vaikiuks jokiu babauziu nematys...
ir pavydziu is dalies jusu atminties, nes as nepamenu net kaip darzely lankiau doh.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia jusu istoriju, ohoho kaip gyvenima buna bigsmile.gif papasakosiu ir as istorija ivykusia neperseniausiai. Ivykio liudytojas mano tevas- didziulis skeptikas visais sitais paranormaliais reiskiniais. Zodziu nusivede jis mano mazaja seseri i parka, kuriame stovi dar grafo Tiskeviciaus statyta pilis (dabar joje biblioteka ir muziejus), tame parke nuo mazens lankydavausi ir as ir niekad nieko panasaus nebuvo. Eina jis su mergaite pro pacia pili, viskas kaip iprastai (jai tada 4 metukai buvo) ir staiga ji nei sio nei is to pradeda tempt ji uz rankos ir saukia "einam is cia teti, einam prasau". Tevas nesuprato kas vyksta klausia kas yra ji sako "ten prie sienos zmones" (pilis is nugarines dalies aptverta placia plytine tvora, o uz jos toks kaip skardis) nesuprato jis kokie dar zmones, nes be ju daugiau nieko nebuvo. Sako veduosi ja nuo pilies, o ji eidama vis atsigrezia atgal ir pasiziuri, akytes ispustos kaip kazi ka pamacius, bet pasakot kaip tie zmones atrodo ji nenorejo, tik prase iseit is parko apskritai. Ta pacia diena tetis suzinojo, jog pilyje atidaroma senuju pilies seimininku rakandu paroda. Kai papasakojo apsale buvom visi, as pati uzaugau gyvendama netoli to parko, nei as, nei jaunesnis brolis, nei dar kas is pazistamu (ir dirbanciu toje pilyje) nieko panasaus nera patyre. blink.gif
Atsakyti
as tai isvis negaleciau jauciu dirbti dvaruose, pilyse ir pns...per daug ten erdves slaptos....
Atsakyti
QUOTE(RositukasM @ 2009 11 09, 10:42)
Oho.Aš tai niekad nieko gyvenime aciu dievui ir nemacius,bet mano vaikas kazka matydavo kaip buvo metuku,kazin ir toki zmogeliuka galejo matyt g.gif jis labai isigando,net guza ant kaktos isitaise.
Papildyta:

Nesuprantu kaip kudikis gali atsiminti tokius dalykus,o ypatingai savo gimimą g.gif

Patikėk, 4u.gif gali biggrin.gif
Atsakyti