sveikos
oho, skaičiau viską nuo pradžių. nieko nepraleidau - labai įdomu.
man prieš 1-2 metus (labai neseniai) nutiko toks įvykis - ant lango apie 1 h nakties pamačiau žmogaus šešėlį, o miegojau antrame aukšte. galvoju, gal šiaip kokie šešėliai nuo gatvės šiestuvų ar ką, tad nusisukau į sieną, bet širdis dar drebėjo. po kiek laiko vėl atsisuku - jis dar neišnyko, tik po truputį juda. sustingau iš baimės, tačiau kai truputį atsigavau, nubėgau kviest mamos, nes ji irgi antrame aukšte miegojo
ji netiki vaiduokliais ir pan, bet tuomet jos reakcija mane išgąsdino - sako 'duok kokį daiktą' ir artinasi prie lango roletus atidaryt užsimojusi.. atidarė - nieko nėra. nusprendėm, kad tai tebuvo šešėlis, aš ir vėl atsiguliau į lovą. po kiek laiko nuo sienos vėl atsisuku į langą, žiūriu - šešėlis vėl pastovi ir tuomet nutolsta mažėdamas (kaip žmogaus siluetas, einantis į tolį).
kai tai įvyko antrą kartą, tuoj pat išsinešdinau miegot į pirmą aukštą - labai bijojau. tačiau po kiek laiko tas šešėlis ir pirmo aukšto lange atsirado. neįsivaizduojat, kaip išsigandau. tada prisiminiau, ką sakė teta, kai papasakojau apie pirmą tokį nutikimą (ji buvo viena nedaugelio, manim patikėjusių). jie liepė sakyt kažką panašaus į:"eik iš čia, kur tavo vieta". pasakiau tai, ir dar kai ką, bet tik labiau išsigandau, todėl įsijungiau televizorių, nes bijojau užmigt. kai išjungiau, to šešėlio ant lango nebebuvo...
trečias kartas buvo per Velykas.
įdomiausia, kad visus kartus tai vyko per pilnatį ir apie 1 val. nakties.
turiu ir kitą, labai malonią širdžiai istoriją
na, asmeniškai man
patyriau kojos traumą. kai parvežė namo, pradėjau vaikščioti, tačiau negalėjau lipti laiptais ir mane kankino nuolatinė baimė, kad viskas taip ir liks, kad nebegalėsiu laiptais laipiot ir pan..
vieną naktį susapnavau sapną, kad mane iš lovos kelia kažkoks žmogus, jis buvo labai mielas. atsikėliau, o jis nusivedė mane prie laiptų (kaip supratot, pas mus yra laiptai į antrą aukštą, kuriame miegu). tuomet liepė lipti jais žemyn. aš sakiau, kad nenoriu, kad skauda man, kai bandau lipti. jis mane smarkiai griebė už rankos ir pradėjo tempti žemyn, aš labai išsigandau. po kiek laiko žiūriu - aš lipu, o tas žmogus mane paėmęs veda!
atsikėlusi ryte labai keistai jaučiausi.. kažkodėl knietėjo pabandyt, na gal vis tik pavyks laiptais normaliai lipti.. ir nepatikėjau pati savimi - aš lipu! kaip tai galėjo nutikti, kai dar aną dieną man lipant skaudėjo, negalėjau ištiest kojos - nepaaiškinsiu.
be to, tą žmogų prisiminus, man tokie šilti jausmai sukyla..

jei gerai pamenu, jis buvo su tokiu megztuku mieeelu
po kiek laiko truputį buvo komplikacijų dėl tos traumos, ir naktį prieš tai sapnavau, jog mane apžiūri pulkas gydytojų. ryte supratau, kad pas gydytojus išties teks apsilankyti.
aš tokių istorijų nedaug turiu, bet ta, geroji, man labai patinka.
tačiau galėčiau dar pripasakot nemažai tokių, vienos keistos istorijos, nutikusios draugei, aš iš dalies buvau liudininkė..
žodžiu, laaabai gera žinoti, kad kažkas mus saugo
tokie dalykai žadina fantazijas, na, o man neretai ir baimę sukelia.